Serie A 16/17 (4): Inter 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 10:44

Czyli jednak w podstawie ZMĘCZONY Dybala? :prochno:

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 207 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 12:01

Po remisie z Sevilla nie mogłem spać a w czwartek byłem poirytowany co dostrzegali ludzie z otoczenia i interesanci. Jutro mam ciężki dzień więc więc wygrajmy to z tymi... ( dawno nie miałem kartki więc zachowam to dla siebie :D ) ;)

Obrazek
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 12:47

pablo1503 pisze:
Ten przód Interu wygląda całkiem okazale. Gdyby tylko wymienić Edera na jakiegoś klasowego skrzydłowego, to mogą troszkę namieszać.

Co ja gadam. :prochno: Puścimy coś. daje 3:1.
inter na papierze to moim zdaniem druga ekipa Serie A. Kadrowo mają mocne nazwiska, ale niestety - są nieudacznikami. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że przegramy ten mecz.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 12:52

Smaczku dodaje to, że dzisiejszy mecz może być meczem o życie trenera Interu. Mancio zwolniony w tuż przed startem sezonu, a teraz De Boer? Po 4 kolejkach? To dopiero byłyby jaja. Większe niż w Palermo. :smile:

Obrazek
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 44 razy
Otrzymał podziękowanie: 46 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 12:56

gucio_juve pisze:
inter na papierze to moim zdaniem druga ekipa Serie A. Kadrowo mają mocne nazwiska, ale niestety - są nieudacznikami. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że przegramy ten mecz.

Niestety? :shock: Bardzo dobrze! Niech gniją w dole tabeli :rotfl:

Nawet jeśli mecz z Sevilla mnie, aż tak nie zdenerwował jak większość tutaj to strata punktów dzisiaj mnie strasznie załamie.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:01

W Palermo już doszło do zmiany szkoleniowca także nie wiem czy da się ich przebić :prochno: Od listopada 2015 zmieniano trenera 8 razy, Iachini i Ballardini prowadzili klub z Sycylii dwukrotnie: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... o_managers

@pablo1503 za Edera możesz sobie wstawić Perisicia ;)

@gucio_juve jak dla mnie za słaba obrona, głównie na bokach gdzie wciąż zawodnikiem podstawowego składu okazuje się Nagatomo :P Także przed GorsząCzęściąMediolanu postawiłbym Napoli i Romę.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:15

Zadania na ten mecz - spuścić parówy na drzewo, zwolnić im trenera (który zapowiadał walkę o mistrzostwo) i odbić sobie słaby występ w LM.

Pjanić w środku pola mnie uspokaja. Po jego wejściu w meczu z Sevillą wyglądaliśmy o niebo lepiej.

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:24

Jeśli to prawda, że Dybala jest taki zmęczony to dziś jest dobry moment żeby dać mu odpocząć. Szczerze to bardzo chętnie zobaczyłbym parę Igła-Mandzukić; fizycznie górowaliby nad mało zdyscyplinowaną obroną Interu i w tym upatrywałbym naszej szansy na wygraną. Niemniej, ktokolwiek dziś wyjdzie w pierwszym składzie, innej opcji niż 3 punkty nie widzę ;)

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:29

rydwadydwa pisze:Jeśli to prawda, że Dybala jest taki zmęczony to dziś jest dobry moment żeby dać mu odpocząć. Szczerze to bardzo chętnie zobaczyłbym parę Igła-Mandzukić; fizycznie górowaliby nad mało zdyscyplinowaną obroną Interu i w tym upatrywałbym naszej szansy na wygraną. Niemniej, ktokolwiek dziś wyjdzie w pierwszym składzie, innej opcji niż 3 punkty nie widzę ;)
DObry moment na odpoczynek Dybali to przyszly tydzień. Bez naszego Diamentu poradzimy sobie i z Cagliari i z Palermo. Teraz niech Paulito ciśnie i w końcu się przełamie. Na Cagliari dawać chorwacki atak.

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:40

Może też być tak, że Dybala ma "zmęczenie psychiczne" wynikające z braku goli z jego strony. Jak w końcu coś mu wpadnie, to chłopak może ładnie eksplodować.

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:56

Zapowiada sie ciężki mecz i nie bedzie łatwo o 3pkt. Mam nadzieje ze nie zagramy tak bojaźliwie jak z Sevilla, do tego mam nadzieje ze w pierwszym zobaczę Sandro i Pjanica.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 13:59

Napoli pokonało Bologne u siebie 3 do 1 i wskoczyło na fotel lidera. Przy wyniki 1 do 1 na murawę wszedł z ławki rezerwowych Milik i strzelił 2 ładne bramki :bravo:
Juventus musi dzisiaj wygrać. Napoli nie może się przyzwyczajać do 1 miejsca w tabeli.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 14:22

Pojawiają się pierwsze doniesienia, że w pierwszym składzie zagra jednak... Mandżukić. :facepalm: Mamy Higuaina, który jest w niezłej formie, a postawimy na Chorwata? Przecież to się kupy nie trzyma, zwłaszcza że Argentyńczyk mógłby odpocząć w dwóch następnych kolejkach. Nie widzę przeszkód.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 44 razy
Otrzymał podziękowanie: 46 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 14:25

Kwado ma zagrać za Lemine i Benatia za Barze. Takie zmiany podaje Tutto. No i Mandzu ale o tym już wspomniał Mrozzi.

E: Szybka myśl, jeżeli faktycznie Kwado zagra za Lemine to Pjanic raczej zagra na regiscie.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2016, 14:28

Poprostu pisze:E: Szybka myśl, jeżeli faktycznie Kwado zagra za Lemine to Pjanic raczej zagra na regiscie.
I tak to też widzą włoskie media.

Zablokowany