LE 13/14 (1/16): Trabzonspor 0-2 JUVENTUS
- annihilator1988
- Juventino
Nędza, niecałe dziesięć minut do spotkania, a w temacie ledwie trzy strony poświęcone kolejnej batalii
A ja na te kilka minut przed pierwszym gwizdkiem zadaje sobie pytanie: "Kogo bardziej skrzywdzą skrzydła zagłady? 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Antek666
- Juventino
Cóż się dziwić,toż to tylko LE. Fani mają do niej podejście takie jakie włoskie drużyny :evil:annihilator1988 pisze:Nędza, niecałe dziesięć minut do spotkania, a w temacie ledwie trzy strony poświęcone kolejnej bataliiA ja na te kilka minut przed pierwszym gwizdkiem zadaje sobie pytanie: "Kogo bardziej skrzywdzą skrzydła zagłady?
Dodam trzy możliwe odpowiedzi do Twojego pytania:
a) piłkę
b) kibica na stadionie po swoim "strzale"
c) Juventus
Jak bym miał się zabawić w wytypowanie wyniku to postawiłbym na 1-3 dla Juve
- Nedved1983
- Juventino
Dziwisz się? Ja już zacząłem się znieczulać godzinę temu. Zapowiada się prawdziwy koszmar dla oczu. My w 9ciu, oni na swoim stadionie. Awans obowiązkowy, nie chcę wysłuchiwać żadnych wymówek.
- Mate.G
- Juventino
Dobrze. że zostało mi jeszcze Whisky po wczorajszym wieczorze z Boardwalk Empire, stracimy pierwsi bramkę to będzie ostro. Szczególnie w gaciach takich piłkarzy jak:
Ogbonna, Peluso, Isla
Ogbonna, Peluso, Isla
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
meda11 pisze:Co to jest?! :shock:
Cholera, za dobrze gramy!
Najlepszym podsumowaniem tej połowy jest powtórka akcji Isli w 44:30, gdzie prostym zwodem mija obrońce trabzonu. Człowiek-waluta na boisku 8)
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 21:54 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Wow!! :shock:
Wreszcie nam się chce! Do pierwszego gola ciśniemy cały czas, a potem już gorzej co było do przewidzenia, ale da się to oglądać.
Radość Conte raczej spowodowana tym że piłkarze będą mogli odpocząć niż tym że mu zależy na LE
Dwie świetne akcje bramkowe, świetny dziś Giovinco
Dobrze że Conte tak szybko ściągnął Pogbe, fajnie byłoby dać jeszcze odpocząć Vidalowi, tylko za kogo
Tego się juz nie da przegrać.
FORZA!!
Wreszcie nam się chce! Do pierwszego gola ciśniemy cały czas, a potem już gorzej co było do przewidzenia, ale da się to oglądać.
Radość Conte raczej spowodowana tym że piłkarze będą mogli odpocząć niż tym że mu zależy na LE

Dwie świetne akcje bramkowe, świetny dziś Giovinco

Tego się juz nie da przegrać.
FORZA!!

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Masakra, przy odrobinie szczęścia mogliśmy tym amatorom już z 6 brameczek luźno pyknąć :shock: