Serie A 13/14 (9): JUVENTUS 2-0 Genoa
- Simi
- Qualità Juventino

W ogóle to jest powtórka z któregoś dniapablo1503 pisze:Co jest do cholery?!
Na Orangesport rozpoczął się jakiś kontratak...
A jeszcze przed minutą reklamowali mecz Juve.![]()
![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 27 października 2013, 15:02 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bobby X
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Dokładnie! Banda cweli! Mecz na żywo z opóźnieniempablo1503 pisze:Co jest do cholery?!
![]()
![]()
- pablo1503
- Juventino

Nie chce Cie załamywać, ale to nie opóźnienie. Coś zawalili i puścili inny program, żeby było cokolwiek nadawane. Niestety.Bobby X pisze:Dokładnie! Banda cweli! Mecz na żywo z opóźnieniempablo1503 pisze:Co jest do cholery?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Żałosna sytuacja.

- jarmel
- Juventino

Chyba jeden z lepszych jak nie najlepszy Juventus w tym sezonie. Z Realem też to nie wyglądało najgorzej, może w końcu coś ruszyło? :roll:
Chiellini widocznie bardzo chce się odkupić, czyha ciągle przed tym polem karnym przeciwnika jakby nie był obrońcą
Chiellini widocznie bardzo chce się odkupić, czyha ciągle przed tym polem karnym przeciwnika jakby nie był obrońcą
Ostatnio zmieniony 27 października 2013, 15:50 przez jarmel, łącznie zmieniany 2 razy.
#AllegriOut
- gucio_juve
- Juventino

Mecz super w naszym wykonaniu. Współpraca Isli z Vidalem wygląda coraz lepiej. Jedyne co mnie irytuje, to straty Pirlo, w momencie kiedy może odegrać do tyłu. Oby jak najszybciej zdobyć bramkę na 3:0. Llorente nieco przestraszony, przeplata udane zagrania stratami.
- grande amore
- Juventino

Znowu 2:0 dla Juve po pierwszej polowie. Oby nie bylo powtorki z Fiorentina, tfu, tfu, tfu, na psa urok 
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jakku1
- Juventino

W koncu dobra polowka! W zasadzie nie podoba mi sie wylacznie nasza gra w obronie, ale trzeba przyznac, ze w tym spotkaniu wygladamy nareszcie tak, jak w pierwszym sezonie mistrzowskim Conte. Jest szybkosc, pressing, akcje kombinacyjne, sytuacje do zdobycia gola. Szkoda, ze prowadzimy tylko 2:0 bo spokojnie mogloby byc duzo wyzej.
Nie podoba mi sie tylko nasza gra obronna. Bonucci jak ostatnimi czasy wygladal najlepiej z naszego zelaznego trio, tak dzisiaj wyglada zdecydowanie najgorzej i jego dwa kiksy doprowadzily do dosc groznie zapowiadajacych sie sytuacji.
Licze na gola Llorente w drugiej polowie, w koncu mam go w Fantasy Serie A!
Nie podoba mi sie tylko nasza gra obronna. Bonucci jak ostatnimi czasy wygladal najlepiej z naszego zelaznego trio, tak dzisiaj wyglada zdecydowanie najgorzej i jego dwa kiksy doprowadzily do dosc groznie zapowiadajacych sie sytuacji.
Licze na gola Llorente w drugiej polowie, w koncu mam go w Fantasy Serie A!
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Bardziej karnego wymusić się już chyba nie dało
Llorente wykonuje bardzo dobrą pracę na boisku, przy relatywnie niewielkiej ilości strat. Cieszy potwierdzenie przewagi golem z akcji.
Atak na +. Reszta średnio.
Atak na +. Reszta średnio.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino

Fajnie - w końcu.
Widać jak na dłoni, że Conte kazał im strzelić bramkę w pierwszych minutach, dlatego też tak zażarcie atakowaliśmy.
Pierwsze 20min. to była istna bajka. Na dwudziestym metrze od ich bramki wymieniliśmy więcej podań, niż oni w ogóle. Potem troszkę tempo opadło, ale nie spadła zbytnio, jak to miało miejsce w poprzednich tygodniach.
Bramka Teveza, to wypisz wymaluj Tevez. U Llorente widać coraz większą swobodę. Szkoda tylko tych niecelnych podań.
Interwencja młodego przy strzale Pirlo - :shock: :shock:

Widać jak na dłoni, że Conte kazał im strzelić bramkę w pierwszych minutach, dlatego też tak zażarcie atakowaliśmy.
Pierwsze 20min. to była istna bajka. Na dwudziestym metrze od ich bramki wymieniliśmy więcej podań, niż oni w ogóle. Potem troszkę tempo opadło, ale nie spadła zbytnio, jak to miało miejsce w poprzednich tygodniach.
Bramka Teveza, to wypisz wymaluj Tevez. U Llorente widać coraz większą swobodę. Szkoda tylko tych niecelnych podań.
Interwencja młodego przy strzale Pirlo - :shock: :shock: