Coppa Italia 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 2-0 Lazio (12 PUCHAR!)
- Simi
- Qualità Juventino
To ja pod te moje jutrzejsze 25-te urodziny poproszę o wygraną w Pucharze Włoch <3
Mam nadzieję że zagrają z jajem, tak jak w LM. Obstawiałbym jakieś 3-4-3 :d
HahaVincitore pisze:Ja mam ćwiartkę dwie godziny po finale Ligi Mistrzów. Albo najlepsze urodziny w życiu, albo stypa i trauma, rosyjska ruletkaSimi pisze:To ja pod te moje jutrzejsze 25-te urodziny poproszę o wygraną w Pucharze Włoch <3
Mam nadzieję że zagrają z jajem, tak jak w LM. Obstawiałbym jakieś 3-4-3 :d![]()
Ostatnio zmieniony 16 maja 2017, 22:43 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Ja mam ćwiartkę dwie godziny po finale Ligi Mistrzów. Albo najlepsze urodziny w życiu, albo stypa i trauma, rosyjska ruletkaSimi pisze:To ja pod te moje jutrzejsze 25-te urodziny poproszę o wygraną w Pucharze Włoch <3

Lazio ma bardzo mocny skład do dyspozycji, wrócił De Vrij, wylizał się także Milinkovic-Savic, Keita jest w tak kosmicznej formie, że posadzi na ławce Felipe Andersona. Pod znakiem zapytania jedynie występ Parolo, będzie jutro mega ciężko, pomimo, że Lazio strasznie nam leży (od 6 meczów nie strzelili nam bramki).
- dp10
- Juventino
Niezależnie jak silne jest teraz Lazio nie jest to poziom np. Monaco które w ostatnim dwumeczu totalnie zdominowaliśmy. Jak zespół pokaże zaangażowanie z tych spotkań to powinno być dobrzeVincitore pisze: Lazio ma bardzo mocny skład do dyspozycji, wrócił De Vrij, wylizał się także Milinkovic-Savic, Keita jest w tak kosmicznej formie, że posadzi na ławce Felipe Andersona. Pod znakiem zapytania jedynie występ Parolo, będzie jutro mega ciężko, pomimo, że Lazio strasznie nam leży (od 6 meczów nie strzelili nam bramki).

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Patrząc na to jak wyglądał mecz z Romą, to Puchar Włoch musimy zdobyć obowiązkowo.. inaczej będzie to frajerstwo.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- albertcamus
- Juventino
Coś tam chyba było, że zagra jeden z nich, ale nie wiadomo który.Poprostu pisze:Allegri na konfie:
- nie wiem czy zagra Mandzu i Dybala
To daje mi pewność, że zagrają obaj. Wyjdziemy na pełnej (nie licząc Buffona).
- Cabrini_idol
- Juventino
Awizowany skład na dzisiaj nie pozostawia wątpliwości wychodzimy 3-4-2-1
Neto - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Alves, Marchisio, Rincon, Sandro - Dybala, Mandzukic - BigMac.
Najmocniejsza 11 poza Rinconem który wskakuje w miejsce zawieszonego Pjanica.
Lazio 3-5-2
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Biglia, Milinkovic, Lulic - Immobile, Keita.
Wiadomo, środek pola w postaci Parolo,Biglia,Savic wygląda dosyć mocno wraz z atakiem. Ale ta obrona wcale nie wygląda już tak dobrze na papierku. Wallace się ogarnął ? Bo pamiętam go jako Pana BABOL.
Neto - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Alves, Marchisio, Rincon, Sandro - Dybala, Mandzukic - BigMac.
Najmocniejsza 11 poza Rinconem który wskakuje w miejsce zawieszonego Pjanica.
Lazio 3-5-2
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Biglia, Milinkovic, Lulic - Immobile, Keita.
Wiadomo, środek pola w postaci Parolo,Biglia,Savic wygląda dosyć mocno wraz z atakiem. Ale ta obrona wcale nie wygląda już tak dobrze na papierku. Wallace się ogarnął ? Bo pamiętam go jako Pana BABOL.

