LM 16/17 (gr. H) [1]: JUVENTUS 0-0 Sevilla
- Vincitore
- Juventino
Ja i tak jestem zaskoczony, że Sandro wyszedł w pierwszych trzech kolejkach trzy razy, byłem praktycznie pewien, że pakiet większościowy będzie miał Evra, a tutaj miłe zaskoczenie. Wygląda na to, że Allegri w Lidze Mistrzów bardziej ufa doświadczonemu Evrze. Pat ma tutaj do odkupienia winy, bo gdyby jak pan Bóg nakazal wywalił lagę do przodu z Bayernem to... 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
To co?
Higuain - Dybala
Evra - Pjanic - Lemina - Khedira - D.Alves
Chiellini - Bonucci - Benatia
Buffon
Jeśli wyjdziemy tak jak wyżej, to na ławce będziemy mieli A.Sandro, Cuadrado, Pjacę i Mandzukica, więc w razie czego będzie kim rozruszać grę z przodu.
Nie zdziwiłbym się jednak, gdyby Allegri zaskoczył i w podstawie wystawił Mandzukica kosztem Dybali albo Asamoah kosztem Pjanica.
Oby kontuzji nie złapał nikt z trójki Pjanic-Lemina-Khedira, bo wtedy wiadomo kto wejdzie :roll:
Higuain - Dybala
Buffon
Jeśli wyjdziemy tak jak wyżej, to na ławce będziemy mieli A.Sandro, Cuadrado, Pjacę i Mandzukica, więc w razie czego będzie kim rozruszać grę z przodu.
Nie zdziwiłbym się jednak, gdyby Allegri zaskoczył i w podstawie wystawił Mandzukica kosztem Dybali albo Asamoah kosztem Pjanica.
Oby kontuzji nie złapał nikt z trójki Pjanic-Lemina-Khedira, bo wtedy wiadomo kto wejdzie :roll:
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
To nie jest zły skład wyjściowy. Mamy mocną ławkę, w razie czego, jest kim podkręcić tempo.Crunny pisze:To co?
Higuain - Dybala
Buffon
1 mecz fazy grupowej, a czeka się jak na finał

Alleluja i do przodu!
- koki90
- Juventino
Moim zdaniem to dlatego, że Sandro całe lato przepracował z drużyną w Vinovo, zaś Evra po Euro i wakacjach musiał nadrobić zaległości. Teraz pewnie będzie to wyglądać podobnie jak w poprzednim sezonie - spora rotacja pomiędzy naszymi bocznymi obrońcami/wahadłowymi. Dotyczy to także Lichtsteinera, Alvesa i Cuadrado.Vincitore pisze:Ja i tak jestem zaskoczony, że Sandro wyszedł w pierwszych trzech kolejkach trzy razy, byłem praktycznie pewien, że pakiet większościowy będzie miał Evra...
Coś mi mówi, że zobaczymy dziś w podstawie Mandzukicia.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Najnowszy przewidywany skład:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira Lemina, Pjanic, Evra; Higuain, Dybala;
Raczej bez niespodzianek i niech tak zostanie.
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira Lemina, Pjanic, Evra; Higuain, Dybala;
Raczej bez niespodzianek i niech tak zostanie.
- mazi12
- Juventino
W końcu wraca Liga Mistrzów
Tak mocny skład i ambicje mamy chyba największe od wielu wielu lat. Trzeba dobrze rozpocząć rozgrywki i 3 pkt. MUSZĄ zostać w Turynie. Proponowany skład optymalny, jednak ja dalej będę upierał się, że Sandro byłby lepszym wyborem. Może dlatego, że nikt Ligi Mistrzów defensywnymi bokami obrony nie wygrywa
Lemina ostatnio zagrał dość dobrze a zastępstwa dla niego na razie lepszego nie ma. Więc tutaj OK. Oby Max nie wyskoczł z jakimś atakiem Igła-Mandzu i Dybalą na ławce. Mam nadzieję, że skoczymy im do gardeł od pierwszych minut. Asekuracyjna gra w Lidze Mistrzów źle się kończy. Odpowiednie nastawienie, maksymalne skupienie i do boju!
2-0 Dybala, Higuain

2-0 Dybala, Higuain
- Ivory
- Juventino
• 20:40 Juventus - Sevilla (Canal+ Sport2)zoff pisze:Dotarł ktoś do informacji kto komentuje mecz Juventusu na Canale?
Komentarz: Adam Marchliński, Tomasz Lipiński
_______
Pierwszy mecz jest bardzo ważny. Jeśli Dybala strzeli bramkę w pierwszym meczu grupowym to ja będę spokojny co do tegorocznej edycji LM w naszym wykonaniu. Choć grupę to mamy taką, która niestety sprzyja obniżeniu koncentracji przez naszych, bo nazwy rywali grupowych nie oszałamiają, a punktować od początku trzeba w celu uniknięcia Bayernu czy Barcy już na starcie play-off.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co Wy z tym Dybalą? Przecież to jest pewniak do pierwszego składu. Dlaczego miałby zacząć na ławce?
Prawdę mówiąc na mnie ta Sevilla nie robi jakiegoś wielkiego wrażenia i raczej jestem spokojny o wynik. I oby faktycznie obyło się bez przykrych niespodzianek.

Prawdę mówiąc na mnie ta Sevilla nie robi jakiegoś wielkiego wrażenia i raczej jestem spokojny o wynik. I oby faktycznie obyło się bez przykrych niespodzianek.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ja liczę dzisiaj na fajną, efektowną i skuteczną grę naszych dającą przekonujące zwycięstwo - a także na debiut Pjacy pod koniec meczu. Para doświadczonych graczy Alves i Evra na skrzydłach - zapewni spokój w tyłach od początku meczu, jednak mam nadzieje że w drugiej połowie ujrzymy Sandro.
- Poprostu
- Juventino
Evra w pierwszym składzie może tylko oznaczać Sandro na inter :C
Liczę na spokojne 2-0 bez niepotrzebnej nerwówki.
Młode zebry właśnie wygrały w młodzieżowej LM 2-1 po wolnym z 17 metra wykonywanym przez Bove w 95 minucie :hellyes:
E: W Turynie ulewa ale Jstadium to nie straszne.
E2: Podobno Allegri wyczekuje składu Sevilli aby podjąć decyzje odnośnie pomocy kogo wystawić.
Liczę na spokojne 2-0 bez niepotrzebnej nerwówki.
Młode zebry właśnie wygrały w młodzieżowej LM 2-1 po wolnym z 17 metra wykonywanym przez Bove w 95 minucie :hellyes:
E: W Turynie ulewa ale Jstadium to nie straszne.
E2: Podobno Allegri wyczekuje składu Sevilli aby podjąć decyzje odnośnie pomocy kogo wystawić.
- Poprostu
- Juventino
Najwidoczniej Max chce więcej fizyczności w środku. Dziwna decyzja ale ten typ tak ma :CKamex22 pisze:#Juventus starting XI: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Evra; Dybala, Higuain
Gdzie Panicz??
Wygramy, potwierdzone info.