Sparing (16.08.12): JUVENTUS 5-1 Juventus Primavera
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiem, zbyt ciężkie, aby napisać od razu co się ma na myśli poprawnie.Wicior pisze:Chodziło mi o Ligę, w której występuje. Wiem, zbyt ciężkie, aby zrozumieć od razu.^FAZZI^ pisze:Wicior pisze:A pastuchy wbiegły oczywiście na murawe odzierając zawodników ze strojów. Lekki wstyd, ale cóż zrobić. Jeżeli Pogba ogra się w Serie A będzie nowym Włoskim Vieirą - tego mu życzę.:doh:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Donnie
- Juventino

Mecz piknikowy jak spotkanie politycy vs gwiazdy tvn. Oglądałem jednym okiem, ale rzucił mi się w oczy Pogba. Dość fajnie zagrał. Całkiem nieźle wyglądała też nasza gra po wejściu Seby, Claudio i Arturo.
Z Primki jakoś na nikogo nie zwróciłem szczególnej uwagi.
Z Primki jakoś na nikogo nie zwróciłem szczególnej uwagi.
- Myzarel
- Juventino

Piknik taki że aż było grilla przez ekran czuć. Fajnie Pogba, martwię się że Matri już się całkiem wypalił i na już teraz natychmiast potrzeba nam Llorente, a sprawy z Baskiem się zaczynają komplikować.
Ogólnie graliśmy takim składem że wynik, mimo że ładny nie jest absolutnie miarodajny, czekamy na Puchar Berlusconiego.
Kwestie koszulkowe:
Elkann miał koszulkę bramkarską, tak chamskiej naszywki/naklejki nad herbem Nike powinno się wstydzić... dwie gwiazdki przebijały przez nią....
Ależ puste są koszulki Primki bez tarczy Scudetto
Ogólnie graliśmy takim składem że wynik, mimo że ładny nie jest absolutnie miarodajny, czekamy na Puchar Berlusconiego.
Kwestie koszulkowe:
Elkann miał koszulkę bramkarską, tak chamskiej naszywki/naklejki nad herbem Nike powinno się wstydzić... dwie gwiazdki przebijały przez nią....
Ależ puste są koszulki Primki bez tarczy Scudetto
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Mate.G
- Juventino

Mam nadzieję, że ta taśma klejąca zniknie w prawdziwych meczach
Chyba nie będziemy grać w takim czymś w LM :płaczę:
Chyba nie będziemy grać w takim czymś w LM :płaczę:
- Mateuszello
- Juventino

Meczu nie oglądałem, ale mam pytanie: kim byli w końcu dwaj "specjalni goście", których obecność była zapowiadana tuż przed meczem
Był Alex

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- kosciu88
- Juventino

Alexa chyba nie bylo, przynajmniej ja podczas transmisji go nie zauwazylem
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti