Serie A 13/14 (25): JUVENTUS 1-0 Torino
- jarmel
- Redaktor
Całkiem spoko to wygląda. Na drugą połowę zamiast Pogba<->Marchisio wpuściłbym Claudio kosztem Vidala, który gra kiepsko i na dodatek ostro pracuje ma czerwony kartonik.
Ależ ten Llorente się zastawia
Tevez 
Ależ ten Llorente się zastawia

#AllegriOut
- Robaku
- Juventino
ej poratujcie dobrym akjtualnym streamem bo mam jakie 2-3 minutowe obsuwy.
Mecz jak mecz- nie ma lekko. Torino atakuje i to nawet groźnie, ale kontrolujemy. Nie wiem za co Vidal dostał zóltko - ale boje sie, ze wyleci z czerwem. Jako, że nie zagra z Milanem, zagra z Trabzonem, wiec pewnie Conte go zostawi do konca spotkania.
Trzeba strzelić jeszcze jakoś jedna i kontrolować to na spokoju.
Mecz jak mecz- nie ma lekko. Torino atakuje i to nawet groźnie, ale kontrolujemy. Nie wiem za co Vidal dostał zóltko - ale boje sie, ze wyleci z czerwem. Jako, że nie zagra z Milanem, zagra z Trabzonem, wiec pewnie Conte go zostawi do konca spotkania.
Trzeba strzelić jeszcze jakoś jedna i kontrolować to na spokoju.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
jarmel pisze:Całkiem spoko to wygląda. Na drugą połowę zamiast Pogba<->Marchisio wpuściłbym Claudio kosztem Vidala, który gra kiepsko i na dodatek ostro pracuje ma czerwony kartonik.
Ależ ten Llorente się zastawiaTevez
Podpisuje sie recyma i nogyma

Inter 16/02/2025 

- mibor
- Juventino
Conte powinien zdjąć Vidala i wrzucić za niego Claudio, Apacz nie wybacza bardzo podobał mi się ten komentarz. Lipiński znów swoje o sprzedaży Pogby.Gra pod kontrolą Asa bardzo dobrze, Pirlo też przyzwoicie.
Forza
Forza
Juve, storia di un grande amore
- naros
- Juventino
Nie wiem dlaczego ale usypia mnie ten mecz.. Są emocję bo to w końcu Derby i tempo też jest słuszne ale chyba za mało jakiś klarownych sytuacji do strzelenia bramki. Liczę że nie odpuścimy w drugiej części i że zobaczę na boisku naszych wychowanków. Bramka Teveza - majstersztyk!
FORZA JUVE!
EDIT:
Dziwi mnie zamian stron Vidala i Pogby.. Chyba Conte na siłę szuka formy u francuza wystawiając go w dzisiejszym meczu to po pierwsze a po drugie na ulubionym miejscu. Coraz bardziej mi się to nie podoba
FORZA JUVE!
EDIT:
Dziwi mnie zamian stron Vidala i Pogby.. Chyba Conte na siłę szuka formy u francuza wystawiając go w dzisiejszym meczu to po pierwsze a po drugie na ulubionym miejscu. Coraz bardziej mi się to nie podoba
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2014, 19:24 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Łukasz
- Juventino
Strzał Teveza znakomity, ale pomógł mu Glik, który krył go mocno na radar. Dogranie Asamoha doskonałe.
Vidale zdaje się mieć zniżkę.
Vidale zdaje się mieć zniżkę.
- Robaku
- Juventino
mibor pisze:Conte powinien zdjąć Vidala i wrzucić za niego Claudio, Apacz nie wybacza bardzo podobał mi się ten komentarz. Lipiński znów swoje o sprzedaży Pogby.Gra pod kontrolą Asa bardzo dobrze, Pirlo też przyzwoicie.
Forza
ta Lipiński jest drazniący, coś tam oprócz Pogby to jeszcze nawijał jakies teksty nie mające zupełnie pokrycie w rzeczywistosci. Ja rozumiem ciekawostki, ale po co ludzi w błąd wprowadzać? (obecnie nie moge przypomniec o co dokladnie chodzilo, ale jakas kwestie prouszy z czapy).
- mazi12
- Juventino
Zupełnie inne Juve niż w czwartek. Gramy lepiej, mądrzej i ewidentnie wszystkiego co możemy jeszcze nie pokazaliśmy. W 2. połowie może to wyglądać jeszcze ciekawej, tym bardziej, że Toro musi zacząć atakować.
Dzisiaj słabo Pogba i Vidal, schowani, niewiele wychodzi z ich gry.
Caceres gra najlepszy swój mecz w tym sezonie. Pewnie, ładnie wyprowadza piłkę, narazie bez błędów.
Tevez jak zwykle pracuje, co zaowocowało piękną bramką
Świetnie wygląda dziś Argentyńczyk (znowu)
Jak na razie najlepszy Asamoah
Radzi sobie ładnie na skrzydle + świetna asysta. Dużo lepiej niż Lichtsteinerm, którego lewa noga jest jak kłoda a arsenał dryblingu ogranicza się do zejścia na prawą, po czym zostaje zablokowany. Dzisiaj Stefan nie jest sobą.
Wbić jeszcze jedną i dojechać z tym do końca.
Dzisiaj słabo Pogba i Vidal, schowani, niewiele wychodzi z ich gry.
Caceres gra najlepszy swój mecz w tym sezonie. Pewnie, ładnie wyprowadza piłkę, narazie bez błędów.
Tevez jak zwykle pracuje, co zaowocowało piękną bramką

