Serie A 15/16 (37): Hellas Verona 2-1 JUVENTUS
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jeśli sprzedali bilety to raczej powinni je honorować, przecież nie będą sprzedawać nowych.Adrian27th pisze:Kupiłem bilety na Niedziele na 15:00 i nie mam żadnej informacji o zmianie terminu wiec chyba sobie takich 'jaj' robić nie będą skoro sprzedali bilety...

- Kamex22
- Juventino
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... ICO/UNI/38
Oficjalna strona Serie A potwierdza, tak jak mówił Siewier.
Oficjalna strona Serie A potwierdza, tak jak mówił Siewier.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
To jest naprawde jakas kpina.
Kupiłem bilety na samolot etc tak by wszystko pasowalo, a oni sobie tydzien przed zmieniaja...
Kupiłem bilety na samolot etc tak by wszystko pasowalo, a oni sobie tydzien przed zmieniaja...
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Marian.
- Juventino
Jak widać mają w dupie kibiców z zagranicy. Też kupiłem bilety lotnicze, pociągi i busy, a tu sie dowiaduję, że zmienili date meczu i trzeba było ponieść dodatkowe koszty. Podobno zmiana daty meczu podyktowana jest tym, żeby mieć więcej czasu na regenerację przed finałem CI. Prawda taka, że nawet jakby 3 dni chlali i drugie 3 dni leczyli kaca to i tak niewiele by to zmieniło. Milan jest obecnie tak słaby, że nie wyobrażam sobie, żebyśmy polegli w Rzymie.Adrian27th pisze:To jest naprawde jakas kpina.

Panowie serio? To mimo wszystko pokazujecie w pewnym stopniu swoja ignorancje. Ja kupujac bilety planuje mimium caly weekend, i w taki sposob, ze mecz sie moze odbyć już w piatek o 20.45 ( jak w meczu z Bologna) albo nawet w niedziele o tej porze. Niestety, to sie zdarza czesto, te przekladki spotkan juz wyznaczonych i trzeba sie z tym liczyc ot co.Marian. pisze:Jak widać mają w dupie kibiców z zagranicy. Też kupiłem bilety lotnicze, pociągi i busy, a tu sie dowiaduję, że zmienili date meczu i trzeba było ponieść dodatkowe koszty. Podobno zmiana daty meczu podyktowana jest tym, żeby mieć więcej czasu na regenerację przed finałem CI. Prawda taka, że nawet jakby 3 dni chlali i drugie 3 dni leczyli kaca to i tak niewiele by to zmieniło. Milan jest obecnie tak słaby, że nie wyobrażam sobie, żebyśmy polegli w Rzymie.Adrian27th pisze:To jest naprawde jakas kpina.
Allegri zapowiedział jutro startują Neto a Kielon jedzie do Werony. Zaza i Dybala w ataku. Lemina, Asa i Sandro tez graja. Na prawej Albo Cuadrado albo Padoin. W obronie . Do tego Rugani Bonucz i Barza.
- Marian.
- Juventino
Z reguly spotkania są przekładane jak dochodzą mecze w pucharach w środku tygodnia, albo ze względów pogodowych. Natomiast ostatnia kolejka zawsze była rozgrywana w ten sam dzień o tej samej porze. Zakładając, że mecz byłby rozgrywany w niedziele, piłkarze mieliby 6 dni do następnego spotkania - to dużo, nie widzę tutaj potrzeby przekładania daty meczu.Robaku pisze:Panowie serio? To mimo wszystko pokazujecie w pewnym stopniu swoja ignorancje. Ja kupujac bilety planuje mimium caly weekend, i w taki sposob, ze mecz sie moze odbyć już w piatek o 20.45 ( jak w meczu z Bologna) albo nawet w niedziele o tej porze. Niestety, to sie zdarza czesto, te przekladki spotkan juz wyznaczonych i trzeba sie z tym liczyc ot co.Marian. pisze:Jak widać mają w dupie kibiców z zagranicy. Też kupiłem bilety lotnicze, pociągi i busy, a tu sie dowiaduję, że zmienili date meczu i trzeba było ponieść dodatkowe koszty. Podobno zmiana daty meczu podyktowana jest tym, żeby mieć więcej czasu na regenerację przed finałem CI. Prawda taka, że nawet jakby 3 dni chlali i drugie 3 dni leczyli kaca to i tak niewiele by to zmieniło. Milan jest obecnie tak słaby, że nie wyobrażam sobie, żebyśmy polegli w Rzymie.Adrian27th pisze:To jest naprawde jakas kpina.
Zawsze gdy planuję swój wyjazd czekam, aż Lega poda dokładną datę meczu. Nie inaczej było w tym przypadku. Wszystko było w porządku, ale Juventusowi zachciało się kombinować i tyle.

