LM 12/13 (1/8): JUVENTUS 2-0 Celtic
- Nedved1983
- Juventino

bilety nadal do kupienia. szkoda że w klubie nie wyciągnięto wniosków z meczu z Szachtarem: mecz w środku tygodnia, awans w zasadzie przesądzony, słaby przeciwnik i do tego strasznie drogie bilety( najdroższe za 140 euro!). znowu będzie pustka. z Szachtarem chociaż zarobek był rekordowy, teraz może być dużo gorzej z frekwencją.
- nynek
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
Może i padnie rekord frekfencji, ale pewnie gorzej będzie z frekwencją.Paweljuve2006 pisze:Jest tez wzmianka ze prawdopodobnie moze pasc rekord frekfencji w Lidze Mistrzow :shock:
Mam nadzieję na zestaw Anelka + Giovinco od pierwszej minuty.
- mazi12
- Juventino

Popieram. Wynik powinniśmy dowieść, chociaż denerwuje mnie mimo wszystko ta duża pewność siebie i mam minimalne obawy, z drugiej strony za ery Conte tylko raz daliśmy sobie wbić 3 bramki. Mimo wszystko Vidal Markiz i Lichy to zbyt dużo do stracenia i trzeba oszczędzić przynajmniej dwóch z nich.Paweljuve2006 pisze:Ciekawe doniesienia dochodza z Vinovo![]()
Otóz na zastepstwo za Foresta, Marchisio i Vidala Szykowani sa Isla, Gacek i Pogba. Moim zdaniem bardzo dobrze.
- PrzemasJuve
- Juventino

gdzies wyczytalem, ze zestaw eta beta - matri, jak na moje bardzo dobrze
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pumex
- Juventino

Fajnie, że jest szansa na to, aby hiper-duet Vucinic-Gio zasiadł na ławce. Zastanawia mnie tylko, co do zaoferowania w meczu z Celtami może mieć Giaccherini w środku polaPrzemasJuve pisze:gdzies wyczytalem, ze zestaw eta beta - matri, jak na moje bardzo dobrze

- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie. Pogba ok, powalczy z nimi, ale a Gacek? Lepiej już Asę w środku wystawić na ten mecz, a na bok Peluso ( w pierwszym meczu spisał się ).pumex pisze:Fajnie, że jest szansa na to, aby hiper-duet Vucinic-Gio zasiadł na ławce. Zastanawia mnie tylko, co do zaoferowania w meczu z Celtami może mieć Giaccherini w środku polaPrzemasJuve pisze:gdzies wyczytalem, ze zestaw eta beta - matri, jak na moje bardzo dobrzeOn - drobny, cherlawy i naprawdę kiepski w wyprowadzaniu kontr versus szkockie koksy. Ja tam się nie znam, ale dziwne to to...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Przydało by się 0-0 do przerwy, zeby obyć się bez niepotrzebnych nerwówek (oczywiście nei pogardzę naszym prowadzeniem). Dobrze jakby zagrał Matri/Anelka i pewnie tak będzie. Chiello mógłby odpocząć, Peluso da radę, świetnie ostatnio gra.
Mój skład:
Buffon - Barza, Bonu, Peluso - Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Q, Matri/Anelka.
Mój skład:
Buffon - Barza, Bonu, Peluso - Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Q, Matri/Anelka.
- pumex
- Juventino

Vidal musi siedzieć na ławce, bo w takim meczu piłkarz o jego zadaniach prawdopodobnie dostanie żółtko, a to dla nas byłaby tragiczna informacja. Za Peluso koniecznie Caceres (jeśli tylko będzie w pełni dysponowany). Z resztą się zgadzamalina pisze:Mój skład:

- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Oj ja myślę, że pomoc to zobaczymy supereksperymentalną.
Buff - Barza, Bonuc, Caseres, - Asa - Pogba - Pirlo - Gacek -Isla - Matri - Quag.
Najważniejsze, żeby nie stracić bramki w 1 połowie, wtedy nie powinno być żadnego stresu.
Buff - Barza, Bonuc, Caseres, - Asa - Pogba - Pirlo - Gacek -Isla - Matri - Quag.
Najważniejsze, żeby nie stracić bramki w 1 połowie, wtedy nie powinno być żadnego stresu.
- mixery
- Juventino

