Coppa Italia 16/17 (1/2): Napoli 3-2 JUVENTUS (4-5)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jedyny mankament, że w tym składzie jest Sturaro. Ja bym wolał w jego miejscu Sandro, a na obronie Asamoah. Nie wiem czy po takiej zmianie to nie będzie najsilniejsza '11' w ogóle.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
No i spoko. Fajna jedenastka. Tylko Igła mógłby w końcu odpocząć. i Gdzie jest Rugani :placze:Vincitore pisze:Rincon w pierwszym składzie.
#Juventus XI: Neto; Dani Alves, Bonucci, Benatia, Alex Sandro; Rincon, Khedira; Cuadrado, Dybala, Sturaro; Higuain. #NapoliJuve
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Spoko, ja Ci ufam. Twoje argumenty o Mandżukiciu pokrywają się z moimi, więc gramy w jednym teamie.szczypek pisze:Sturaro dziś z golem, wspomnicie te słowa.
Napoli nie gra primaverą? Leśny dzidek ponownie robił z mordy cholewę?

- Cabrini_idol
- Juventino
Czy ja wiem czy ten Rincon potrzebny ? Pjanic mógł odpoczywac z Chievo . Chyba, że nie ma po prostu sił po niedzieli 

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Za ile obstawiles?szczypek pisze:Sturaro dziś z golem, wspomnicie te słowa.
Rincon w miejsce Pjanicia, i Sturaro "na skrzydle" - troche malo kreatywnosci, no ale przeciez my mamy tego meczu nie przegrac, a nie wygrac.Poprostu pisze:No i spoko. Fajna jedenastka. Tylko Igła mógłby w końcu odpocząć.Vincitore pisze:Rincon w pierwszym składzie.
#Juventus XI: Neto; Dani Alves, Bonucci, Benatia, Alex Sandro; Rincon, Khedira; Cuadrado, Dybala, Sturaro; Higuain. #NapoliJuve
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- koki90
- Juventino
Na kogoś ze środka pola zwyczajnie paść musiało, a w razie czego wejście ofensywniejszego Pjanicia dzisiaj daje nam mocnego kopa. W weekend pewnie odpocznie Khedira.
Faktycznie Higuain mógłby odpocząć i mam takie przeczucie, że to może nastąpić w nastepnym meczu w lidze. Dzisiaj nie spodziewam się drastycznie innego meczu. Wynik jest po naszej stronie i wcale nie musimy się wysilać. Jeden gol zmienia obraz meczu dużo, DUŻO bardziej niż miało to miejsce w meczu ligowym.
Awans i jestem zadowolony. Prawdziwa weryfikacje tego sezonu przyjdzie w LM.
PS: Tak się zastanawiam, czy przypadkiem grając tyle spotkań na 2 biegu my w ogóle potrafimy inaczej? Czy nam to za bardzo nie wejdzie w krew? Ostatni sezon i mecze z Bayernem pokazały, że potrafimy. Liczę, że nie zdziadzieliśmy do końca i faktycznie jak trzeba, to potrafimy przykręcić śrubę i wrzucić wyższy bieg. Podkreślam. Nie liczę na to dziś, tylko w LM.
Faktycznie Higuain mógłby odpocząć i mam takie przeczucie, że to może nastąpić w nastepnym meczu w lidze. Dzisiaj nie spodziewam się drastycznie innego meczu. Wynik jest po naszej stronie i wcale nie musimy się wysilać. Jeden gol zmienia obraz meczu dużo, DUŻO bardziej niż miało to miejsce w meczu ligowym.
Awans i jestem zadowolony. Prawdziwa weryfikacje tego sezonu przyjdzie w LM.
PS: Tak się zastanawiam, czy przypadkiem grając tyle spotkań na 2 biegu my w ogóle potrafimy inaczej? Czy nam to za bardzo nie wejdzie w krew? Ostatni sezon i mecze z Bayernem pokazały, że potrafimy. Liczę, że nie zdziadzieliśmy do końca i faktycznie jak trzeba, to potrafimy przykręcić śrubę i wrzucić wyższy bieg. Podkreślam. Nie liczę na to dziś, tylko w LM.
- wagner
- Juventino
Neapol za to nie żartuje i wypychają na nas najsilniejszy skład - ciekawe w której minucie spuchną im nogi.
7Callejon J.
21Chiriches V.
42Diawara A.
31Ghoulam F.
17Hamsik M. (C)
2Hysaj E.
24Insigne L.
26Koulibaly K.
99Milik A.
25Reina P. (B)
20Zielinski P.
Oczywiście brak Mertensa, a wpuszczenie Milika cieszy, jako Polaka i kibica Juve.
7Callejon J.
21Chiriches V.
42Diawara A.
31Ghoulam F.
17Hamsik M. (C)
2Hysaj E.
24Insigne L.
26Koulibaly K.
99Milik A.
25Reina P. (B)
20Zielinski P.
Oczywiście brak Mertensa, a wpuszczenie Milika cieszy, jako Polaka i kibica Juve.

- Cabrini_idol
- Juventino
A ma ktoś linka do fajnego streamu ? Tylko nie Ace stream czy inne mega opóźnione transmisje, chodzi mi o aplikację w przeglądarce. Oczywiście jakaś ENG czy IT wersja. Bo na Polsacie nie da rady tego słuchac.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ja słucham. Polsat to dno i niczego się po nich nie spodziewałem ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. :mad2:Poulinho pisze:Słucha ktoś studia przedmeczowego na PS? Totalna żenada....
- Robaku
- Juventino
no zdecydowanie slaby jest PS jesli chodzi o włoską.
W kazdym razie jesli chodzi o SS i jak przypomne sobie jego gre z Romą to czuję, ze da radę...dzisiaj kogos zdecydowanie unieruchomi.
W kazdym razie jesli chodzi o SS i jak przypomne sobie jego gre z Romą to czuję, ze da radę...dzisiaj kogos zdecydowanie unieruchomi.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- kubraczek
- Juventino
Co tym razem wymyślili? Dopiero wróciłem do domu i włączyłem tvPoprostu pisze:Ja słucham. Polsat to dno i niczego się po nich nie spodziewałem ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. :mad2:Poulinho pisze:Słucha ktoś studia przedmeczowego na PS? Totalna żenada....
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Gandalf8
- Juventino
Max wychodzi składem defensywnym, co nie dziwi, bo w tym meczu nawet możemy przegrać, ale byleby to dawało awans. Sturaro już grał na pozycji Mandzukicia i pamiętam, że po faulu na nim Pjanić zdobył gola z wolnego. Dziś nie ma Pjanicia, ale jest Dybala, który też umie strzelać wolne.
Awansować i oby bez kontuzji.
Awansować i oby bez kontuzji.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.