Serie A 12/13 (36): Atalanta 0-1 JUVENTUS
- Brutalo
- Juventino
Spokojnie, bez paniki, dajmy im jeszcze 10 minut.... Ale o 20:40 i tak ktoś może czymś ładnym zarzucićyanquez pisze:
No i bardzo proszę o dobry link koledzy, bo widzę, że po rusku w HD dzisiaj raczej nie będzie

Edytka, wystarczyły cztery

Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 20:31 przez Brutalo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Orkos
- Juventino
Conte powinien sobie uzmysłowić, że bez Pirlo Juventus też może grać. Nie ma tragedii. Wolałbym Marchisio na środku, a Pirlo na ławie. Nie to, że Claudio ma być playmakerem ale to wszystko samo będzie działac.
- filippo
- Juventino
I dobrze, dużo z tych zawodników ma wiele do udowodnienia i jestem przekonany, że będzie zapieprzać za dwóch. Mają motywację, więc można liczyć na fajne widowiskoMate.G pisze:
Mocno rezerwowy skład
forumowy ujadacz
- grande amore
- Juventino
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 21:44 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- KondzioJuveFans
- Juventino
Ma ktoś jakiś dobry link do meczu? ;>
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- albertcamus
- Juventino
co to było za zamieszanie, że sędzia doliczył 8 minut?
- Ein
- Juventino
Nasi flarą rzucali w odwecie za prowokowanie. Smutne to i ładna bramka Alejandro.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Robaku
- Juventino
Kilka przemyślen po tych 45 minutach, na początku:
- to jak dzisiaj Urus wyprowadza piłki to jest poezja, urugwajska poezja. Masakra, aczkolwiek atletyka i motoryka to jedna z najlepszych w zespole,
- Marrone to dobry przecinak, ale kryje słabiutko,
- Isla to on w ogóle gra?
- Fabio to chyba wczuł się w Lebrona (https://www.youtube.com/watch?v=dnxIITeNftE) i uznał, że z każdej pozycji trafi, jak on mnie dziś irytuje, lepiej zeby go sprzedali, kurcze może Gio jest egoistą, ale Fabio to egoista do kwadratu,
- to jak nas stałamsili po stracie bramki to jakaś kpina - nie wiem co tam się dzieje,
- a Pirlo genialna piłka, czemu on takich nie podaje jak gra Miras!?.
Dwać Gio i Anelke na boisko, Gio byle szybko za Fabio
- to jak dzisiaj Urus wyprowadza piłki to jest poezja, urugwajska poezja. Masakra, aczkolwiek atletyka i motoryka to jedna z najlepszych w zespole,
- Marrone to dobry przecinak, ale kryje słabiutko,
- Isla to on w ogóle gra?
- Fabio to chyba wczuł się w Lebrona (https://www.youtube.com/watch?v=dnxIITeNftE) i uznał, że z każdej pozycji trafi, jak on mnie dziś irytuje, lepiej zeby go sprzedali, kurcze może Gio jest egoistą, ale Fabio to egoista do kwadratu,
- to jak nas stałamsili po stracie bramki to jakaś kpina - nie wiem co tam się dzieje,
- a Pirlo genialna piłka, czemu on takich nie podaje jak gra Miras!?.
Dwać Gio i Anelke na boisko, Gio byle szybko za Fabio
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 21:46 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Molek big fun juve
- Juventino
Po tej przepychance kibiców, Atalanta nas ciśnie niemiłosiernie. Giaccherini+Padoin w środku pola= zero pressingu, zero odbioru, zero włączania się do ataków. Werdykt? Sprzedać !
Ma ktoś jakąś maszynę do scalania? Gdyby tak połączyć technikę Mirko + Wykańczanie akcji FaQ+ Waleczność Gio (wszystko można mu zarzucać, ale jeżeli chodzi o waleczność to nie ma takiego u nas , który by tak zapierdzielał)+ urodę Matriego , mielibyśmy w końcu top playera ^^ . Na + Pirlo, Isla, Kielon, Ursus no i jakby nie było Matri .
E: Łapcie linka moi mili
http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer2.p ... ci=11&si=1

E: Łapcie linka moi mili

Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 21:47 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Ein
- Juventino
Channel - 144379
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."