Sparing (04.08.2013) - Guinness Cup: JUVENTUS 1-3 LA Galaxy
- StaryDobryNedved
- Juventino
Łooooooł (jak Red)! Przysnąłem wtrakcie meczu, ostatni wynijk jaki przyjąłem do wiadomości to było 1:1. Masakra, że przerżnęliśmy 3:1 z jakimś Galaxy. Pewnie ma tutaj do rzeczy wiele przygotowanie no ale cholera jak ja widziałem wyprowadzanie piłki z obrony w pierwszej połowie to mi się mecz z Bayernem przypomniał. No ja nie rozumiem, po co wyprowadzamy tym samym sposobem (po skrzydle, do środka 20 metrowe podanie, mocne jak skur..) jak wystarczy nam założyć wysoki pressing i po sprawie, większość piłek można zakłócić.
- Dziku1897
- Juventino
Teraz, gdy mamy wysokiego Llorente to wypadałoby nieraz wykopać tę piłkę od bramki żeby chłopak powalczył, a nie ciągle te same podania do obrońców.
Fajnie by było zmierzyć się z Interem, tutaj chyba by wreszcie mieli motywacje do gry.
Fajnie by było zmierzyć się z Interem, tutaj chyba by wreszcie mieli motywacje do gry.
- pumex
- Juventino
Coś poplątałeśElo Vidal:) pisze:Czeka nas jeszcze 1 mecz o 7 miejsce z przegranym meczu Valencia-Inter, który odbędzie się dziś o 22:00 naszego czasu.Kubba pisze:Gramy jeszcze jakiś sparing w Hameryce czy nas już deportują za kopanie się po czole?
edit:
Aaa, no. Nie zajarzyłemMate.G pisze:Jemu chodziło o to, że wtedy gra Inter z Valencia

Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2013, 12:21 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mate.G
- Juventino
Jemu chodziło o to, że wtedy gra Inter z Valenciapumex pisze:Coś poplątałeśElo Vidal:) pisze:Czeka nas jeszcze 1 mecz o 7 miejsce z przegranym meczu Valencia-Inter, który odbędzie się dziś o 22:00 naszego czasu.Kubba pisze:Gramy jeszcze jakiś sparing w Hameryce czy nas już deportują za kopanie się po czole?Ostatni mecz w ramach Guinness ICC rozegramy 7-go sierpnia o 3:30 naszego czasu
- evilboy
- Juventino
Najgorsze jest to, że cały ten wyjazd do Ameryki miał promować Juventus wśród Hamburgerów i mieliśmy wrócić stamtąd z kilkoma tysiącami kibiców więcej, a póki co robimy największą lipę ze wszystkich uczestników.
Ja rozumiem, że ciężki okres przygotowawczy i w ogóle, ale jednak z Evertonem czy LA Galaxy wypadałoby wygrywać, szczególnie kiedy robimy wycieczkę marketingową za ocean...
Ja rozumiem, że ciężki okres przygotowawczy i w ogóle, ale jednak z Evertonem czy LA Galaxy wypadałoby wygrywać, szczególnie kiedy robimy wycieczkę marketingową za ocean...

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- FalsoVero
- Juventino
Dawno nie widziałem tylu idiotycznych strat z naszej strony. W ogóle to Galaxy nas zabiegało, przycisnęło pressingiem tak jak Juve w Serie A. Bardzo słabe spotkanie. co do promowania marki to też się nie popisują przegrywając z LAG i remisując z The Toffees. Lewa strona w ogóle nie chodzi
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- grande amore
- Juventino
Boska i genialna asysta Pirlo, naprawde :doh:
A tak serio - jedno takie podanie do bramkarza na pierdyliard ktos musial wykorzystac, zeby rachunek sie zgadzal. Padlo na Keane'a. C'est la vie.
A tak serio - jedno takie podanie do bramkarza na pierdyliard ktos musial wykorzystac, zeby rachunek sie zgadzal. Padlo na Keane'a. C'est la vie.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- wagner
- Juventino
Piłka kwestią zasług ? :lol: Coraz głupsze teorie :doh:Krystek pisze:Tutaj gol Matriego to był po prostu fuks i na niego nie zasłużył.
bardzo ładna akcja, nie wiem skąd ta irytacja jego radością..mrozzi pisze:Radość Gonzaleza - mamy jakiś mundial?![]()
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na forum płacze, na FB płacze.
Coś się tam przebąkuje o zmęczeniu, ale wszyscy dostrzegają problem gdzie indziej... Wystarczyło spojrzeć na wyczerpanie poszczególnych piłkarzy. Conte sam nie wie, czego chce. Wystawia jakieś eksperymentalne składy i dziwi się, że gra nie idzie tak, jak powinna. W drugiej połowie pojawiła się podstawa (prócz Teveza i Buffona), a gracze równie zmęczeni co rezerwowi. Conte przegina chyba z tak trudnymi treningami, teraz powinien dać im trochę odpocząć, by złapali nieco świeżości. Przecież nie zapomnieli nagle, jak się gra w piłkę, grają ze sobą od pewnego już czasu. Potwierdza się zatem, że w tym roku Antoś dał im wyjątkowy wycisk, przeszedł sam siebie.
Llorente na początku zgrupowania w Chatillon wyglądał bardzo fajnie, teraz często gubi piłki, jest jakiś mnie ruchliwy. I jak tego nie kojarzyć ze zmęczeniem?
Lepiej, żeby takie błędy jak te Pirlo i Vidala nasi popełniali w okresie przygotowawczym, nie sezonie zasadniczym. Do Superpucharu pozostało trochę czasu, ale Conte musi sobie zdać sprawę z faktu, że ci zawodnicy potrzebują odpocząć. Cały skład grający mizernie to nie jest przypadek.
Llorente na początku zgrupowania w Chatillon wyglądał bardzo fajnie, teraz często gubi piłki, jest jakiś mnie ruchliwy. I jak tego nie kojarzyć ze zmęczeniem?
Lepiej, żeby takie błędy jak te Pirlo i Vidala nasi popełniali w okresie przygotowawczym, nie sezonie zasadniczym. Do Superpucharu pozostało trochę czasu, ale Conte musi sobie zdać sprawę z faktu, że ci zawodnicy potrzebują odpocząć. Cały skład grający mizernie to nie jest przypadek.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
mam nadzieję, że czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci i to zaowocuje dopiero gdzieś w styczniu, gdzie będziemy mieli cały miesiąc grania co 3 dni, gdzie innym będzie brakować świeżości, u nas będą kipieć energią...
- squinter
- Juventino
na to bym nie liczyl, akurat styczen jest od dawna dla nas miesiacem kryzysowymlenor pisze:mam nadzieję, że czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci i to zaowocuje dopiero gdzieś w styczniu, gdzie będziemy mieli cały miesiąc grania co 3 dni, gdzie innym będzie brakować świeżości, u nas będą kipieć energią...

staram sie nie przejmowac tymi przedsezonowymi wynikami, pierwsze powazniejsze wnioski bedzie mozna wyciagnac po meczu o superpuchar.