O tak, duet Matri/Quag to byłoby coś, głupi kiedyś sądziłem ze ten duet może ustrzelić 40 goli w sezonie :lol: :lol: .
A poza tym liczę ze będzie bez nerwów, gol na początku i kontrolowanie spotkania - byłoby pięknie.
A poza tym liczę ze będzie bez nerwów, gol na początku i kontrolowanie spotkania - byłoby pięknie.
- PrzemasJuve
- Juventino

przede wszystkim nie! dla barzagliego! mecz teoretycznie o pietruche, a chlop musi kiedys odpoczac...
jack? w srodku da rade, moga grac zamiennie z marchisio jeden ubiezpieczac drugiego, zanim szkockie kloce sie rusza jack ich pyknie raz dwa, wole go w srodku niz padoina
sklad no ok gigi - bonucci,marrone,caceres/peluso-isla/padoin,marchisio,pogba,jack,asa - q, matri
asa z jackiem mogliby smialo zamieniac sie bo obaj moga grac w srodku i jako wingback
p.s. dzis na ence magazyn lm byl i wpsominki z 96 roku, a n apolsat sport news we wiadomosciach...pirlo i jego winiarnia heh o JUVE zas cos slychac
jack? w srodku da rade, moga grac zamiennie z marchisio jeden ubiezpieczac drugiego, zanim szkockie kloce sie rusza jack ich pyknie raz dwa, wole go w srodku niz padoina
sklad no ok gigi - bonucci,marrone,caceres/peluso-isla/padoin,marchisio,pogba,jack,asa - q, matri
asa z jackiem mogliby smialo zamieniac sie bo obaj moga grac w srodku i jako wingback
p.s. dzis na ence magazyn lm byl i wpsominki z 96 roku, a n apolsat sport news we wiadomosciach...pirlo i jego winiarnia heh o JUVE zas cos slychac
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Kiper69
- Juventino

Duzo slyszalem o tym, ze asa moze grac w srodku, bo na takiej pozycji gral czesto w udine, wiec nie widze zadnego problemu, zeby wystawic go jako zamiennika dla Marchisio a na lewej Peluso. Na prawej mogl by zagrac Isla, a w obronie bez wiekszych roszad. Atak Matri/Anelka/Q
------buffon------
brza-bonu-caseres
isla-pogba-pirlo-asa-peluso
-------matri/q-anelka
Optymalnie jak dla mnie. Jak by nie szlo, to mozna by wpuscic na chwile Marchisio, bo on akurat w Pirlo sie fajnie ruzmieja, a na obrone ktora nie bedzie istniala w srode (bo beda walczyc chociaz o jedna bramke) bedzie to smiertelna bronia. Wazne zeby nie stracic bramki w pierwszej polowie. Licze, ze bedzie duzo kibicow i ze zorganizuja jakas oprawe, co by sie chlopaki z celtic park przekonali, co to jest prawdziwy stadion
------buffon------
brza-bonu-caseres
isla-pogba-pirlo-asa-peluso
-------matri/q-anelka
Optymalnie jak dla mnie. Jak by nie szlo, to mozna by wpuscic na chwile Marchisio, bo on akurat w Pirlo sie fajnie ruzmieja, a na obrone ktora nie bedzie istniala w srode (bo beda walczyc chociaz o jedna bramke) bedzie to smiertelna bronia. Wazne zeby nie stracic bramki w pierwszej polowie. Licze, ze bedzie duzo kibicow i ze zorganizuja jakas oprawe, co by sie chlopaki z celtic park przekonali, co to jest prawdziwy stadion

- annihilator1988
- Juventino

Od czasu gdy Conte zasiadł na ławce Juventusu, "Stara Dama" jedynie w dwóch meczach straciła trzy bramki. Dlatego też zespól z Turynu jak najbardziej może pozwolić sobie, by w środę zagrali rezerwowi piłkarze. Jestem za tym, żeby w pomocy zagrali: Isla/Padoina, Peluso, Pogba, Asamoah oraz Giaccherini
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Arbuzini
- Juventino

Już kiedyś chyba graliśmy w tym sezonie w zestawieniu pomocy Pogba i Gacek tylko zamiast Pirlo grał Vidal. Mnie tam jednak najbardziej nęci rozwiązanie z Asą na środku oraz Peluso na lewej stronie.
Nie ma co za bardzo lekceważyć przeciwnika, bo zawsze nam to wychodzi bokiem.
Nie ma co za bardzo lekceważyć przeciwnika, bo zawsze nam to wychodzi bokiem.