Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
- tak dla Pana.Dieego22 pisze:Pewna wygrana Interu w tym spotkaniu.
Juventus mial dobry poczatek sezonu, jednak z Interem w takiej formie, ktory jest swietnie przygotowany przez Mazzarriego nie maja szans.
Typuje 3:0 dla Interu.
Najwazniejsze zeby nie bylo zadnych kontrowersji, blednych decyzji sedziego i wszystko odbylo sie w zdrowej, sportowej rywalizacji.
Po ostatnim meczu w Turynie, jak widac kibice Juve mieli wielkie pretensje do sedziego za uznanie nieprawidlowej bramki Vidala :-D :-D :-D :
.
Licze ze jednak strzelimy honorową bramke w tym pogromie i nie ośmieszymy sie aż tak wobec Interistów.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- D-Rose
- Juventino
Jezeli mamy przegrac jeden mecz z Interem 3-1 a tabela sezonu bedzie wygladac tak:Dieego22 pisze:Pewna wygrana Interu w tym spotkaniu.
Juventus mial dobry poczatek sezonu, jednak z Interem w takiej formie, ktory jest swietnie przygotowany przez Mazzarriego nie maja szans.
Najwazniejsze zeby nie bylo zadnych kontrowersji, blednych decyzji sedziego i wszystko odbylo sie w zdrowej, sportowej rywalizacji.
Po ostatnim meczu w Turynie, jak widac kibice Juve mieli wielkie pretensje do sedziego za uznanie nieprawidlowej bramki Vidala :-D :-D :-D :
.

To ja biore taki rozwoj sytuacji w ciemno. :lol:
PS: Swoja droga jak juz tu jestes(sadze, ze po weekendzie sie juz tutaj nie pojawisz - jak wiekszosci tej niebiesko-czarnej bandy klaunów ktora z koncem sukcesów interu wyparowała stad) to mam pytanie.
Nie przygladałem sie losowaniu grup 2 ligi europejskiej, wiec powiedz mi z kim tam bedziecie musieli sie pojedynkowac?! :lol:
Ostatnio zmieniony 09 września 2013, 10:17 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- zahor
- Juventino
Brawo, daliście się strollować gościowi, który napisał jednego posta i więcej się tutaj pewnie nie pojawi.
Bardzo liczę na występ Cambiasso przez 90 minut. Środek pola zdominowalibyśmy raczej niezależnie od jego obecności, ale jeżeli Argentyńczyk będzie wypluwać płuca tak, jak robił to z Genoą, to nasi w tej strefie będą sobie mogli pozwolić na wszystko. A wierzę że to właśnie będzie kluczem do zaprezentowania dlaczego Inter nie powinien grać trójką w obronie.
Bardzo liczę na występ Cambiasso przez 90 minut. Środek pola zdominowalibyśmy raczej niezależnie od jego obecności, ale jeżeli Argentyńczyk będzie wypluwać płuca tak, jak robił to z Genoą, to nasi w tej strefie będą sobie mogli pozwolić na wszystko. A wierzę że to właśnie będzie kluczem do zaprezentowania dlaczego Inter nie powinien grać trójką w obronie.
- FelekJUVE
- Juventino
Cambiasso??zahor pisze:Brawo, daliście się strollować gościowi, który napisał jednego posta i więcej się tutaj pewnie nie pojawi.
Oj to lepiej żeby Gio znowu nie zagrał bo ten chamski "piłkarz" nogi mu połamie;p
- Dieego22
- Interista
Tu masz racje Cambiasso to nasz taki trojanzahor pisze:Brawo, daliście się strollować gościowi, który napisał jednego posta i więcej się tutaj pewnie nie pojawi.

Cuchu nie wybiega srodka pola z waszymi zawodnikami.
Jednak gdyby udalo sie szybko strzelic bramke i cofnac sie to bedzie przydatny.
Tabela na pewno bedzie lepiej wygladala dla nas w tym roku. Mamy lepszego trenera, ktory lepiej przygotowal zawodnikow i nie bedzie tyle kontuzji. Licze na 3 miejsce chociaz wiem ze bedzie bardzo ciezko.
A do meczu z Juve po prostu mam przeczucie ze wygramy

Ronaldo tez stawia na wygrana Interu ale skromniej niz ja 1:0.
AAA skoro tak to wszystko jasne, nie ma co już rozgrywać meczu.Dieego22 pisze:Ronaldo tez stawia na wygrana Interu ale skromniej niz ja 1:0.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lugi997
- Juventino
http://www.nsport.pl/sport-liga-wloska_26702
Inter - Juve w nSport
Dla mnie miłe zaskoczenie.
Liczę na dobry meczyk, najbardziej bym chciał zobaczyć 3 gole dla Juve, taki rewanż za ubiegły sezon. Aczkolwiek jak przegramy to i tak załamki nie będzie, gdyż ich radość z wywalczonych 3 pkt w wyprawie po miejsce gwarantujące LE może być w końcówce sezonu bardziej zabawna :rotfl:
Inter - Juve w nSport

