Serie A 13/14 (17): Atalanta 1-4 JUVENTUS
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba mu piłka podskoczyła na trawie, ale nie jestem pewien.Wojtek pisze: Tevez, ładnie trafił, brama z niczego, lecz nie rozumiem jak mógł nie trafić tego sam na sam? wystaczyło przelobować bramkarza i 2:1...
- pumex
- Juventino
Pogba na razie zawala nam kolejny mecz grając na pozycji Pirlo. Niby wymieniają się pozycjami z Marchisio, co nie zmienia faktu, że momentami Pogba gra tragicznie. Ponadto nie podoba mi się Llorente. Drugi z rzędu jego mecz gdzie wygląda niemrawo, bez życia.

- pablo1503
- Juventino
Tak sobie to wygląda.
Pogba to jest jakiś ewenement. Albo się ma dobry mecz, albo zły. Ten potrafi mieć oba w jednym spotkaniu
Lichtsteiner gra o wiele gorzej, niż Asamoah. Zresztą nie pierwszy już raz, a i tak większość woła o lewego skrzydłowego.
Llorente po fenomenalnych meczach wrócił do formy z początku sezonu.
Tevez troszkę zbyt indywidualnie.
Myślę, że bramka jest kwestią czasu.
Pogba to jest jakiś ewenement. Albo się ma dobry mecz, albo zły. Ten potrafi mieć oba w jednym spotkaniu

Lichtsteiner gra o wiele gorzej, niż Asamoah. Zresztą nie pierwszy już raz, a i tak większość woła o lewego skrzydłowego.
Llorente po fenomenalnych meczach wrócił do formy z początku sezonu.
Tevez troszkę zbyt indywidualnie.
Myślę, że bramka jest kwestią czasu.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tragiczny!Castiel pisze:Strasznie słaby dzisiaj Llorente.
Mamy ułożony mecz i co? I stojanov, gol jak z początku sezonu. Chłopy się teraz będą bronić w 11.

Walić rekord, mają być 3 pkt. Dlaczego chcemy jak barca wejsć z piłką do bramki? Przecież Consigli nawet nie jest przez nas rozgrzany.
Niech się złapią mocno za jaja. roma zgodnie z planem.

- Hoffman
- Juventino
Nasi chyba duchem już sa przy wigilijnym stole, a murawa chyba w słabej kondycji bo piłka nienaturalne kozły ma, przynajmniej u nich pod polem karnym, pewnie w drugiej jak Buffon będzie tam stał to przepuści jakiegoś kartofla jeszcze..
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Większość z was zapomina ile daje nam Pogba z przodu. Naprawdę, wolę jak Pogba zawini coś z tyłu, a potem dowali coś fantastycznego w ataku, jak to podanie do Carlosa, bo przynajmniej podejmuje jakiekolwiek ryzyko. Kto nie gra, ten nie ma. Z resztą przy tej akcji bramkowej Atalanty Marchisio też jakoś nie raczył pilnować Moraleza przy golu (jeśli dobrze widziałem).
Fakt, Francuz schrzanił, ale jednocześnie nadrabia w ofensywie. To go rozgrzesza.
Fakt, Francuz schrzanił, ale jednocześnie nadrabia w ofensywie. To go rozgrzesza.
- MCL
- Juventino
Już kuźźźwa przestańcie psioczyć na murawę, jakikolwiek był jej stan, to nie jest kartoflowisko u Turasów... przegrywamy... tzn "remisujemy" bo sami nie potrafimy wykorzystać swoich sytuacji. Myślę, że strzelenie bramy to kwestia czasu
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Gandalf8
- Juventino
No i po rekordzie Buffona... Vidal dziś robi wślizg za wślizgiem, chyba nie chce grać z Romą... Pogba przy straconej bramce się nie popisał, ale później coś próbuje rozgrywać z Tevezem a Marchisio nic a i Llorente jakiś taki ospały.
EDIT: Zapomniałbym... Szkoda sytuacji Teveza.
EDIT: Zapomniałbym... Szkoda sytuacji Teveza.
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2013, 16:08 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No i Pogbaaaa !

- deszczowy
- Juventino