Serie A 13/14 (22): JUVENTUS 3-1 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 17:10

Jutro mecz z najbardziej znienawidzonym klubem świata a na forum cisza.Wszyscy przeżywają szóstego napastnika a temat meczowy zapomniany. Czy Conte już powołał skład na ten mecz ? Jaki numer wybrał Osvaldo ? Najlepuej niech wybierze 18 albo 25.

Przewidywany skład Interu
Handanović
Campagnaro Rolando Jesus
Jonathan Taider Kuzmanović Nagatomo
Palacio Alvarez
Milito

Odnośnie meczu,jakby to powiedział Trybson -" ma być <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>"

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 17:25

Sorek21 pisze:Jutro mecz z najbardziej znienawidzonym klubem świata a na forum cisza.
Też mnie to dziwi... Spodziewałem się 7-8 stron przedmeczowych kłótni, wymiany poglądów, ostrzeżeń i sam bóg wie czego jeszcze, a tu jedynie 30 postów przed takim meczem.

Ja rozumiem, że Inter to teraz dno i wodorosty (Historia lubi zataczać koło :prochno: ), ale mimo wszystko przed spotkaniem powinno tu się pojawić masa komentarzy.

Liczę, że zetrzemy te mediolańskie *** (każdy niech sobie wstawi najbliższe mu określenie) w proch.

Obrazek
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 17:34

A mnie to akurat wcale nie dziwi - Inter to żaden konkurent w tym momencie. Dla mnie ten mecz będzie jak spotkanie z Bologną czy inną Catanią. Ważne, żeby wygrać i trzymać dystans do Romy.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 17:39

A kto to jest ten Inter?

Spadino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 17:39

Skibil pisze:Dla mnie ten mecz będzie jak spotkanie z Bologną czy inną Catanią.
:roll:

Inter to Inter, mogą mieć 20 miejsce, ale równie dobrze mogą jutro (tfu, tfu) sprawić nam niemałe kłopoty.
Zagrać. Wygrać. Zapomnieć. Czy wygramy 4-0, czy 1-0, dla mnie nie ma to znaczenia - byle 3 punkty.

JUVE PER SEMPRE!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 18:43

Sila Spokoju pisze:Też mnie to dziwi... Spodziewałem się 7-8 stron przedmeczowych kłótni, wymiany poglądów, ostrzeżeń i sam bóg wie czego jeszcze, a tu jedynie 30 postów przed takim meczem.
Hmm...może dlatego że można odnieść wrażenie że zwycięstwa nas znudziły ;D Prosty przykłąd, mecz z Sassuolo,Atalanta,Cagliari,Sampą czy innymi które gładko wygrywaliśmy to zawsze ok. 6-8 stron tematu, dopiero jak zaczęło się cos dziać to stron jest masa (Galata 48, porażka z Roma 20)

Co do meczu, Hernanes niema szans na zagranie? To byłby dziwny przypadek, granie w ciągu tygodnia przeciwko jednemu klubowi w dwóch róznych zespołach;D ciekawe czy kiedyś było cos takiego? ;)

Osvaldo mnie nie interesi i może sobie pograć z 10min ale tylko przy wyniku 3/4-0. Mam nadzieje że ich zgnieciemy.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 18:53

Wojtek pisze: Co do meczu, Hernanes niema szans na zagranie? To byłby dziwny przypadek, granie w ciągu tygodnia przeciwko jednemu klubowi w dwóch róznych zespołach;D ciekawe czy kiedyś było cos takiego? ;)

Osvaldo mnie nie interesi i może sobie pograć z 10min ale tylko przy wyniku 3/4-0. Mam nadzieje że ich zgnieciemy.
Ani Osvaldo, ani Hernanes nie dostali powołań.

Będę raczej zdziwiony, jeśli wygramy łatwo i gładko. Te mecze rządzą się swoimi prawami i nawet jednobramkowe zwycięstwo mnie zadowoli. Wypadałoby, żeby Carlos w końcu strzelił gola.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 19:40

bendzamin pisze:Ani Osvaldo, ani Hernanes nie dostali powołań.
Za to do kadry wraca Pepe.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 21:15

wagner pisze:
bendzamin pisze:Ani Osvaldo, ani Hernanes nie dostali powołań.
Za to do kadry wraca Pepe.
Pepe jest w kadrze w każdym meczu od spotkania z Avellino.

Obrazek
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 21:47

Ja mam kilka życzeń odnośnie tego meczu. Na początek proszę o nieprzerwanie pięknej passy wszystkich domowych wygranych. Chciałbym zobaczyć ładnego gola Vucinica i Pepe na ok 15 min ;] Chyba nie z wiele wymagam? :C

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 22:19

Nierealne, ale fajnie byłoby zobaczyć:

Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Bonucci - Chiellini
Vidal - Asamoah - Pogba (w ogóle uważam, że to byłby kapitalny środek pomocy na lata, bo gracze Ci mają odpowiednio: 26, 20 i 25 lat)
Vucinić - Tevez
Llorente

...bo Vucinicowi może się teraz przeciwko temu rywalowi bardzo chcieć grać :prochno: A jak wiadomo, Vucinić, któremu chce się grać, potrafi mieć genialne zagrania i dobrze współpracować z Tevezem.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 22:43

Crunny pisze:Nierealne, ale fajnie byłoby zobaczyć:

Buffon
:prochno:

Nie ma się co czarować - łatwo nie będzie, inter to zawsze inter i do Turynu przyjadą jak zwykle podwójnie zmotywowani. Ale nie mamy prawa stracić kolejnych punktów, bo zrobi się nam gorąco za plecami. Liczę na dobrą formę Ll i Teveza, który wyraźnie jest głodny goli.

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 22:45

Myzarel pisze:
Crunny pisze:Nierealne, ale fajnie byłoby zobaczyć:

Buffon
:prochno:

Nie ma się co czarować - łatwo nie będzie, inter to zawsze inter i do Turynu przyjadą jak zwykle podwójnie zmotywowani. Ale nie mamy prawa stracić kolejnych punktów, bo zrobi się nam gorąco za plecami. Liczę na dobrą formę Ll i Teveza, który wyraźnie jest głodny goli.
A no tak, z przyzwyczajenia, że zawsze jak się wypisuje jakikolwiek skład, to zaczyna się od Buffona :wink:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 22:55

Skibil pisze:A mnie to akurat wcale nie dziwi - Inter to żaden konkurent w tym momencie.
A ja mam zupełnie inne podejście. Niech nawet będą ostatni w tabeli i dostają baty od każdego, ale dla mnie i tak wygrana z nimi będzie smakowała podwójnie :P Jutro natomiast mam nadzieję, że rozbijemy ich w pył. Tylko to mnie w pełni usatysfakcjonuje.

#AllegriOut
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2014, 23:03

Mam tylko nadzieję, że nasi piłkarze będą jutro bardziej ostrożni niż kibice na forum. :D Bardzo liczę na to zwycięstwo, zwłaszcza że rywal w kiepskiej formie. Do tego brak Hernanesa i Guarina nie wróży im dobrze - ciężko im będzie ogarnąć się w środku przy takich zawodnikach jak Pirlo, Pogba, Vidal. Niby na papierze wszystko jasne, ale nerwy są i tak, bo wiadomo, że takie mecze rządzą się swoimi prawami i oni też się pewnie zepną. Bardzo bym sobie życzył, żebyśmy rzeczywiście ich roznieśli. :pray:

Zablokowany