Serie A 13/14 (6): Torino 0-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Czyli jak? Tevez wysuniętym? Nie wiem, czy nie będzie to marnowaniem jego kreatywnego potencjału. W Giovinco kompletnie nie wierzę. Będzie biegał, robił trochę udawanego dymu, odbijał się od rywali a w kluczowych momentach spali się, jak zwykle zresztą.grande amore pisze:Ponoc od pierwszych minut ma zagrac Tevez+Gio, Pirlo natomiast odpocznie.
Pogba jako regista? Pirlo w końcu odpocznie, choć szkoda trochę marnować potencjał ofensywny Francuza.
Tevez + Giovinco + Lichtsteiner + Asamoah = gra po ziemi, zero wrzutek.

- @D@$
- Juventino
Seba często był wysuniętym grając z Vuciniciem, więc cholera wie.
Tak czy siak dziwi mnie dobieranie par. Z Chievo na dwie wieże, teraz na dwóch mikrusów?
Może Conte chce dać szansę Sebie a nie chce sadzać na ławie Teveza drugi raz z rzędu
Tak czy siak dziwi mnie dobieranie par. Z Chievo na dwie wieże, teraz na dwóch mikrusów?

Może Conte chce dać szansę Sebie a nie chce sadzać na ławie Teveza drugi raz z rzędu
- Mate.G
- Juventino
Marchisio mądrze prawi
Obawiam się trochę tego meczu, inny wynik niż wygrana będzie zaskoczeniem.
Torino w SerieA jest tylko po to aby pomóc nam w zdobyciu Scudetto :C
Obawiam się trochę tego meczu, inny wynik niż wygrana będzie zaskoczeniem.
Torino w SerieA jest tylko po to aby pomóc nam w zdobyciu Scudetto :C
Ostatnio zmieniony 28 września 2013, 20:00 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- strong return
- Juventino
W końcu przydałoby się coś wygrać w przekonującym stylu. Mam nadzieję, że wygramy przynajmniej 2 golami po dobrej grze z zębem. Nieważne jak my kibice podchodzimy emocjonalnie do tego meczu, jest mimo wszystko dość prestiżowy, jest okazja, żeby pozytywnie nastroić się przed kluczowym meczem w LM.
O tyle dobrze, że "taktyk" Mancini już bardzo blisko Galatasaray, a on sobie w pucharach nie radzi...
O tyle dobrze, że "taktyk" Mancini już bardzo blisko Galatasaray, a on sobie w pucharach nie radzi...
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- squinter
- Juventino
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Tevez, Giovinco
a jednak Tevez z Sebkiem w ataku, ciekawe jak to bedzie funkcjonowac. szkoda, ze nie gra Ogbonna, podobal mi sie w ostatnich spotkaniach.
a jednak Tevez z Sebkiem w ataku, ciekawe jak to bedzie funkcjonowac. szkoda, ze nie gra Ogbonna, podobal mi sie w ostatnich spotkaniach.
- Wojtek
- Juventino
Conte wreszcie sadza Pirlo na ławie! :shock:
Takie MVP wlasnie chciałem zobaczyć, no cóż, zobaczymy jak to bedzie wyglądac
Chyba nie było jeszcze meczu Juve bez straty bramki w którym grał Ogbonna
więc może dzis wreszcie na zero z tyłu nasi zagrają :roll:
Oczekuje wreszcie pewnego zwyciętswa!
FORZA JUVE!

Chyba nie było jeszcze meczu Juve bez straty bramki w którym grał Ogbonna

Oczekuje wreszcie pewnego zwyciętswa!
FORZA JUVE!
- kosciu88
- Juventino
Sklad dobry, ciekawe jak sie zaprezentuje atak Tevez z Seba. Oby wygrali, styl nie wazny.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
http://mecz.info/viewpage.php?page_id=2yanquez pisze:Jeśli ktoś będzie miał transmisje Nsport to poproszę
Ciekawe jak zaprezentuje się Gio w tym sezonie grając od początku i z Tevezem.
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
sop://broker.sopcast.com:3912/147191
2mb/sec Ruskie znane powoli kazdemu kibicowi Juve HD
2mb/sec Ruskie znane powoli kazdemu kibicowi Juve HD
- juventussek
- Juventino
Kolejny slaby mecz, to maja byc derby? To juz nie pierwszy mecz taki piknikowy z Torino. Moze trzeba bylo postawic na dwie wieze Llorente i Vucinicia skoro nasze mrowki nie moga podryblowac.
Ostatnio zmieniony 29 września 2013, 13:22 przez juventussek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Oglądać sie tego nie da, nawet przy dobrym obiedzie i piwku. Na usprawiedliwienie napiszę, że każda drużyna oprócz Lazio w tym sezonie broni sie nie na swojej polowie tylko na połowce swojej polowy, tutaj Barzagli rozgrywa na 40 metrze pilke, bardzo ciezko sie gra z tak nastawionymi zespolami.
Wydaje mi się ze problem tkwi w skrzydlach bo Asa i Lichy sa po prostu tragiczni a w takich meczach jak ten w ktorym druzyna siedzie i nie wychodzi ze swojej polowy skrzydlowi maja najwazniejsze zadanie bo tylko bokami mozna cos pograc, srodek jest zamurowany.
Bez prawdziwych wahadlowych nie przeskoczymy na wyzszy poziom, bo ani Lichy ani Asa to nie wahadlowi.... no nic szkoda
Wydaje mi się ze problem tkwi w skrzydlach bo Asa i Lichy sa po prostu tragiczni a w takich meczach jak ten w ktorym druzyna siedzie i nie wychodzi ze swojej polowy skrzydlowi maja najwazniejsze zadanie bo tylko bokami mozna cos pograc, srodek jest zamurowany.
Bez prawdziwych wahadlowych nie przeskoczymy na wyzszy poziom, bo ani Lichy ani Asa to nie wahadlowi.... no nic szkoda
Ostatnio zmieniony 29 września 2013, 13:24 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
- Juventino
Słabo to wygląda, noooo! My już nie mamy drużyny. Od jakiegoś czasu wszystko zależy od strzałów Pogby, nieszablonowych zagrać Vidala, geniuszu Teveza, czy chociażby magic passów Pirlo.
Oni w ogóle coś trenują na treningach?
Oni w ogóle coś trenują na treningach?