No nie. No na pewno nie było tak w ostatniej kolejce. Pamiętam rok temu czy dwa zmienialismy godzinę meczu w związku z fetą.
Nie chce mi sie tego dokładnie szukać, ale na pewno był mecz Juve w którym była koronacja i odbywał sie on o innych porach niż reszta kolejki.
Nie chce mi sie tego dokładnie szukać, ale na pewno był mecz Juve w którym była koronacja i odbywał sie on o innych porach niż reszta kolejki.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Z całym szacunkiem ale bilety na mecz sprzedawali w tym tygodniu, wyprzedali, a date zmienili... wczoraj? To jednak jest nie fair.Robaku pisze:No nie. No na pewno nie było tak w ostatniej kolejce. Pamiętam rok temu czy dwa zmienialismy godzinę meczu w związku z fetą.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Ale co to zmienia?
No zmienili zdarza się, można jechać na ostatnią chwilę zgodnie z zasadą - na przypale albo wcale, albo sobie spokojnie rozplanować trochę wiecej czasu i się nie stresować zmianą daty o ok. 20 godzin.
Napisz do Juve przedstaw sytuacje - ciekawe czy zareaguja.
No zmienili zdarza się, można jechać na ostatnią chwilę zgodnie z zasadą - na przypale albo wcale, albo sobie spokojnie rozplanować trochę wiecej czasu i się nie stresować zmianą daty o ok. 20 godzin.
Napisz do Juve przedstaw sytuacje - ciekawe czy zareaguja.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jakis powod mieli, a o zmianie daty pierwsze info pojawilo sie ladnych kilka dni temu. Moze chodzi o to, by kibice na spokojnie mogli poswietowac, majac jeszcze w perspektywie niedziele?
A tak wiele osob by przed poniedzialkiem nie pobawilo, bo spora czesc kibicow przybedzie z innych czesci Wloch.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Podsumowane, zaoraneRobaku pisze:Panowie serio? To mimo wszystko pokazujecie w pewnym stopniu swoja ignorancje. Ja kupujac bilety planuje mimium caly weekend, i w taki sposob, ze mecz sie moze odbyć już w piatek o 20.45 ( jak w meczu z Bologna) albo nawet w niedziele o tej porze. Niestety, to sie zdarza czesto, te przekladki spotkan juz wyznaczonych i trzeba sie z tym liczyc ot co.

Takie rzeczy się zdarzają i było do przewidzenia, jak ktoś leci na ostatnią chwilę to sam jest sobie winien.
Tymczasem proszę skończyć jałową dyskusję, bo jest to temat o jutrzejszym meczu z Hellasem a nie o przyszłotygodniowym spotkaniu w ramach ostatniej kolejki.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 55 razy
Tak sobie przejrzałem h2h pomiędzy Juve a Hellasem i patrzę, że wyjazdy do Werony to był dla nas dość spory problem w przeszłości.
Na 5 wyjazdów w ramach włoskiej ekstraklasy są to 3 remisy, 1 porażka i 1 wygrana. Mam nadzieję, że tym razem uda nam się wywieźć 3 punkty, bo przecież Hellas jeszcze nigdy nie był tak słaby

Na 5 wyjazdów w ramach włoskiej ekstraklasy są to 3 remisy, 1 porażka i 1 wygrana. Mam nadzieję, że tym razem uda nam się wywieźć 3 punkty, bo przecież Hellas jeszcze nigdy nie był tak słaby

- CzeczenCZN
- Juventino
Pamiętam ten wyjazd do Verony w 2000 roku Cammarata nas załatwił dwukrotnie - nasz wychowanek zresztą. Po tym meczu mentalnie straciliśmy już tytuł, co urzeczywistniło się później w Perugii...Sila Spokoju pisze:Tak sobie przejrzałem h2h pomiędzy Juve a Hellasem i patrzę, że wyjazdy do Werony to był dla nas dość spory problem w przeszłości.
Do dziś uważam że tytuł A.D. 2000 został przegrany już tam.
Dzisiaj liczę na pogrom!
Fino Alla Fine Forza Juve !
:juve: