Serie A 16/17 (11): JUVENTUS 2-1 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 08:43

Allegri powiedzial wczoraj, ze miesnie Marchisio moga nie wytrzymac dwoch meczow w odstepie 72h, ale kazda gazeta twardo awizowala go do godzin wieczornych. Dzis z rana juz wszedzie Profeta.

Sorry za brak pl znakow, nie bylo mozliwosci.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 09:43

pumex pisze:
Kamex22 pisze:Jednak mając do wyboru pewną wygraną z Lyonem albo Napoli to wolę sklepać Francuzów.
Niestety widzę, że mentalność drużyny udziela się również kibicom. Dwa trudniejsze mecze w odstępie kilku dni - faktycznie to taka ekstremalna jazda bez trzymanki, ze trzeba wybierać.
O tym samym pomyślałem. Właśnie po to wydaje się 150 mln. w mercato :whistle:

Obrazek
Obrazek

Odkurzony Lichy, Hernanes... będzie zabawa. Nie wyobrażam sobie braku wygranej w kolejnym ważnym meczu. Tak naprawdę cały czas trawię porażki z Mediolanem.
Liczę, że w składzie się coś jeszcze zmieni, oby Cuadrado wskoczył za Lichego. Allegri nigdy nie jest zgodny z gazetami.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 09:56

pumex pisze:Niestety widzę, że mentalność drużyny udziela się również kibicom. Dwa trudniejsze mecze w odstępie kilku dni - faktycznie to taka ekstremalna jazda bez trzymanki, ze trzeba wybierać
Z dwóch meczy plan minimum to wygranie jednego, tego w środę, ważniejszego, mogącego pokrzyżować plany w rozgrywkach LM. Moje pytanie brzmi co się stanie z Tobą gdzie nie wygramy ani tego pierwszego jak i drugiego meczu? :smile:

Marchisio nie wyjdzie. Bo nie jest w stanie grać od 1 minuty po tak długim czasie, zagra najpewniej z Lyonem. Dziwie się tego małpowania gazet odnośnie jego nazwiska.

Lichtsteiner-Khedira wygląda na ultra defensywną stronę. Szkoda, że nie spróbujemy na Neapol wariantu Cuadrado-Sturaro.

Myślę, że zobaczymy 2,5+ bramki w meczu.

freddie88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 09:58

Bez watpienia Hit 11kilejki miom zdaniem Juve wygra mecz 2-0 a bohaterem bd Higuain ktory strzeli 2bramy ale okaze sie o godz 22-30FJ :whistle:

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 11:58

Kiedy Allegri wystawił taki sam skład jak w poprzednim spotkaniu? Wkurzają mnie już te ciągłe rotacje, po co tam Lichtseiner....Cuadrado, ostatnio jeden z naszyc lepszych zawodnikow na ławie...oby pismaki sie myliły z tym składem, bo wygląda przeciętnie.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 14:19

Wspomniałem że jak widzę Evre w sugerowanym składzie na wahadle mam tak jakbym wdepnął w zastygający beton? To samo mam jak widzę Lichtsteinera... Nie mam pojęcia, jakim prawem ma nie grać dziś Alves?!
W ogóle jak widzę ten skład zbiera mnie na mdłości... Brakuje tylko Evry w miejsce Sandro do totalnej depresji i masochizmu dla oczu w TV...

Mam nadzieje że jednak nasz skład będzie wyglądał inaczej, bo to to sugeruje walenie głową w mur...

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 14:52

Taki sklad sugeruje ze dzis prawdopodobnie padnie pierwsze remis w sezonie.
Mam nadzeje ze sie myle i niektorze zawodnice nas milo zaskocza.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 15:24

Jeśli nie zagra Cuadrado obok Gonzalo tylko Mandzukić to Allegri jest tchórzem.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 15:33

Sorek21 pisze:Jeśli nie zagra Cuadrado obok Gonzalo tylko Mandzukić to Allegri jest tchórzem.
Igła i Mandzu na 100% zagrają dzisiaj razem.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 15:42

ForzaItanimulli3vujcm pisze: Nie mam pojęcia, jakim prawem ma nie grać dziś Alves?!
A co takiego gra Alves przez cały sezon żeby miał mieć pewne miejsce w składzie? Mnie jego gra nie przekonuje i bardzo się cieszę że wystąpi Lichy.

#AllegriOut
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 15:48

jarmel pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze: Nie mam pojęcia, jakim prawem ma nie grać dziś Alves?!
A co takiego gra Alves przez cały sezon żeby miał mieć pewne miejsce w składzie? Mnie jego gra nie przekonuje i bardzo się cieszę że wystąpi Lichy.
A mnie nie przekonuje żaden zawodnik na prawej stronie. Alves, Lichy i Cuadrado to ciekawy mix i fajnie by było gdyby dało się z nich zrobić jednego zawodnika bo tak to każdy ma jakieś zalety, ale i spore wady. Alves i Lichy słowo "dośrodkowanie" znają tylko ze słownika.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 15:51

Shadow Marshall pisze: A mnie nie przekonuje żaden zawodnik na prawej stronie
Z tym że Lichtsteiner w tym sezonie nie miał za dużo szans żeby się wykazać. Dostał chyba 3 szanse, a Alves dostaje ich aż nadto.

#AllegriOut
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 15:55

jarmel pisze:
Hmmm gol w Serie A + po jego strzale wygraliśmy z Palermo - taka asysta przy samobóju. Gol + 2 asysty w CL. Napędza nasze akcje ofensywne, z nim jest kreatywność. Przecież to najlepszy prawy obrońca świata! Niektóre jego wrzutki przeszły bez echa z powodu naszej nieskuteczności. Poza tym zawodnik tej klasy zawsze jest w stanie pociągnąć drużynę. Dla mnie Lichtsteiner jak i Evra powinni w ogóle się nie podnosić z ławki - ewentualnie grywać ogony, żeby nasze gwiazdy odpoczęły. Bo nawet w meczach z dołem tabeli bez sensu ich wystawiać, gdyż oni nie wnoszą praktycznie nic do naszej gry. Oni się nie nadają na wahadła. Ewentualnie mogą grać jako 1 pół prawy; drugi jako pół lewy stoper. Szacun im za to co dla nas zrobili ale mam nadzieje że ten sezon będzie ich ostatnim w naszych barwach.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 16:36

Eh, meczu nie będę mógł oglądać. Oby tylko bez kontuzji przeciwko tym brutalom. Aha, no i Higuain oczywiście niech strzeli. ;)

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2016, 16:52

Martwi oczywiście obecność Hernanesa. Co do Lichtsteinera - ten gość od długiego już czasu daje nam mało, albo nie daje nam nic. Pomijam kwestię tego, że gra niewiele. Jego wystawienie może być jednak o tyle dobrą decyzją, że Alves w wyjątkowo imponującej formie nie jest, a Stephan ma bardzo wiele do udowodnienia, zwłaszcza po tych letnich flirtach z interem. Będzie to chciał z pewnością pokazać na boisku, zwłaszcza że gramy u siebie i walczy o swoją przyszłość (nawet jeśli miałaby ona być daleko od Turynu).

To będzie Higuain show - na to liczę.

Zablokowany