Serie A 13/14 (25): JUVENTUS 1-0 Torino

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:19

Całkiem spoko to wygląda. Na drugą połowę zamiast Pogba<->Marchisio wpuściłbym Claudio kosztem Vidala, który gra kiepsko i na dodatek ostro pracuje ma czerwony kartonik.
Ależ ten Llorente się zastawia :ok: Tevez :ok:

#AllegriOut
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:19

ej poratujcie dobrym akjtualnym streamem bo mam jakie 2-3 minutowe obsuwy.

Mecz jak mecz- nie ma lekko. Torino atakuje i to nawet groźnie, ale kontrolujemy. Nie wiem za co Vidal dostał zóltko - ale boje sie, ze wyleci z czerwem. Jako, że nie zagra z Milanem, zagra z Trabzonem, wiec pewnie Conte go zostawi do konca spotkania.

Trzeba strzelić jeszcze jakoś jedna i kontrolować to na spokoju.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:20

jarmel pisze:Całkiem spoko to wygląda. Na drugą połowę zamiast Pogba<->Marchisio wpuściłbym Claudio kosztem Vidala, który gra kiepsko i na dodatek ostro pracuje ma czerwony kartonik.
Ależ ten Llorente się zastawia :ok: Tevez :ok:

Podpisuje sie recyma i nogyma :)

Inter 16/02/2025 :juveflag:
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Podoba mi się ten mecz;) Dużo okazji nie mieliśmy ale ważne że prowadzimy i musimy podwyższyć wynik że było bezpiecznie ;) Gol Teveza podobny do tego od Vidala rok temu z Toro ;)

Lichtsteiner i te jego szczały :prochno:

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Boję się kontr w końcówce, zwłaszcza pojedynkó Cerciego z Caceresem.

Do przerwy ładnie i spokojnie, liczę na więcej goli.

Tevez :ok: Llorente :ok: Asamoah :ok:

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:21

Conte powinien zdjąć Vidala i wrzucić za niego Claudio, Apacz nie wybacza bardzo podobał mi się ten komentarz. Lipiński znów swoje o sprzedaży Pogby.Gra pod kontrolą Asa bardzo dobrze, Pirlo też przyzwoicie.
Forza

Juve, storia di un grande amore
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:22

Nie wiem dlaczego ale usypia mnie ten mecz.. Są emocję bo to w końcu Derby i tempo też jest słuszne ale chyba za mało jakiś klarownych sytuacji do strzelenia bramki. Liczę że nie odpuścimy w drugiej części i że zobaczę na boisku naszych wychowanków. Bramka Teveza - majstersztyk!
FORZA JUVE!

EDIT:
Dziwi mnie zamian stron Vidala i Pogby.. Chyba Conte na siłę szuka formy u francuza wystawiając go w dzisiejszym meczu to po pierwsze a po drugie na ulubionym miejscu. Coraz bardziej mi się to nie podoba :wink:
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2014, 19:24 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:23

Strzał Teveza znakomity, ale pomógł mu Glik, który krył go mocno na radar. Dogranie Asamoha doskonałe.

Vidale zdaje się mieć zniżkę.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:23

mibor pisze:Conte powinien zdjąć Vidala i wrzucić za niego Claudio, Apacz nie wybacza bardzo podobał mi się ten komentarz. Lipiński znów swoje o sprzedaży Pogby.Gra pod kontrolą Asa bardzo dobrze, Pirlo też przyzwoicie.
Forza

ta Lipiński jest drazniący, coś tam oprócz Pogby to jeszcze nawijał jakies teksty nie mające zupełnie pokrycie w rzeczywistosci. Ja rozumiem ciekawostki, ale po co ludzi w błąd wprowadzać? (obecnie nie moge przypomniec o co dokladnie chodzilo, ale jakas kwestie prouszy z czapy).

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:24

Zupełnie inne Juve niż w czwartek. Gramy lepiej, mądrzej i ewidentnie wszystkiego co możemy jeszcze nie pokazaliśmy. W 2. połowie może to wyglądać jeszcze ciekawej, tym bardziej, że Toro musi zacząć atakować.

Dzisiaj słabo Pogba i Vidal, schowani, niewiele wychodzi z ich gry.
Caceres gra najlepszy swój mecz w tym sezonie. Pewnie, ładnie wyprowadza piłkę, narazie bez błędów.
Tevez jak zwykle pracuje, co zaowocowało piękną bramką :ok: Świetnie wygląda dziś Argentyńczyk (znowu)
Jak na razie najlepszy Asamoah :bravo: Radzi sobie ładnie na skrzydle + świetna asysta. Dużo lepiej niż Lichtsteinerm, którego lewa noga jest jak kłoda a arsenał dryblingu ogranicza się do zejścia na prawą, po czym zostaje zablokowany. Dzisiaj Stefan nie jest sobą.

Wbić jeszcze jedną i dojechać z tym do końca.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:25

Dobry mecz. Szybki, duzo sytuacji. Na plus na pewno Tevez - dzisiaj nasz najlepszy zawodnik. Niezle tez spisuja sie Caceres, Asamoah i Pirlo. Slabiej na pewno Pogba i Vidal, szczerze to zaczynam sie troche martwic o forme Chilijczyka, ostatnio przeplata mecze bardzo slabe z bardzo dobrymi ze zdecydowanym naciskiem na te slabe. Pogba troche lepiej od Arturo, ale tez bez rewelacji i w gruncie rzeczy - kiepsko.

Barzagli momentami niepewnie po kontuzji. Bonucci w niektorych sytuacjach strasznie bierny (strzal Immobile psujacy siatke). Najlepiej z obrony Caceres, ktory mimo tego, ze zdarzaly mu sie w poprzednich meczach bledy, to jednak gra od jakiegos czasu coraz lepiej. Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:27

Wygląda to nieźle, choć do satysfakcjonującej mnie formy naszego występu sporo brakuje. Pierwszą zmianą powinno być zejście Vidala

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:29

Caceres gra dobrze bo chwyta rytm meczowy, a dla obrońcy to podstawa i nie ma najmniejszych szaans, ze obronca po przesiadywaniu na lawce wchodzi i nie popelnia bledow.

Tevez ukłuje na 2 zero.

Poza tym jakos brak emocji ;p

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:31

jakku1 pisze:Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.
To jest dokładnie ten sam Caceres, tylko że jeszcze mu zostało 45 minut na zrobienie babola :prochno: ale mam nadzieję, że dzisiaj pewniak do końca. Asamoah zaczął fatalnie, ale widać że facet nie pęka, bo potem prawie każda akcja szła przez niego.

Sędzia chyba trochę odpuszcza piłkarzom Toro, żeby ten mecz nie był przerywany co 30 sekund. Ich faule są tak ewidentne...
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2014, 19:32 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:31

jakku1 pisze:Barzagli momentami niepewnie po kontuzji. Bonucci w niektorych sytuacjach strasznie bierny (strzal Immobile psujacy siatke). Najlepiej z obrony Caceres, ktory mimo tego, ze zdarzaly mu sie w poprzednich meczach bledy, to jednak gra od jakiegos czasu coraz lepiej. Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.
Tu wychodzi po prostu to, że złapał rytm meczowy. Ostatnio Martin grał dużo co musi wyjść w jego grze ;)

Całkiem fajny meczyk, co się nasi zostawiają to poezja, takie Juve chce się oglądać w porównaniu do czwartkowej pańszczyzny.

Czekam na wejście Księcia!

Zablokowany