Coppa Italia 12/13 (1/8): JUVENTUS 1-0 Cagliari

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 14:08

Komplet na trybunach na sparingu w środku tygodnia z drugą drużyną Cagliari. Trudno mi zrozumieć tych wszystkich ludzi ale każdy robi to na co ma ochotę.

Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć jak wygląda życie bez JP to Szczypek się zadeklarował, że będzie na czacie w trakcie meczu.

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 14:20

Storari i Quag nie zostali powołani, bo mają zawieszenie.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 14:51

Olek1987 pisze:To, że rzadko wygrywamy 5:0 i więcej nie oznacza, że dziś tak nie będzie.
Bologna rok temu też przyjechała mocno w rezerwie a rozpykaliśmy ich dopiero gdy grali de facto w 9-10 bo dwóch zawodników doznało kontuzji a skończyły sie zmiany.
Mnie tam i łatwe 2:0 ucieszy, szkoda, że trochę Primavery Conte nie dokoptował, ale on chyba lubi mieć grupę zawodników z którymi pracuje cały czas, może i słusznie.
:shock: Pepe, no niezłe zaskoczenie, ale niech go nie szarpie za bardzo, bo Simone coś łamliwy ostatnio.
Ouh_yeah pisze:Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć jak wygląda życie bez JP to Szczypek się zadeklarował, że będzie na czacie w trakcie meczu.
Życie bez jp? To jakaś patologia chyba :)
@Marat87 - nie o to jp mi chodziło :P

Nie lubię Bendtnera, ale fakt faktem, że był trochę z lepszy z Palermo od Matriego, niech sobie Duńczyk zagra pożegnalną partię.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2012, 16:57 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 14:52

Vincitore pisze:który nie radził sobie z Siergiejem Kriwcem
Z tego co ja pamiętam to on zagrał całkiem fajnie wtedy i z tego właśnie powodu zachowałem mecz z Lechem na dysku.

Pozwoliłem sobie też zajrzeć do tematu meczu z Lechem i o jego grze od razu po meczu były takie opinie:
FalsoVero pisze:Aha na prawej stronie całkiem nieźle zagrał Camilleri.
blackadder pisze:Camilleri także zagrał niespodziewanie dobrze.
Łukasz pisze:Camilleri całkiem nieźle
jakku1 pisze:Camilleri nie radzil sobie zle
Czyli jednak źle nie było. Chłopak ma 20 lat, w wieku 15 lat debiutował w Pucharze Włoch, był już w Chelsea, w wieku 17 lat debiutował w Serie A, w zeszłym roku zdobył doświadczenie w .. 3 lidze. Nie twierdzę, że będzie z niego dobry piłkarz, może zgnije gdzieś w 3 lidze na zawsze, ale być pewnym, że będzie na zawsze gównem, też nie ma co.

Obrazek
pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:08

[quote="Ouh_yeah"]

Komplet na trybunach na sparingu w środku tygodnia z drugą drużyną Cagliari. Trudno mi zrozumieć tych wszystkich ludzi ale każdy robi to na co ma ochotę.

jest motywacja wśród kibiców aby przywitać Antonio w domu, ma być podobno jakaś specjalna oprawa przed meczem bądź na początku spotkania, bilety zostały podobno sporo obniżone na CI żeby przyciągnąć tłumy, także mieszkając w Turynie udałbym się na mecz bez dwóch zdań nawet o 5 rano jakby grali :prochno:

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:14

Podobno był błąd z Pepe i ostatecznie nie ma go w kadrze na to spotkanie.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:15

pitrek pisze:
Ouh_yeah pisze:Komplet na trybunach na sparingu w środku tygodnia z drugą drużyną Cagliari. Trudno mi zrozumieć tych wszystkich ludzi ale każdy robi to na co ma ochotę.
(...) także mieszkając w Turynie udałbym się na mecz bez dwóch zdań nawet o 5 rano jakby grali :prochno:
Ja podobnie, ale ouh-yeah woli spamować szczypka pytaniami na czacie 8)

Kurna, szykuje się piknikowy mecz dla kibiców Juve, to znaczy słone krakersy, zielona herbatka i zero stresu przez zamartwianie się końcowym wynikiem. Przynajmniej w teorii, bo w praktyce może być inaczej. Mój kumpel - kibic Arsenalu - podobnie miał wczoraj. Przed meczem w skowronkach, że sobie obejrzy 'trening' z 4-ligowcem, a po meczu... :smile:

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:21

Ouh_yeah pisze:Komplet na trybunach na sparingu w środku tygodnia z drugą drużyną Cagliari. Trudno mi zrozumieć tych wszystkich ludzi ale każdy robi to na co ma ochotę.
A to dranie! Wybierają się na mecz swojego ukochanego klubu. Jak tak w ogóle można?! :think:

Obrazek
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:25

Nieważne ile ważne by wygrać i oby bez żadnych kontuzji ;)

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:27

Mam szczera nadzieje ze w tym meczu odblokuje sie Bendtner. Mimo mojej niecheci do niego, to wazniejsze niz personalne sympatie jest dobro druzyny. A w najblizszych miesiacach potrzebujemy napastnika.

PS. To koduja wkoncu to Rai Due czy nie?

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 43 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:31

Życie bez jp? To jakaś patologia chyba
JP na 100% !!!11111one1oneone!11! :prochno:

Obrazek

Żeby wszystkie mecze były takie. Podchodzę do niego na totalnym luzie, wynik jest mi obojętny, dodatkowo Cagliari i tak olewa to spotkanie. Nie powiem, po cichu liczę jednak na triumf w Coppa ( koszulka z tarczą za scudetto i coppa + 4 gwiazdki - kupiłbym :prochno: ), ale zdaje sobie sprawę, że może przyjść taki moment, że będzie trzeba odpuścić by obronić mistrza i powalczyć w LM - dlatego, pełen luz.
Może w półfinale trafi się jakaś Siena jak rok temu...

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:42

Napisz cos wiecej o sobie bo zawsze chcialem zrozumiec jak to jest, ze bedac zadeklarowyanym kibicem druzyny, traktujac sama dycypline sportu z ranga rowna religii takie trudnosci sprawia chodzenie na mecz swojej ukochanej druzyny. Zaslaniaja sie kiepskim dojazdem, slaba widocznoscia z trybun, drogimi biletami, niska ranga spotkania itp. itd.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:54

Jesli Quag nie może wyjść to bardzo chciałbym zobaczyć cały mecz w wykonaniu dwójki Bendtner i Matri - to mogłby być dla nich ostatni test, jeśli coś ukulają to może nadzieja w nich będzie ( zdecydowanie ona umiera ostatnia, bo ile to oni już tych ostatnich szans w naszych rozmowach mieli) szansa na utrzymanie się na rundę wiosenną.
Niech Giovinco się szyuje na Bergamo i Vucinic to samo. A tutaj z tymi ogórami trzeba wygrać i jeśli obaj chcą zostać to muszą trochę nastukać. A ja się będę przyglądał Ekdalowi, mimo, iż już nie nasz to zawodnik, to się okaże czy jednak jakiś potencjał w nim istniał lub istnieje.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 11 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 15:59

Chciałbym aby pograł sobie Bendtner taki mecz ostatniej szansy dla niego jak nie pokaże nic tak jak dotychczas to żegnamy i krzyżyk na drogę.
Gdyby mógł zagrać Quag to wolałbym jego, żeby był w grze i utrzymywał formę no ale niestety.

Diego10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 16:25

Bedzie mecz na Rai ?

Zablokowany