Serie A 14/15 (2): JUVENTUS 2-0 Udinese
- Zawidowianin
- Juventino
Problem w tym, że na tę chwilę nie mamy porządnych stoperów do gry w 4Sorek21 pisze:Wreszcie mamy porządnych bocznych obrońcòw żeby można grać 4 z tyłu ale nie, lepiej zagrać pięcioma a taki Coman , Pepe czy Morata niech sobie siedzą na ławce.
onliforpipul
- Wojtek
- Juventino
DokładnieZawidowianin pisze:Problem w tym, że na tę chwilę nie mamy porządnych stoperów do gry w 4Sorek21 pisze:Wreszcie mamy porządnych bocznych obrońcòw żeby można grać 4 z tyłu ale nie, lepiej zagrać pięcioma a taki Coman , Pepe czy Morata niech sobie siedzą na ławce.

- sebatiaen
- Juventino
Allegri nigdzie nie powiedział że będziemy grali 4 obrońców jak wrócą Barza i Kielon.
Powiedział że gra w formacji 4-3-3 nie ma sensu bez tej dwójki.
Nie powiedział że zmienimy formacje z 3-5-2 na 4-3-3
Powiedział że gra w formacji 4-3-3 nie ma sensu bez tej dwójki.
Nie powiedział że zmienimy formacje z 3-5-2 na 4-3-3
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Na razie zdecydowanie najlepszy Llorente. Gość utrzymuje się przy piłce najlepiej na świecie chyba
Gdyby Tevez, Pereyra i Lichy lepiej rypnęli to Ferdek miałby trzy asysty.
Fajnie też Pogba i obrońcy.
Nieźle się to ogląda...

Nieźle się to ogląda...
- Ein
- Juventino
Ja coś czuję, że dopiero LM zweryfikuje jakim na prawdę zespołem my dysponujemy, przecież Udine jest zesrane aż szkoda patrzeć
Dobrze, że ten rekord poszedł, bo do czasu aż nie zaczniemy dołka formy łapać, to czuję, że poza wyjątkami walcem będziemy jechali.
I ile my mamy % posiadania piłki ? 70 ?
Pereyra wygląda jak Vidal, biega jak Vidal i fajne wrzuty

Dobrze, że ten rekord poszedł, bo do czasu aż nie zaczniemy dołka formy łapać, to czuję, że poza wyjątkami walcem będziemy jechali.
I ile my mamy % posiadania piłki ? 70 ?

Pereyra wygląda jak Vidal, biega jak Vidal i fajne wrzuty

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- annihilator1988
- Juventino
Marchisio po profesorsku zachowuje się pod presją w obrębie własnego pola karnego
Jak zwykle brakuje wykończenia, już po pierwszych 45 minutach powinno być 3-0

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
- Juventino
Podbijamyanquez pisze:Na razie zdecydowanie najlepszy Llorente. Gość utrzymuje się przy piłce najlepiej na świecie chybaGdyby Tevez, Pereyra i Lichy lepiej rypnęli to Ferdek miałby trzy asysty.
Nieźle się to ogląda...

- jarmel
- Redaktor
Mam wrażenie jakby chłopaki nie trzymali się tak kurczowo schematów jak miało to miejsce za Conte, a próbowali grać z większą fantazją.
Lichy
Nieźle się to ogląda,mam nadzieję, że wejdzie Asa, on nie zasługuje na siedzenie na ławie.
Lichy

#AllegriOut
- Gandalf8
- Juventino
Fajna gra Teveza, dobre wejścia Evry z lewej strony i Lichego z prawej, którzy są wspieranie odpowiednio przez Pogbę i Pereyrę. Szkoda tylko, że to prowadzenie jest najmniejsze z możliwych, ale wygląda dobrze i są widoki na podwyższenie tego prowadzenia.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Fajnie to wszystko zaczyna wyglądać. Brakuję jedynie wykończenia i trochę precyzji, ale wydaje mi się, że te 2 rzeczy przyjdą z czasem.
Powoli zanikają schematy Conte. Mam wrażenie, że zaczynamy grać agresywniej i bardziej kombinacyjnie, niż to miało miejsce za Antonio. Bałem się odejścia Antka, ale jak tak patrzę na nasze 2 ostatnie mecze, to coś czuje, że ta zmiana wyjdzie nam na dobre.
Ogbonna i Caceres
. Grają lepiej, niż w ubiegłym sezonie.
Powoli zanikają schematy Conte. Mam wrażenie, że zaczynamy grać agresywniej i bardziej kombinacyjnie, niż to miało miejsce za Antonio. Bałem się odejścia Antka, ale jak tak patrzę na nasze 2 ostatnie mecze, to coś czuje, że ta zmiana wyjdzie nam na dobre.
Ogbonna i Caceres

Ostatnio zmieniony 13 września 2014, 21:38 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Mam wrażenie, że najsłabszy z Juve jest Evra. Na początku sporo niedokładnych zagrań.
Tevez
zdejmował koszulkę, schodząc do szatni. Fajnie by było zobaczyć 45 minut Comana i ok 30 Moraty.
Tevez

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Od dawien dawna nie chwaliłem Caceresa. Naprawdę, pod względem atletycznym wygląda bardzo dobrze. Ciągnie grę do przodu, przecina podania, pokazuje się do gry. Drugim "obiektem" moich westchnień jest para Pogba-Evra. Coś pięknego. Będziemy mieli z nich kupę pociechy - zgrywają się i w reprze i w klubie.
Marchisio gra jakby potrafił patrzeć tylko w prawo i w lewo.
Kone z Udine - nie rozumiem jak przetrwał bez żółtka.
Aaaaa właśnie. Dziś widać COŚ. Piłkę nożną. Za Conte naprawdę z takim Udine kopalibyśmy się w czoło. Wiem, że zapewne wygralibyśmy, ale jak widać.. da się i grać coś dla tej publiki i wygrywać.
Marchisio gra jakby potrafił patrzeć tylko w prawo i w lewo.
Kone z Udine - nie rozumiem jak przetrwał bez żółtka.
Aaaaa właśnie. Dziś widać COŚ. Piłkę nożną. Za Conte naprawdę z takim Udine kopalibyśmy się w czoło. Wiem, że zapewne wygralibyśmy, ale jak widać.. da się i grać coś dla tej publiki i wygrywać.
Ostatnio zmieniony 13 września 2014, 21:38 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.