Serie A 13/14 (8): Fiorentina 4-2 JUVENTUS
- jareckik
- Juventino
- pablo1503
- Juventino
Oficjalne:
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Llorente.
Do tej pory nie zwracałem na to uwagi, ale na dziś na ławie zasiadł Bouy. Notorycznie jest powoływany, czy to jego pierwszy raz?
W ogóle interesuje się ktoś nim mniej więcej? Nie poszedł na żadne wypożyczenie, bo nie było chętnych po tej kontuzji, czy może będzie wprowadzany pomału do składu?
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Llorente.
Do tej pory nie zwracałem na to uwagi, ale na dziś na ławie zasiadł Bouy. Notorycznie jest powoływany, czy to jego pierwszy raz?
W ogóle interesuje się ktoś nim mniej więcej? Nie poszedł na żadne wypożyczenie, bo nie było chętnych po tej kontuzji, czy może będzie wprowadzany pomału do składu?

Pierwszy. Nie było chętnych przez kontuzję, w zimie gdzieś pewnie pójdzie.pablo1503 pisze:Do tej pory nie zwracałem na to uwagi, ale na dziś na ławie zasiadł Bouy. Notorycznie jest powoływany, czy to jego pierwszy raz?
- jarmel
- Redaktor
No nic, liczę w końcu na jakiś przełom w naszej grze. Chłopaki trochę odpoczeli od siebie i mam nadzieję, że wstąpi w naszą grę świeżość, której brakuje przez cały ten sezon. Do boju, prosze mi przywieźć z Florencji 3 punkty 
#AllegriOut
- Wojtek
- Juventino
Karając Vidala bardziej szkodzimy sobie niż samemu Arturowi, ale cóż. Przynajmniej brawa za to że jesteśmy stanowczy jeśli chodzi o dyscypline
Zresztą pewnie jak pójdzie nie po mysli to Vidal w II połowie wejdzie na boisko.
LL i jego głowa może sie dzis przydać, lecz bardziej licze na Tevez, który musi wreszcie sie obudzić i zacząć strzelać, jak to czynił na początku sezonu.
Ciężki mecz, lecz równie dobrze może sie okazać bardzo prosty jeśli dobrze sie ułoży. Zobaczymy.
FORZA JUVE!!

Zresztą pewnie jak pójdzie nie po mysli to Vidal w II połowie wejdzie na boisko.
LL i jego głowa może sie dzis przydać, lecz bardziej licze na Tevez, który musi wreszcie sie obudzić i zacząć strzelać, jak to czynił na początku sezonu.
Ciężki mecz, lecz równie dobrze może sie okazać bardzo prosty jeśli dobrze sie ułoży. Zobaczymy.
FORZA JUVE!!
- annihilator1988
- Juventino
Dokładnie, obawiam się tego jak będzie wyglądać prawa flanka. Liczę na przebudzenie Pirlo oraz Marchisio, a także pierwszy od dawna mecz na 0 z tyłu.Wojtek pisze:Karając Vidala bardziej szkodzimy sobie niż samemu Arturowi, ale cóż.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 55 razy
No no wynik ładny 

- pumex
- Juventino

Patrząc na naszą grę wynik mamy świetny. Byleby się nie cofnąć, nie oddać pola gry i go nie stracić!
Najsłabsi z Juventinich? Padoin, Asamoah, atak i, mimo bramki, Pogba
Najbardziej denerwujący? Chiellini, zdecydowanie
Najlepszy? Ciężko powiedzieć, nieźle gra Pirlo

- Eric6666
- Juventino
strasznie podobają mi się dzisiaj Llorente i Asamoah. Jeden bardzo nieźle gra rolę odgrywającego, a drugi niesamowicie spokojnie w obronie. Póki co mecz niezły, ale nie oszukujmy się 2 bramki po błędach Violi.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Chciałbym zobaczyć dzisiaj Vidala za Pogbę, Gio za Llorente i Martina za Padoina. Myślę, że Następca z Vidalem mogą rozruszać środek naszej ofensywy, a tego dzisiaj brakuje (właściwie wszystkiego brakuje, oprócz goli).
- albertcamus
- Juventino
Prowadzimy!
Llorente już się ogarnął, fajnie się go ogląda. Bonucci świetnie, szkoda, że gacie nie poszły w trybuny.
Llorente już się ogarnął, fajnie się go ogląda. Bonucci świetnie, szkoda, że gacie nie poszły w trybuny.
Ostatnio zmieniony 20 października 2013, 15:55 przez albertcamus, łącznie zmieniany 2 razy.
- Castiel
- Juventino
Występ Bonucciego? Wow. Gość niemalże na stojąco zatrzymuje każdego. Świetnie w obronie również Asamoah. Widać już Llorente zaczyna ogarniać temat. Zaczynają mu wychodzić te odegrania z pierwszej. Dobrze to wygląda. Mecz pod kontrolą. Dobrze w środku znalazł się Pogba.
Co się temu Pirlo stało? Faceta tak przydusiło, że myślałem, że zemdleje.
Co się temu Pirlo stało? Faceta tak przydusiło, że myślałem, że zemdleje.
Całe szczęście, że obrona jakoś się trzyma jak narazie. Miejmy nadzieję, że to początek trwałej poprawy w tej formacji. Jest 2:0, nie będę się czepiał 

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"