Serie A 14/15 (7): Sassuolo 1-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Z całym szacunkiem, ale akurat Asa ostatnimi czasy nie był za bardzo forsowany, chyba, że na treningachSmolwin pisze:A może po prostu Asa i Markiz są szykowani na Greków?

Ale zbyt pozno wrocil z mecz reprezentacji, dobrze, ze gra Evra.
- jarmel
- Redaktor
Pirlo u Allegriego za nazwisko? Akurat u niego Andrzej za nazwisko to może conajwyżej wylądować na ławiedelarudii pisze:Fajnie, że gra Pereyra, ale mimo wszystko nie rozumiem czemu Markiz siedzi na ławie... Czasem mam wrażenie, że Pirlo gra już tylko za nazwisko.
Znowu Evra.. Jeśli w LM też on wyjdzie w podstawowym składzie to po prostu nie mam pytań. Wydaje mi się, że na zmianie trenera najbardziej ucierpiał Asamoah.
#AllegriOut
- naros
- Juventino
Pirlo potrzebuje ogrania po długiej kontuzji. Marchisio natomiast odpoczynku przed LM.delarudii pisze:Fajnie, że gra Pereyra, ale mimo wszystko nie rozumiem czemu Markiz siedzi na ławie... Czasem mam wrażenie, że Pirlo gra już tylko za nazwisko.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- rad
- Juventino
Consigli ma dzisiaj świetny dzień, a Pogba szaleje. Mecz do wygrania, ale trzeba uważać na tego Zazę i Berardiego, chociaż ten ostatni niewidoczny. Ogbonna nadzwyczaj solidnie, a Lichtstainer ciągle nie potrafi dograć dobrej piłki. Tyle w skrócie.
- Mate.G
- Juventino
Chciałbym zobaczyć Llorente na ławce, dzisiaj i w następnych meczach.
- deszczowy
- Juventino
Dobrze, że są belki ze strzelcami goli. W momencie, gdy piłka zaczęła latać górą w naszym polu karnym wyszedłem robić kolację i 38, 5 minuty później zobaczyłem tylko podpis, ze to Zaza.
Rajd Pogby z 40 minuty :shock: Made my evening.
Kto to rzucił takie prostopadłe podanie w 45''?
Rajd Pogby z 40 minuty :shock: Made my evening.
Kto to rzucił takie prostopadłe podanie w 45''?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Minuta 40 i powinno być 2-1. Pogba przeszedł zdaje się cały zespół rywala, ale nie może kończyć w ten sposób... Dobitka Teveza potwierdza, że bramkarz rywala ma dziś dzień konia.
Sassuolo mocno się na nas spięło, bardzo dużo biega, gra agresywnie i musi się to odbić na ich dyspozycji fizycznej w drugiej połowie.
Mecz do wygrania, druga bramka dla nas wisi w powietrzu, ale trzeba konkretów!
Sassuolo mocno się na nas spięło, bardzo dużo biega, gra agresywnie i musi się to odbić na ich dyspozycji fizycznej w drugiej połowie.
Mecz do wygrania, druga bramka dla nas wisi w powietrzu, ale trzeba konkretów!
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
To ja dodam trochę optymizmu do obrazu 1. połowy: niesamowicie w ofensywie dzisiaj gra Pogba, szkoda, że ten slalom przez pół boiska nie zakończył się golem. Ogbonna miał dziś 2 interwencje w stylu Cany. Evra gra coraz lepiej. Nie ma na boisku Llorente.