Serie A 14/15 (30): Parma 1-0 JUVENTUS
- rad
- Juventino
Dość słabo to wygląda. Chiellini dał się zrobić jednym zwodem i moglibyśmy - biorąc pod uwagę późniejszą sytuację Comana - co najmniej remisować.
Ale...jeżeli obecna gra zapewni nam 3 pkt. to nie będę narzekał. Więc czekamy do końca meczu.
Ale...jeżeli obecna gra zapewni nam 3 pkt. to nie będę narzekał. Więc czekamy do końca meczu.
- JuveGrzesiu
- Juventino
Nie wiem czy w okolicach 18 minuty nie był faul na Llorente w polu karnym? Był trzymany i wywrócony w sumie... Ale nie wiem 
Coman wydaje się być cały czas za słaby na grę w Juventusie. Oprócz techniki i szybkości nie widać nic więcej. Jest za słaby jako napastnik czy skrzydłowy, nie potrafi walczyć z włoskimi obrońcami i utrzymać się przy piłce. Jeśli nie prześcignie zawodnika to traci piłkę. I do tego miał sytuacje, gdzie egoistycznie trzymał piłkę, a gdy już ją tracił podawał do kogokolwiek, żeby strata nie była na jego konto xd Chyba dobrze będzie go wyporzyczyć na minimum pół roku, żeby sie chłopak ograł, bo jest za słaby, żeby wystawiać go u nas na lepszych przeciwników.
Brawo piłkarze Parmy^^ Bardzo mi sie podoba, że mimo sytuacji w jakiej jest klub tak walczą z liderem Serie A
No i ten Vidal... Co niby wraca do formy to zaraz gra jeden z najgorszych meczy życia ;/
Dobry hiszpański komentator jest^^ 30 minuta, wolny dla Juve i leci z tekstem na temat tego, kto wykona: "Nie ma Teveza, nie ma Pirlo, nie ma Del Piero, nie ma Platiniego..." xD
Sturaro ciągle mnie nie przekonuje
Jakiś taki bez szału.
Do zdjęcia Vidal, Sturaro i Coman jak dla mnie^^

Coman wydaje się być cały czas za słaby na grę w Juventusie. Oprócz techniki i szybkości nie widać nic więcej. Jest za słaby jako napastnik czy skrzydłowy, nie potrafi walczyć z włoskimi obrońcami i utrzymać się przy piłce. Jeśli nie prześcignie zawodnika to traci piłkę. I do tego miał sytuacje, gdzie egoistycznie trzymał piłkę, a gdy już ją tracił podawał do kogokolwiek, żeby strata nie była na jego konto xd Chyba dobrze będzie go wyporzyczyć na minimum pół roku, żeby sie chłopak ograł, bo jest za słaby, żeby wystawiać go u nas na lepszych przeciwników.
Brawo piłkarze Parmy^^ Bardzo mi sie podoba, że mimo sytuacji w jakiej jest klub tak walczą z liderem Serie A

No i ten Vidal... Co niby wraca do formy to zaraz gra jeden z najgorszych meczy życia ;/
Dobry hiszpański komentator jest^^ 30 minuta, wolny dla Juve i leci z tekstem na temat tego, kto wykona: "Nie ma Teveza, nie ma Pirlo, nie ma Del Piero, nie ma Platiniego..." xD
Sturaro ciągle mnie nie przekonuje

Do zdjęcia Vidal, Sturaro i Coman jak dla mnie^^
- pumex
- Juventino
Naprawdę rzadko mam okazję 'podziwiać' tak dramatycznie słaby duet napastników jak dziś Coman-Llorente. Francuz wygląda jak typowy dzieciak, którego na siłę bierze się do gdy na orliku gdy brakuje 14-go czy 16-go i jest nieparzyście. Jedzie na ambicji, ale w większości wypadków 'dorośli' robią z nim co chcą na pełnym lajcie, żeby nie powiedzieć, że go ośmieszają. A Jorente wiadomo - nie trzeba opisywać. Jedna, wielka, wszechogarniająca kłoda.
Licht i Vidal (znowu!) również słabi. Najlepszy Pereyra - szkoda, że Roberto podawał do Comana przy jednej z kontr, bo spokojnie na pełnym biegu mógł sam minąć ostatniego obrońcę i pokusić się o strzał.
Licht i Vidal (znowu!) również słabi. Najlepszy Pereyra - szkoda, że Roberto podawał do Comana przy jednej z kontr, bo spokojnie na pełnym biegu mógł sam minąć ostatniego obrońcę i pokusić się o strzał.

