LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- Sajan
- Juventino
Wiadomo ale już tyle meczów w ten sposób i denerwowania z lagami czy zrywaniem a że jutro sam nie oglądam szukałem jakiegoś normalnego rozwiązaniaBuffalo pisze:Panowie, kabelek HDMI pod telewizorek, browarek i jazda

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- filippo
- Juventino
Osobiście uważam, że Conte ściemnia z tym, że Asa jutro nie zagra (inaczej po co by go powoływał). Nawet jeśli nie wyjdzie w 1. składzie to myślę, że w razie czego pojawi się na boisku wchodząc z ławki. Mając takiego asa jak Asa nie można postąpić inaczej 

- Celticfan
- Juventino
Oj, emocji brakować nie będzie. Wy, kibice Juve powracający do europejskiej czołówki, kontra Celtic, który może nie gra wielkiego futbolu, ale u siebie grający dobrze i konsekwentnie.
Szczególnie dla nas, fanów jest to wielkie spotkanie. Chcemy je wygrać, by jechać z podniesioną głową do Turynu. Łatwo nie będzie. Już to mówiłem kolegom (możecie mi nie uwierzyć), ale bardziej boje się tego meczu, niż przed paroma tygodniami z Barceloną. I trochę szkoda, że Celtic gra pierwszy mecz u siebie. O wiele lepiej wypadaliśmy, gdy rewanż graliśmy na własnym obiekcie.
Ja optymistycznie stawiam 1:0 lub 2:1 dla nas.
Oby czysta gra, bez wielu spięć po meczu. Bo odezwę się tu jeszcze na pewno !
Szczególnie dla nas, fanów jest to wielkie spotkanie. Chcemy je wygrać, by jechać z podniesioną głową do Turynu. Łatwo nie będzie. Już to mówiłem kolegom (możecie mi nie uwierzyć), ale bardziej boje się tego meczu, niż przed paroma tygodniami z Barceloną. I trochę szkoda, że Celtic gra pierwszy mecz u siebie. O wiele lepiej wypadaliśmy, gdy rewanż graliśmy na własnym obiekcie.

- baka
- Juventino
Bardzo fajnie , że Celtic ma porządnych kibiców. Wpadaj do nas jak najczęściejCelticfan pisze:Oj, emocji brakować nie będzie. Wy, kibice Juve powracający do europejskiej czołówki, kontra Celtic, który może nie gra wielkiego futbolu, ale u siebie grający dobrze i konsekwentnie.

- annihilator1988
- Juventino
Juve zawsze gra czysto, na przestrzeni ostatnich lat nie pamiętam żadnego brutalnego zagrania ze strony zawodników z Turynu. Czy mógłbyś scharakteryzować, jak wyglądają boki obrony drużyny z Glasgow? Pamiętam, że kilka lat temu była to jedna z bolączek szkockiej drużyny. No i jeszcze jedno pytanie. Kto miałby strzelać te bramki dla Wyspiarzy?Celticfan pisze: Ja optymistycznie stawiam 1:0 lub 2:1 dla nas. Oby czysta gra, bez wielu spięć po meczu. Bo odezwę się tu jeszcze na pewno !

Edit
Dzięx
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2013, 22:14 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- JuventinoPS
- Juventino
Właśnie pisałem o tym wczoraj na Facebooku:Hołek pisze:Przypomina mi się kaleczny styczeń zeszłego roku a potem niemal pogromy kondycyjne na wiosnę.Mam nadzieję,że sytuacja się powtórzy,a potwierdzenie zobaczę w meczu z Celticem.
08.01: Lecce 0-1 Juventus
15.01: Juventus 1-1 Cagliari
21.01: Atalanta 0-2 Juventus
24.01: Juventus 3-0 AS Roma
28.01: Juventus 2-1 Udinese
Bilans: 5 meczów, 4 zwycięstwa, jeden remis.
Dla porównania luty w sezonie 2011/2012
05.02: Juventus 0-0 Siena
08.02: AC Milan 1-2 Juventus
15.02: Parma 0-0 Juventus
18.02: Juventus 3-1 Catania
25.02: AC Milan 1-1 Juventus
Bilans: 5 meczów, 2 zwycięstwa, 3 remisy.
- pablo1503
- Juventino
Trochę się boję tego meczu. Mam nadzieję, że nasi nie wyjdą z kilogramem kupy w majtkach, jak to się zdarzyło w Londynie. Niby rozegraliśmy już kilka meczów w LM, ale to nadal zbyt mało, aby móc powiedzieć, że jesteśmy doświadczoną ekipą. 1/8, to już nie przelewki.
Liczę na wymianę ciosów, co powinno być bardzo korzystne dla nas i 0:2, żeby nie mieć problemów przed rewanżem.
Liczę na wymianę ciosów, co powinno być bardzo korzystne dla nas i 0:2, żeby nie mieć problemów przed rewanżem.
Pitbul 8)annihilator1988 pisze:na przestrzeni ostatnich lat nie pamiętam żadnego brutalnego zagrania ze strony zawodników z Turynu
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2013, 22:03 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- kuba2424
- Juventino
Gdybyście nie grali przeciwko nam, to nawet bym wam pokibicowałCelticfan pisze:Oj, emocji brakować nie będzie. Wy, kibice Juve powracający do europejskiej czołówki, kontra Celtic, który może nie gra wielkiego futbolu, ale u siebie grający dobrze i konsekwentnie.