Dla mnie miłe zaskoczenie.
Liczę na dobry meczyk, najbardziej bym chciał zobaczyć 3 gole dla Juve, taki rewanż za ubiegły sezon. Aczkolwiek jak przegramy to i tak załamki nie będzie, gdyż ich radość z wywalczonych 3 pkt w wyprawie po miejsce gwarantujące LE może być w końcówce sezonu bardziej zabawna :rotfl:
- kawek
- Juventino
Mam nadzieje ze zjawisz sie w sobote w sport barze na wspolne ogladanie tej masakry...Dieego22 pisze:Pewna wygrana Interu w tym spotkaniu.
.
- FelekJUVE
- Juventino
forzainter1g wez idz sobie lepiej na ta swoja syfiasta stronke i troluj na shoucie a nie chlew tutaj robisz;/Dieego22 pisze:Tu masz racje Cambiasso to nasz taki trojanzahor pisze:Brawo, daliście się strollować gościowi, który napisał jednego posta i więcej się tutaj pewnie nie pojawi.
Bardzo liczę na występ Cambiasso przez 90 minut. Środek pola zdominowalibyśmy raczej niezależnie od jego obecności, ale jeżeli Argentyńczyk będzie wypluwać płuca tak, jak robił to z Genoą, to nasi w tej strefie będą sobie mogli pozwolić na wszystko. A wierzę że to właśnie będzie kluczem do zaprezentowania dlaczego Inter nie powinien grać trójką w obronie.. W podanym przez Ciebie meczu z Genoa po jego zejsciu strzelilismy 2 bramki i ogolnie sytuacja na boisku zupelnie inaczej wygladala.
Tabela na pewno bedzie lepiej wygladala dla nas w tym roku. Mamy lepszego trenera, ktory lepiej przygotowal zawodnikow i nie bedzie tyle kontuzji. Licze na 3 miejsce chociaz wiem ze bedzie bardzo ciezko.
A do meczu z Juve po prostu mam przeczucie ze wygramy.
Chociaż w sumie chciałbym zobaczyć Twoją wypowiedź po meczu z Juve;] Czy też będziesz tak piał.
Niby macie lepszego trenera ale kadra jak nie powalala tak nie powala. Środek pola to nie wiem kto by miał tam nam krzywdę zrobić? Taider albo Cambiasso? Czy wiecznie kontuzjowany Kovacic? Jedynie Guarin może coś pokaże ale to i tak nie wiadomo bo jest strasznie chimerycznym grajkiem
- Montezuma11
- Juventino
W przypadku fuksiarskiego zwycięstwa niebiesko-brązowej części mediolanu jestem ciekaw reakcji genialnych redaktorów ich stronki. Może w tym roku tytuł będzie brzmiał "Nadchodzą wicemistrzowie" :-D Osobiście liczę na stłamszenie rywala na ich własnej połowie, władowanie paru goli i pokazanie, gdzie jest ich miejsce w szeregu.
FORZA JUVENTUS !!!
- Dieego22
- Interista
Ale po co napiales sie juzFelekJUVE pisze:forzainter1g wez idz sobie lepiej na ta swoja syfiasta stronke i troluj na shoucie a nie chlew tutaj robisz;/Dieego22 pisze:Tu masz racje Cambiasso to nasz taki trojanzahor pisze:Brawo, daliście się strollować gościowi, który napisał jednego posta i więcej się tutaj pewnie nie pojawi.
Bardzo liczę na występ Cambiasso przez 90 minut. Środek pola zdominowalibyśmy raczej niezależnie od jego obecności, ale jeżeli Argentyńczyk będzie wypluwać płuca tak, jak robił to z Genoą, to nasi w tej strefie będą sobie mogli pozwolić na wszystko. A wierzę że to właśnie będzie kluczem do zaprezentowania dlaczego Inter nie powinien grać trójką w obronie.. W podanym przez Ciebie meczu z Genoa po jego zejsciu strzelilismy 2 bramki i ogolnie sytuacja na boisku zupelnie inaczej wygladala.
A do meczu z Juve po prostu mam przeczucie ze wygramy.
Chociaż w sumie chciałbym zobaczyć Twoją wypowiedź po meczu z Juve;] Czy też będziesz tak piał.
Niby macie lepszego trenera ale kadra jak nie powalala tak nie powala. Środek pola to nie wiem kto by miał tam nam krzywdę zrobić? Taider albo Cambiasso? Czy wiecznie kontuzjowany Kovacic? Jedynie Guarin może coś pokaże ale to i tak nie wiadomo bo jest strasznie chimerycznym grajkiem

Wiadomo ze macie lepsza druzyne pod kazdym wzgledem, ale to jest jeden mecz,gdzie wszystko sie moze zdarzyc a obecna dyspozycja zawodnikow Interu pozwala wierzyc w zwyciestwo.
Sampa lepszej kadry tez nie ma a dwa razy poplyneliscie

- Eric6666
- Juventino
może w ogóle nie rozgrywajmy spotkania skoro tak łatwo mamy wygrać? skoro 3-0, czy 4-0 to nie róbmy sobie różnicy i niech Inter da walkower i po wszystkim.
Spotkania między Interem i Juventusem nigdy nie są zgodne z tym co jest na kartce, tak jak kiedyś Inter miał lepszą pakę, a i tak potrafiliśmy ich ograć tak teraz może być odwrotnie . Rok temu przegraliśmy u siebie 1-3, a Inter miał słabszą "pakę" niż teraz, nie wspominając trenera.
Liczę na wygraną, ale remis, albo porażka bardzo mnie nie zdziwią, bo merdy zawsze potrafiły zepsuć nam humor.
Nienawidzę przerw na reprezentację...
Spotkania między Interem i Juventusem nigdy nie są zgodne z tym co jest na kartce, tak jak kiedyś Inter miał lepszą pakę, a i tak potrafiliśmy ich ograć tak teraz może być odwrotnie . Rok temu przegraliśmy u siebie 1-3, a Inter miał słabszą "pakę" niż teraz, nie wspominając trenera.
Liczę na wygraną, ale remis, albo porażka bardzo mnie nie zdziwią, bo merdy zawsze potrafiły zepsuć nam humor.
Nienawidzę przerw na reprezentację...
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ja myślę, że nie należy lekceważyć żadnego przeciwnika, nawet takiego, który będzie się bronił przed spadkiem. Ważne jest zwycięstwo. I to by podejść do meczu z pełną motywacją.