Stroje na sezon 2013/14
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
a skąd wiesz w czym Vucinic chodzi na sumę?Castiel pisze:Obleśne są te żółte. Wyglądają jak koszulka szwagra na niedzielną sumę.

mi te żółte co były na fb się w miarę podobają, o te:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9189_n.jpg
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- 15Kowal
- Juventino
Zdjęcia koszulki domowej:

-------------------
Innej opcji nie widze w tym przypadku...

-------------------
Na/pod znaczkiem Nike albo na ramieniu?pumex pisze:Fiu, fiu, ciekawe, gdzie przyszyją nam mistrzowską tarczę? Na spodenkach?

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 12:29 przez 15Kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
A jest jakis przepis, ze Scudetto musi byc na srodku? Z tego co pamietam to często gęsto mielismy Scudetto na boku koszulki a nie na srodku.pumex pisze:Fiu, fiu, ciekawe, gdzie przyszyją nam mistrzowską tarczę? Na spodenkach?
Dadzą ją nad "łyżwe" i po problemie. Ale najpierw wygrajmy ta lige a pozniej zastanawiajmy sie gdzie jak i co bedziemy miec przypięte.

- Gotti
- Juventino
Najlepsze wyjazdówki w historii klubu. Od wielu lat mi się marzą niebieskie z tymi gwiazdami i nawiązanie do sukcesu w LM. Mieliśmy niebieskie bodajże w 2004 roku i były bardzo fajne.Swoja droga, mogliby wrocic do przeszłosci i zrobic koszulki takie w jakich wygrywalismy Lige Mistrzów.
- francois
- Juventino
Zdjęcia, które były bodajże na fanpage'u JuvePoland IMO wyglądały tragicznie. Ale już te zdjęcia, wrzucone przez Cb spodobałyby mi się, i to bardzo, gdyby nie fatalnie wkomponowana reklama. No, ale do tego już się chyba przyzwyczailiśmy.Maly pisze:mi te żółte co były na fb się w miarę podobają, o te:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9189_n.jpg
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Montezuma11
- Juventino
@bendzamin - 3 wyglądają niczym skopiowane 2 stroje BocaJuniors. Osobiście chciałbym żeby były niebieskie, coś w stylu tych w których ostatnim razem zdobywaliśmy CL.
FORZA JUVENTUS !!!
- Vojtimar
- Juventino
Z dwóch żółtych, ten trzeci wzór chyba lepszy. Fajny niebieski pasek dzięki czemu logo sponsora jest lepiej wkomponowane niż na domowych. Oczywiście na wyjazdówkach nie ma pasów, więc i tak zawsze to logo jest lepiej wkomponowane (ciekawe kiedy pomyślą o domowych, wystarczyłoby nawet dać napis "Jeep" w innym kolorze niż biały/czarny i już nie trzeba by dawać tego prostokąta jako tło).
Z Juve na dobre i złe!
- Mateuszello
- Juventino
No właśnie powątpiewam, bo zawsze gdy mieliśmy żółte(ew. czerwone) nazwisko to było ono z pewnością mniej widocznie niż chociażby na obecnych koszulkach z sezonu '12/'13.WojtinhoFCJ pisze:ciekawe kiedy pomyślą o domowych, wystarczyłoby nawet dać napis "Jeep" w innym kolorze niż biały/czarny i już nie trzeba by dawać tego prostokąta jako tło.
To jest ten problem, że na biało-czarnym(tym bardziej na tak gęsto umieszczonych pasach) trudno umieścić coś czytelnego. I na tym z pewnością zależy firmie, która chce się rozreklamować.
Gdy odbyła się prezentacja teraźniejszych strojów mocno zdziwił mnie fakt tej prostokątnej naklejki na wyjazdowych JEDNOLITYCH trykotach, a nie było to zrobione jak w przypadku Chelsea(czy zapowiadanych przyszłych żółtych Juventusu), gdzie każda literka loga była przyprasowana osobno.
Dlatego patrząc na mijający już powoli sezon z czarnymi wjazdówkami prorokuje, że na żółtych również ujrzymy prostokątny element, w którego środku będą 4 litery. Być może tło napisu będzie żółte, ale w takim przypadku gryzłoby jeszcze bardziej niż teraz "to coś" nad herbem maskujące nieobecne gwiazdki.
Co do kwestii tarczy na żółtych nie widzę lepszej opcji niż umieszczenie jej nad/pod znaczkiem nike, żeby trochę wyszło symetrycznie do herbu i napisu "31 sul campo". O właśnie może rozpoczniemy jakąś dyskusję co do sposobu prezentowania naszych tytułów w niedalekiej przyszłości?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Alfa i Omega
- Juventino
Niebieskie mieliśmy w 2007/08, gdy wróciliśmy do Serie AGotti pisze:Najlepsze wyjazdówki w historii klubu. Od wielu lat mi się marzą niebieskie z tymi gwiazdami i nawiązanie do sukcesu w LM. Mieliśmy niebieskie bodajże w 2004 roku i były bardzo fajne.Swoja droga, mogliby wrocic do przeszłosci i zrobic koszulki takie w jakich wygrywalismy Lige Mistrzów.

