Serie A 16/17 (4): Inter 2-1 JUVENTUS
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Czyli jednak w podstawie ZMĘCZONY Dybala? 

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 207 razy
Po remisie z Sevilla nie mogłem spać a w czwartek byłem poirytowany co dostrzegali ludzie z otoczenia i interesanci. Jutro mam ciężki dzień więc więc wygrajmy to z tymi... ( dawno nie miałem kartki więc zachowam to dla siebie
) 

- gucio_juve
- Juventino
inter na papierze to moim zdaniem druga ekipa Serie A. Kadrowo mają mocne nazwiska, ale niestety - są nieudacznikami. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że przegramy ten mecz.pablo1503 pisze:
Ten przód Interu wygląda całkiem okazale. Gdyby tylko wymienić Edera na jakiegoś klasowego skrzydłowego, to mogą troszkę namieszać.
Co ja gadam.Puścimy coś. daje 3:1.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
gucio_juve pisze:
inter na papierze to moim zdaniem druga ekipa Serie A. Kadrowo mają mocne nazwiska, ale niestety - są nieudacznikami. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że przegramy ten mecz.
Niestety? :shock: Bardzo dobrze! Niech gniją w dole tabeli :rotfl:
Nawet jeśli mecz z Sevilla mnie, aż tak nie zdenerwował jak większość tutaj to strata punktów dzisiaj mnie strasznie załamie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
W Palermo już doszło do zmiany szkoleniowca także nie wiem czy da się ich przebić
Od listopada 2015 zmieniano trenera 8 razy, Iachini i Ballardini prowadzili klub z Sycylii dwukrotnie: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... o_managers
@pablo1503 za Edera możesz sobie wstawić Perisicia
@gucio_juve jak dla mnie za słaba obrona, głównie na bokach gdzie wciąż zawodnikiem podstawowego składu okazuje się Nagatomo
Także przed GorsząCzęściąMediolanu postawiłbym Napoli i Romę.

@pablo1503 za Edera możesz sobie wstawić Perisicia

@gucio_juve jak dla mnie za słaba obrona, głównie na bokach gdzie wciąż zawodnikiem podstawowego składu okazuje się Nagatomo

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zadania na ten mecz - spuścić parówy na drzewo, zwolnić im trenera (który zapowiadał walkę o mistrzostwo) i odbić sobie słaby występ w LM.
Pjanić w środku pola mnie uspokaja. Po jego wejściu w meczu z Sevillą wyglądaliśmy o niebo lepiej.
Pjanić w środku pola mnie uspokaja. Po jego wejściu w meczu z Sevillą wyglądaliśmy o niebo lepiej.
- rydwadydwa
- Juventino
Jeśli to prawda, że Dybala jest taki zmęczony to dziś jest dobry moment żeby dać mu odpocząć. Szczerze to bardzo chętnie zobaczyłbym parę Igła-Mandzukić; fizycznie górowaliby nad mało zdyscyplinowaną obroną Interu i w tym upatrywałbym naszej szansy na wygraną. Niemniej, ktokolwiek dziś wyjdzie w pierwszym składzie, innej opcji niż 3 punkty nie widzę 

DObry moment na odpoczynek Dybali to przyszly tydzień. Bez naszego Diamentu poradzimy sobie i z Cagliari i z Palermo. Teraz niech Paulito ciśnie i w końcu się przełamie. Na Cagliari dawać chorwacki atak.rydwadydwa pisze:Jeśli to prawda, że Dybala jest taki zmęczony to dziś jest dobry moment żeby dać mu odpocząć. Szczerze to bardzo chętnie zobaczyłbym parę Igła-Mandzukić; fizycznie górowaliby nad mało zdyscyplinowaną obroną Interu i w tym upatrywałbym naszej szansy na wygraną. Niemniej, ktokolwiek dziś wyjdzie w pierwszym składzie, innej opcji niż 3 punkty nie widzę
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Może też być tak, że Dybala ma "zmęczenie psychiczne" wynikające z braku goli z jego strony. Jak w końcu coś mu wpadnie, to chłopak może ładnie eksplodować.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Zapowiada sie ciężki mecz i nie bedzie łatwo o 3pkt. Mam nadzieje ze nie zagramy tak bojaźliwie jak z Sevilla, do tego mam nadzieje ze w pierwszym zobaczę Sandro i Pjanica.
- juveman7
- Juventino
Napoli pokonało Bologne u siebie 3 do 1 i wskoczyło na fotel lidera. Przy wyniki 1 do 1 na murawę wszedł z ławki rezerwowych Milik i strzelił 2 ładne bramki
Juventus musi dzisiaj wygrać. Napoli nie może się przyzwyczajać do 1 miejsca w tabeli.

Juventus musi dzisiaj wygrać. Napoli nie może się przyzwyczajać do 1 miejsca w tabeli.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pojawiają się pierwsze doniesienia, że w pierwszym składzie zagra jednak... Mandżukić.
Mamy Higuaina, który jest w niezłej formie, a postawimy na Chorwata? Przecież to się kupy nie trzyma, zwłaszcza że Argentyńczyk mógłby odpocząć w dwóch następnych kolejkach. Nie widzę przeszkód.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Kwado ma zagrać za Lemine i Benatia za Barze. Takie zmiany podaje Tutto. No i Mandzu ale o tym już wspomniał Mrozzi.
E: Szybka myśl, jeżeli faktycznie Kwado zagra za Lemine to Pjanic raczej zagra na regiscie.
E: Szybka myśl, jeżeli faktycznie Kwado zagra za Lemine to Pjanic raczej zagra na regiscie.