- cooler
- Juventino
Nie mogę się doczekać, nadszedł ten dzień. Niech chłopaki zrobią wszystko, by klub stworzył hashtaga #le6end (chociaż to akurat odnosi się do Scudetto). Jak chcemy wygrać w Cardiff z Realem, to finał z Lazio będzie świetnym treningiem, są jak Real nastawieni na atak, może jakościowo trochę słabsi, ale i ranga meczu nie ta. Fino alla fine! Forza Juventus!
- kuba2424
- Juventino
Aż strach pomyśleć, co by tu się działo na forum, gdyby nasi dziś przegrali z Lazio. Niektórzy pewnie kolejny raz zwalnialiby 3/4 składu no i obowiązkowo trenera, który jest cienki.
W każdym razie proszę nie łączyć zbyt bardzo dzisiejszego wyniku i zaangażowania z tym, co będzie się działo w czerwcu! To nadal jest TYLKO Puchar Włoch.
W każdym razie proszę nie łączyć zbyt bardzo dzisiejszego wyniku i zaangażowania z tym, co będzie się działo w czerwcu! To nadal jest TYLKO Puchar Włoch.
- pablo1503
- Juventino
Nie zgodzę się. To nie tylko puchar, a jeden z trzech finałów, które rozgrywamy w tym sezonie. Wiadomo, że przy LM nic nie jest tak ważne na dobrą sprawę, ale nie jest to dość przekonujący argument na ewentualną porażkę. Chcę każdego z trzech pucharów. Ten jest najmniej znaczący, w teorii, ale nie oznacza to, że można go przegrać i ot tak znaleźć wymówkę.kuba2424 pisze:To nadal jest TYLKO Puchar Włoch.
Musi być nasz i koniec. :juve:

- kuba2424
- Juventino
Pewnie że to żadne usprawiedliwienie, jak i te po każdym przegranym / zremisowanym meczu. Chodzi mi tylko o to, że jak masz szansę na Lamborghini, to możesz zlekceważyć szansę na Skodę!pablo1503 pisze:Nie zgodzę się. To nie tylko puchar, a jeden z trzech finałów, które rozgrywamy w tym sezonie. Wiadomo, że przy LM nic nie jest tak ważne na dobrą sprawę, ale nie jest to dość przekonujący argument na ewentualną porażkę. Chcę każdego z trzech pucharów. Ten jest najmniej znaczący, w teorii, ale nie oznacza to, że można go przegrać i ot tak znaleźć wymówkę.kuba2424 pisze:To nadal jest TYLKO Puchar Włoch.
Musi być nasz i koniec. :juve:
- Łoles
- Juventino
@kuba2424
Nie taką mentalność winni mieć kibice Juve. Ja np chciałbym, używając Twojej analogii, i Lambo i Skode. Nic innego mnie nie interesuje.
Nie taką mentalność winni mieć kibice Juve. Ja np chciałbym, używając Twojej analogii, i Lambo i Skode. Nic innego mnie nie interesuje.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- konhup JuveFan
- Juventino
Jest rzeczą oczywistą, że trzeba absolutnie dzisiaj zgarnąc trofeum. Tu już nie ma usprawiedliwiania, że oszczędzanie przed LM, tak można była tłumaczyć ostatnie wpadki w lidze. Dzisiaj trzeba powiedzieć dość i wygrać finał. To jest też ważny sprawdzian przed finałem LM. Przecież mimo wszystko to mecz o trofeum, a potrójna korona to nasz cel. Dzisiaj pierwszy krok w tym kierunku.
Forza Juve !
Forza Juve !
- kuba2424
- Juventino
Taką, czyli jaką? Ja tylko nazywam rzeczy po imieniu. PW to dla nas fajny dodatek. Każdy z nas chciałby mieć pewnie i Lamborghini i Skodę, ale może być mniej zainteresowany Skodą, kiedy może mieć na dobrą sprawę co roku nową, gdzie na Lambo mógł sobie dotychczas tylko popatrzeć.Łoles pisze:@kuba2424
Jeszcze jedno - ja jako kibic będę dziś dopingował Juve z całych sił, ale to nadal od nich zależy jak podejdą do meczu!