Serie A 12/13 (8): JUVENTUS 2-0 Napoli
- GKS Katowice
- Juventino
Wiesz, to już tak z rozpędu napisałem, bo najczęściej był awizowany jako pomocnik, ale oczywiście grywa częściej jako prawy napastnik. Chyba w reprezentacji często występował jako pomocnik jak pamiętam.pumex pisze:No tak, tylko, że Pepe nigdy pomocnikiem jako takim nie był. W większości swoich występów w Udine pełnił rolę prawego napastnika. Potem podobnie było w Turynie (nie patrzę tutaj na erę Alojza, bo ten dziad nie widział świata poza 4-4-2)GKS Katowice o Pepe pisze:jak na pomocnika jest bardzo bramkostrzelny
To tak tylko w ramach małego sprostowania
- Buzol
- Juventino
Na oficjalnej stronie rozgrywek jest tak jak było dotychczas: Juve o 18, milan o 20:45delarudii pisze:w programie N mecz Juve jest o 20:40, natomiast o 18 gra Lazio z Milanem. Czy to jest oficjalne info o zmianie godziny rozegrania tego pojedynku?
- Mateo21
- Juventino
http://n.pl/co-ogladac/liga-wloska
Na tej stronie, Juve o 18!. Dla mnie bez znaczenia i tak to zobaczę!
Na tej stronie, Juve o 18!. Dla mnie bez znaczenia i tak to zobaczę!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
napisze tylko jedno przed tym meczem.
Liczę, że po tym meczu i zarazem po kolejce Juventus będzie miał najmniej straconych bramek w całej lidze...
poki co liderem wg tego kryterium jest Napoli
Liczę, że po tym meczu i zarazem po kolejce Juventus będzie miał najmniej straconych bramek w całej lidze...

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Hej wariaty, pamiętacie to ? 
www.youtube.com/watch?v=uBUxrTyVSLY
Mam nadzieje, że nasi piłkarze zagrają dla Conte w tym meczu i wyszarpią zwycięstwo, by ten mógł się znowu cieszyć
3:1 !

www.youtube.com/watch?v=uBUxrTyVSLY
Mam nadzieje, że nasi piłkarze zagrają dla Conte w tym meczu i wyszarpią zwycięstwo, by ten mógł się znowu cieszyć

3:1 !
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dobre wieści dot Cavaniego który grał ostatnio bardzo duzo, dopiero co wrocil dzis z Bolivii, zmiana strefy czasowej etc. Moze nie byc tak zwawy jak zwykle przez 90 minut.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- szycha21
- Juventino
Ja tam bym nie zwracał uwagę na takie rzeczy. Zarówno nasi piłkarze jak i Napoli grali dla swoich reprezentacji, wszyscy grali sporo, wszyscy będą tak samo zmęczeni. Uważam, że doszukiwanie się na siłę jakiś osłabień wśród rywala nie ma najmniejszego sensu.iltalismano pisze:Dobre wieści dot Cavaniego który grał ostatnio bardzo duzo, dopiero co wrocil dzis z Bolivii, zmiana strefy czasowej etc. Moze nie byc tak zwawy jak zwykle przez 90 minut.
- pumex
- Juventino
Sky typuje takie składy:

Jak tak patrze po różnych portalach, to praktycznie po naszej stronie są tylko dwie niewiadome: Giovinco czy Quag?, Buffon czy Storari?
Tak dla informacji jeszcze lista kanałów transmitujących spotkanie:
Arena Sport 3 / HD (cro)
Arena Sport 4 (srb)
C+ Fútbol (esp) / HD
Idman TV
nSport / HD
Setanta Sports 1
Sky Calcio 1 / HD
Sky Super Calcio / HD
Sport TV4
SportKlub (hungary)
SuperSport 1 (alb) / HD
TRK Futbol+ / HD
TV4 Sport Xtra HD (swe)
ITA: Premium Calcio
ITA: Premium Calcio HD
Nie odkryję niczego nowego jeśli napiszę, że Napoli jest cholernie ciężkim przeciwnikiem mogącym w pojedynczym meczu pokonać każdego. Wygrana, oprócz 3 pkt dałaby nam trochę bezpieczeństwa w bezpośrednim starciu. Choć do zakończenia sezonu jeszcze ho, ho, to nie można wykluczyć, że w dalszej fazie Napoli będzie blisko nas i ten teoretyczny, niewidoczny punkcik po naszej stronie może okazać się istotny

Jak tak patrze po różnych portalach, to praktycznie po naszej stronie są tylko dwie niewiadome: Giovinco czy Quag?, Buffon czy Storari?
Tak dla informacji jeszcze lista kanałów transmitujących spotkanie:
Arena Sport 3 / HD (cro)
Arena Sport 4 (srb)
C+ Fútbol (esp) / HD
Idman TV
nSport / HD
Setanta Sports 1
Sky Calcio 1 / HD
Sky Super Calcio / HD
Sport TV4
SportKlub (hungary)
SuperSport 1 (alb) / HD
TRK Futbol+ / HD
TV4 Sport Xtra HD (swe)
ITA: Premium Calcio
ITA: Premium Calcio HD
Nie odkryję niczego nowego jeśli napiszę, że Napoli jest cholernie ciężkim przeciwnikiem mogącym w pojedynczym meczu pokonać każdego. Wygrana, oprócz 3 pkt dałaby nam trochę bezpieczeństwa w bezpośrednim starciu. Choć do zakończenia sezonu jeszcze ho, ho, to nie można wykluczyć, że w dalszej fazie Napoli będzie blisko nas i ten teoretyczny, niewidoczny punkcik po naszej stronie może okazać się istotny

- pan Zambrotta
- Juventino
- mateusz6
- Juventino
Mam nadzieję, że Fabio pokaże śmieciarzom, że popełnili błąd oddając go do Juve. Ogólnie dziwi mnie, że Quag gra tak mało w tym sezonie. Zawsze gdy pojawiał się na boisku prezentował się co najmniej dobrze. Strzelił 3 gole w 6 występach. Gol średnio co 68 minut. Pod tym względem wciąga nosem Matriego i Bendtnera.
Nasi powinni kontrolować ten mecz. Stawiam 2-0.
Nasi powinni kontrolować ten mecz. Stawiam 2-0.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- pumex
- Juventino
Dlaczego miał nie grać? Pierwsze słyszę.pan Zambrotta pisze:przecież Maggio miał nie grać i Zuniga ?
Nie wiem, być może będzie jak mówisz i nie zagra, jednak zarówno LGDS, Tutto i Sky awizują go do gry w wyjściowej "11"