Co do twojego typu, to rzeczywiście jest optymistyczny, nawet megaoptymistyczny. No cóż, jedna drużyna musi przegrać, i to nie będziemy my. Powodzenia za rok! No,chyba że znów będziemy mieli przyjemność...
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Nawet nie wiedziałem, że Szkoci mają fanów w Polsce 
Jeśli powtórzymy tę konsekwetną grę, jak z Violą, odetniemy od gry skrzydła Celtów i Samarasa, myślę, że nie będą mieli czym postraszyć. Ale remis brałbym w ciemno, bo to czy uda się tą konsekwencje grać, zależy, czy nam na to pozwolą

Jeśli powtórzymy tę konsekwetną grę, jak z Violą, odetniemy od gry skrzydła Celtów i Samarasa, myślę, że nie będą mieli czym postraszyć. Ale remis brałbym w ciemno, bo to czy uda się tą konsekwencje grać, zależy, czy nam na to pozwolą

- Celticfan
- Juventino
Bardziej chodziło mi o to, żeby między kibicami, a mianowicie mną, a wami nie dochodziło do spin, że załóżmy powinien być karny itpannihilator1988 pisze: Juve zawsze gra czysto, na przestrzeni ostatnich lat nie pamiętam żadnego brutalnego zagrania ze strony zawodników z Turynu. Czy mógłbyś scharakteryzować, jak wyglądają boki obrony drużyny z Glasgow? Pamiętam, że kilka lat temu była to jedna z bolączek szkockiej drużyny. No i jeszcze jedno pytanie. Kto miałby strzelać te bramki dla Wyspiarzy?

Hmm... Po jednej stronie na pewno zobaczymy Izaguirre. Lewy obrońca. Honduranin, który w pierwszym sezonie ligowym w Celticu zdobył nagrodę za najlepszego zawodnika ligi szkockiej. Następnie jednak nabawił się urazu (złamana kość piszczelowa i strzałkowa), przez co długo musiał się kurować. Ale powoli wraca do formy i zaczyna imponować swoją grą, tak jak za dawnych lat.
Prócz Izaguirre jest jeszcze Mulgrew. Niesamowity zawodnik. Może występować na pozycji stopera, lewego obrońcy i pomocnika. Jeżeli Izzy usiądzie na ławce to na pewno Mulgrew zajmie jego miejsce. Jeżeli tak nie będzie, to raczej Charlie zagra na lewej stronie pomocy. Co o nim? Dużo asyst, bramek jak na defensora. Bije rzuty wolne/rożne. Podchodzi też do jedenastek. Świetne ma te centry. Ktoś wyżej napisał już, że Celtic dużo goli zdobywa po stałych fragmentach gry. To właśnie Mulgrew wrzuca piłki w pole karne przeciwnika. (np. Wanyam z Barceloną)
Po drugiej stronie (prawej) młodziutki Matthews. Też przyszedł do Celticu całkiem niedawno i trzeba przyznać, że radzi sobie znakomicie. 21-latek został wybrany młodym zawodnikiem miesiąca.
Kto ma strzelać? Myślę, że na to pytanie można odpowiedzieć jednogłośnie . Wszyscy liczymy na Hoopera, którego swego czasu zaczął już obserwować sam szkoleniowiec reprezentacji Anglii. Hooper to nasz najskuteczniejszy zawodnik.
- francois
- Juventino
Jak tam grali Boruc i Żurawski to koszulki Celticu sprzedawały się lepiej niż teraz BVB, a Celtic leciał na TVP co drugą kolejkęlenor pisze:Nawet nie wiedziałem, że Szkoci mają fanów w Polsce

Na usprawiedliwienie sezonowców można dodać, że Lewandowski to jednak większa gwiazda (gwiazdeczka) niż Żuraw, choć dla repry to Maciek robił więcej.baka pisze:@up
I najdziwniejsze jest to , że w ogóle mnie to nie irytowało jak teraz te fanboystwo Borrussi , nie wiem może młodszy byłem , albo media nie huczały o tym na taką skalę.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2013, 22:42 przez francois, łącznie zmieniany 1 raz.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”