- Prokson
- Juventino
prześlę Lippiemu co sądzisz o jego opiniiWojtek pisze::rotfl: :rotfl: :rotfl: tyle w temacie :lol:Prokson pisze: Giovinco ma technikę - prawdopodobnie absolutna czołówka
Nima źle, okazje są tylko wykonczenia brakNa pewno uda się coś wciś
- JuveGrzesiu
- Juventino
Nie zapominaj, że Pereyra podał Comanowi za plecy przez co sam zawalił całą kontre^^pumex pisze:Najlepszy Pereyra - szkoda, że Roberto podawał do Comana przy jednej z kontr, bo spokojnie na pełnym biegu mógł sam minąć ostatniego obrońcę i pokusić się o strzał.
- Morgesztern
- Juventino
Katorga dla oczu. Jorente takimi występami raczej zniża swoją wartość. Coman też niewiele robi. Ogólnie: dno. Gdybyśmy nie mieli pewnego scudetto to bym się wkurzył, ale mają szczęście. 
Aha, jeszcze jedno.

Aha, jeszcze jedno.
Chyba zrobię na pamiątkę screena.pumex pisze:Najlepszy Pereyra

- zbysioJuve
- Juventino
No tak, chyba można się było tego spodziewać. Coman całkowicie nie radzi sobie z lewej strony z prawym obrońcą Parmy, Llorente jak zwykle daje popis w swoim stylu, a ja na niego postawiłem jako strzelec bramki
. Tylko, ze to ma się stać w drugiej połowie
. Najjaśniejsze nasze punkty to niewątpliwie Pereyra, Marchisio i Vidal. Szkoda tej sytuacji Arturo po rzucie wolnym. Mecz jednak ciekawszy w odróżnieniu do tego z CI na Ennio Tardini. Trzeba też dodać, że kontry Parmy potrafią być naprawdę groźne. Strzelić przynajmniej jedną bramkę i zapomnieć szybko o tym meczu.

- pumex
- Juventino
No właśnie o tym piszę. Podjął złą decyzję, a szkoda, bo jakby wziął się za samotne dokończenie rajdu to pewnie byłoby z tej akcji więcej dobrego.JuveGrzesiu pisze:Nie zapominaj, że Pereyra podał Comanowi za plecy przez co sam zawalił całą kontre^^pumex pisze:Najlepszy Pereyra - szkoda, że Roberto podawał do Comana przy jednej z kontr, bo spokojnie na pełnym biegu mógł sam minąć ostatniego obrońcę i pokusić się o strzał.

- annihilator1988
- Juventino
Szok :shock: Chwalisz Argentyńczyka? Co do meczu, to strasznie się wynudziłem. Lichy zaliczył najlepsze "dośrodkowanie" gdy w toczącą się piłkę (w zamyśle zacentrowaną) nie trafił piłkarz Parmy, a ta trafiła pod nogi Llorente. Co to oznacza, wiadomo.pumex pisze:Najlepszy Pereyra
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Eee... no. Nie wiem, co w tym dziwnego. Bez przesady, nie jestem jakimś kretynem, który zaklina rzeczywistość i na siłę próbuje kreować jakieś trendy wobec zawodników. Gra dobrze to chwalę, gra źle to przeciwnie.annihilator1988 pisze:Szok :shock: Chwalisz Argentyńczyka?pumex pisze:Najlepszy Pereyra

- JuveGrzesiu
- Juventino
Vidal, oprócz strzału głową i podania do Comana w pole karne, nie gra zupełnie nic^^ Nie wiem gdzie Ty widzisz go jako jasny punkt dzisiejszego Juventusu. W ogóle to nie po jego złym podaniu (albo stracie, nie pamiętam) na początku poleciała najgroźniejsza kontra?zbysioJuve pisze:Najjaśniejsze nasze punkty to niewątpliwie Pereyra, Marchisio i Vidal. Szkoda tej sytuacji Arturo po rzucie wolnym.
Marchisio próbuje strzelać z dystansu, oby do 3 razy sztuka i trafił teraz, dawno nie było jego gola