Czyli jak, żółta polówka wiocha, ale gwieździska na ramionach z najciulowszych dresów rodem już są fajne?

- Vojtimar
- Juventino
Ale kolor sponsora z przodu a nazwiska z tyłu to co innego. Przecież z tyłu pasy są przerwane jednolitym polem, tak jak w tym sezonie chociażby, gdzie jest miejsce na nazwisko i numer. I tam wszystko jest widoczne w połączeniu czerni i bieli. Tył wygląda ok i chyba nie trzeba nic tam zmieniać. Aczkolwiek może jest coś w tym że firma chcąca się rozreklamować stara się dopasować nazwę dość czytelnie.. w sumie np. Newcastle, który barwy ma takie jak my, ma/miał podobną wlepkę sponsora na koszulkach.Mateuszello pisze:No właśnie powątpiewam, bo zawsze gdy mieliśmy żółte(ew. czerwone) nazwisko to było ono z pewnością mniej widocznie niż chociażby na obecnych koszulkach z sezonu '12/'13.WojtinhoFCJ pisze:ciekawe kiedy pomyślą o domowych, wystarczyłoby nawet dać napis "Jeep" w innym kolorze niż biały/czarny i już nie trzeba by dawać tego prostokąta jako tło.
To jest ten problem, że na biało-czarnym(tym bardziej na tak gęsto umieszczonych pasach) trudno umieścić coś czytelnego. I na tym z pewnością zależy firmie, która chce się rozreklamować.
A może ktoś z tu obecnych potrafiłby przerobić naszą obecną domówkę tak żeby zobaczyć jak sam napis "Jeep" bez tego prostokątnego tła prezentowałby się w różnych kolorach? A może jest gdzieś podobny projekt? Bo w sumie nie wiadomo czy tak byłoby lepiej, ale dopóki się nie zobaczy to ciężko oceniać.
Z Juve na dobre i złe!
- KondzioJuveFans
- Juventino
Jeśli wtedy damy gwiazdki to wyjdzie na to, że przyznamy się do korupcji i do tego, że zdobylibyśmy wtedy 30 scudetto, a wszyscy wiedzą, że mamy ich już 31.Sorek21 pisze:Po 32 Scudetto na koszulce pojawią się trzy gwiazdy. Nikt nie będzie się mógł o to czepiać.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No niekoniecznie, bo jeśli dobrze pamiętam to Federacja Włoska się pluła, że nie możemy mieć teraz tych trzech gwiazdek, więc ich brak był niejako wymuszony.KondzioJuveFans pisze:Jeśli wtedy damy gwiazdki to wyjdzie na to, że przyznamy się do korupcji i do tego, że zdobylibyśmy wtedy 30 scudetto, a wszyscy wiedzą, że mamy ich już 31.Sorek21 pisze:Po 32 Scudetto na koszulce pojawią się trzy gwiazdy. Nikt nie będzie się mógł o to czepiać.
Po wygraniu kolejnego scudetto, co mam nadzieję stanie się już za rok, ja mimo wszystko wolę trzy gwiazdki niż "32 sul campo" na koszulkach.
Swoją drogą w ogóle mi się ten podpis nie podoba. O ile jeszcze mogę zrozumieć "30 sul campo" w obecnym sezonie z racji takiej, że przekroczyliśmy granicę trzech dziesiątek i jakoś symbolicznie chcieliśmy to wyrazić, o tyle nie wyobrażam sobie, żeby w przyszłym sezonie nasi biegali z podpisem "31 sul campo". Moim zdaniem byłoby to... dziwne. I głupie. Skoro nie możemy mieć trzech gwiazdek to lepiej sobie w ogóle to odpuścić i poczekać aż oficjalnie będziemy mieć 30 tytułów i wtedy FIGC i inne UEFY będą nas mogły pocałować.
A co do tych projektów 2013/14 to są spoko. Poza tym głupim kołnierzykiem.