Jak na razie najlepszy Asamoah

Wbić jeszcze jedną i dojechać z tym do końca.
- jakku1
- Juventino
Dobry mecz. Szybki, duzo sytuacji. Na plus na pewno Tevez - dzisiaj nasz najlepszy zawodnik. Niezle tez spisuja sie Caceres, Asamoah i Pirlo. Slabiej na pewno Pogba i Vidal, szczerze to zaczynam sie troche martwic o forme Chilijczyka, ostatnio przeplata mecze bardzo slabe z bardzo dobrymi ze zdecydowanym naciskiem na te slabe. Pogba troche lepiej od Arturo, ale tez bez rewelacji i w gruncie rzeczy - kiepsko.
Barzagli momentami niepewnie po kontuzji. Bonucci w niektorych sytuacjach strasznie bierny (strzal Immobile psujacy siatke). Najlepiej z obrony Caceres, ktory mimo tego, ze zdarzaly mu sie w poprzednich meczach bledy, to jednak gra od jakiegos czasu coraz lepiej. Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.
Barzagli momentami niepewnie po kontuzji. Bonucci w niektorych sytuacjach strasznie bierny (strzal Immobile psujacy siatke). Najlepiej z obrony Caceres, ktory mimo tego, ze zdarzaly mu sie w poprzednich meczach bledy, to jednak gra od jakiegos czasu coraz lepiej. Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Caceres gra dobrze bo chwyta rytm meczowy, a dla obrońcy to podstawa i nie ma najmniejszych szaans, ze obronca po przesiadywaniu na lawce wchodzi i nie popelnia bledow.
Tevez ukłuje na 2 zero.
Poza tym jakos brak emocji ;p
Tevez ukłuje na 2 zero.
Poza tym jakos brak emocji ;p

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To jest dokładnie ten sam Caceres, tylko że jeszcze mu zostało 45 minut na zrobienie babolajakku1 pisze:Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.

Sędzia chyba trochę odpuszcza piłkarzom Toro, żeby ten mecz nie był przerywany co 30 sekund. Ich faule są tak ewidentne...
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2014, 19:32 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kruczenzo
- Juventino
Tu wychodzi po prostu to, że złapał rytm meczowy. Ostatnio Martin grał dużo co musi wyjść w jego grzejakku1 pisze:Barzagli momentami niepewnie po kontuzji. Bonucci w niektorych sytuacjach strasznie bierny (strzal Immobile psujacy siatke). Najlepiej z obrony Caceres, ktory mimo tego, ze zdarzaly mu sie w poprzednich meczach bledy, to jednak gra od jakiegos czasu coraz lepiej. Na pewno to nie jest ten Caceres z meczow z Realem.

Całkiem fajny meczyk, co się nasi zostawiają to poezja, takie Juve chce się oglądać w porównaniu do czwartkowej pańszczyzny.
Czekam na wejście Księcia!