Serie A 17/18 (12): JUVENTUS F.C 2-1 Benevento
- wagner
- Juventino
Duże poruszenie na forum jak na mecz z... Benevento

Chyba najciekawszy element tego starcia :*Wojtek pisze:Te koszulki z tyłu też są czyste, bez nazwiska, jest tylko numer :hellyes:
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- kubinho 10
- Juventino
No to pięknie, czekam na te koszulkiWojtek pisze:Te koszulki z tyłu też są czyste, bez nazwiska, jest tylko numer :hellyes:

Mecz musimy wygrać, nie ma innej opcji, ale dla mnie warunkiem koniecznym jest gra na 0 z tyłu. To co było naszą domeną teraz mocno kuleje, ale to jest idealny mecz, żeby to zmienić. Ciekawe jak MDS dzisiaj (meczu ze Sportingiem nie oglądałem).
Grande Juve, Vinci Per Noi
- freddie88
- Juventino
Co tu dużo pisać tylko zwycięstwo.Stawiam na 5:0 i oby Dybala strzelił hat tricka.Allegri moim zdaniem powinien od pierwszej minuty dac szansę Howedesowi 

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Oczy krwawią.
To co wyprawia Dybala z Cuadrado to woła o pomstę do nieba.
Gwiazdy z Turynu dostają od najgorszej drużyny w historii SerieA. Tylu technicznych piłkarzy, a my nie potrafimy 3-4 celnych podań wymienić w polu karnym drużyny, która straciła do tej pory 29 bramek. Jedyny pomysł tej drużyny to przerzut do skrzydła na Sandro/Coste/Cuadrado i zmarnowanie piłki.
Proszę niech ktoś da te 160 mln za Dybale, o których się pisało w letnim okienku. Niech idzie w cholerę.
Allegri to temat na dobre wypracowanie. Widzi, że nic w naszej grze się nie poprawia, a i tak z uporem maniaka stawia w kółko na ten sam skład i ten sam schemat gry. Mam wrażenie, że po tym sezonie sam się podda, nawet nie będzie trzeba go zwalniać.
WSTYD

To co wyprawia Dybala z Cuadrado to woła o pomstę do nieba.
Gwiazdy z Turynu dostają od najgorszej drużyny w historii SerieA. Tylu technicznych piłkarzy, a my nie potrafimy 3-4 celnych podań wymienić w polu karnym drużyny, która straciła do tej pory 29 bramek. Jedyny pomysł tej drużyny to przerzut do skrzydła na Sandro/Coste/Cuadrado i zmarnowanie piłki.
Proszę niech ktoś da te 160 mln za Dybale, o których się pisało w letnim okienku. Niech idzie w cholerę.
Allegri to temat na dobre wypracowanie. Widzi, że nic w naszej grze się nie poprawia, a i tak z uporem maniaka stawia w kółko na ten sam skład i ten sam schemat gry. Mam wrażenie, że po tym sezonie sam się podda, nawet nie będzie trzeba go zwalniać.
WSTYD

Ostatnio zmieniony 05 listopada 2017, 15:50 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.