Sparing (01.08.2013) - Guinness Cup: JUVENTUS 1-1 Everton
- jarmel
 - Juventino

To mi się już pomieszało. Dobrze że spytałem, bo bym sobie wstał żeby włączyć i wyłączyć kompa.Brutalo pisze: Dzisiaj info ? To mecz jest teraz w nocy, czy jutro ? * Bo ześwirowałem w tym momencie....
Na moje w czwartek o 5 rano
Edyta, dzięki, sam edytuję. Odeszła. Faktycznie, czwartek nad rankiem, gdy kogut zapieję.
#AllegriOut
						- pumex
 - Juventino

Przewidywane składy --> http://www.juvepoland.com/news.php?id=26163 (uaktualnione także w pierwszym poście)

Trochę szkoda, że prawdopodobnie dalej nie zobaczymy Buffona, Chielliniego, Marchisio, Pogby i Pirlo. Szczególnie chciałbym w końcu zobaczyć, jak Andrea rzuca piłki do Teveza i Llorente. Może jest jakaś szansa, że w drugiej połowie zobaczymy kogoś z wymienionych
To będzie dobry sprawdzian, Everton ponoć wystąpi od początku w najsilniejszym zestawieniu.

Trochę szkoda, że prawdopodobnie dalej nie zobaczymy Buffona, Chielliniego, Marchisio, Pogby i Pirlo. Szczególnie chciałbym w końcu zobaczyć, jak Andrea rzuca piłki do Teveza i Llorente. Może jest jakaś szansa, że w drugiej połowie zobaczymy kogoś z wymienionych
To będzie dobry sprawdzian, Everton ponoć wystąpi od początku w najsilniejszym zestawieniu.

- Ivory
 - Juventino

No właśnie, pojawienie się kogoś z puli reprezentacyjnej mogłoby wyjaśnić parę spraw, np. to czy Asamoah będzie dalej ustawiany na środku.pumex pisze:Trochę szkoda, że prawdopodobnie dalej nie zobaczymy Buffona, Chielliniego, Marchisio, Pogby i Pirlo.
Swoją drogą, bardzo wyrównane te pierwsze jedenastki (na papierze).
- BlackJacky
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Bez sęsupumex pisze:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
						"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Donnie
 - Juventino

Przecież on nie gra, bo, podobnie jak Włosi, dopiero wraca po Pucharze Konfederacji.Jacky pisze:Bez sęsupumex pisze:Spokojnie zamiast Lichta lub zenujacego De Ce moglby wystapic Caceres.
Obejrzę ten mecz mimo chorej pory. Strasznie jestem ciekaw gry niektórych zawodników, nie tylko nowych nabytków. Isla, Asa przesunięty do środka, Marrone w miejsce Pirlo.
Forza Juve!
- annihilator1988
 - Juventino

Mam nadzieję, że ktoś wrzuci ten mecz do działu download tak, aby można sobie go pobrać późnym popołudniem. No i oczywiście liczę na to, że obędzie się bez kontuzji.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Smok-u
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Idę sobie zrobić kawkę i lecimy z koksem. Skoro wstałem fajnie by było jakby zagrali przyjemnie dla oko i wygrali. Forza!Don Paolo pisze:No już za 20 minut meczykNie mogę się doczekać. Są już oficjalne składy?
Dajcie linka, jakby ktoś miał. Pozdrawiam
EDIT: Jak wrócę coś poszukam
- Don Paolo
 - Juventino

Na 99% pewnie tutaj coś się znajdzie:Smok-u pisze:EDIT: Jak wrócę coś poszukam.
Kod: Zaznacz cały
http://webfirstrow.eu/- grande amore
 - Juventino

Melduje sie zwarta i gotowa na mecz :-)
Edit:
@down
Mama jeszcze śpi, więc nie :-P

Edit:
@down
Mama jeszcze śpi, więc nie :-P
					Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2013, 05:01 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
						------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- wojczech7
 - Juventino

Talerze nie latają?grande amore pisze:Melduje sie zwarta i gotowa na mecz :-)
Ciekaw jestem współpracy naszych nowych napastników.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."