Pre-season 2012/2013

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2012, 11:40

Vimes pisze:...i moim zdaniem podjął bardzo dobrą decyzję.
Zgadzam się, ale jednak przydałby się z jeden mecz kontrolny przeciwko ekipie z absolutnego topu.

Mam pytanie: przedsezonowe sparingi zaczniemy nietypowo od Trofeo TIM, czy wcześniej, jak co roku, będą potyczki z trzecio/czwartoligowcami?

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2012, 12:16

Vimes pisze:
Wojtek pisze:To nie zagramy jednak z Realem? Ani z Barcą? Z Realem mieliśmy grać 5-tego sierpnia ale w takim wypadku to chyba odpada. Z Barcą też mieliśmy zaplanowany sparing :whistle:
Conte zdecydował, że wobec rozgrywania Superpucharu Włoch w Chinach należy anulować cały USA tour: "Juve to cancel US tour - report" i moim zdaniem podjął bardzo dobrą decyzję.
Znaczy, że komunikacja na linii Conte - zarząd funkcjonuje bardzo dobrze :bravo:

Ale mimo wszystko troszkę żal klasyku :|

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
rekrut86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2012, 12:55

To że będą grali u skośnych to wiadomo od dawna bo chyba jest kilkuletnia umowa, więc nie wiem czemu od razu tego nie ogarnęli.

Obrazek
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2012, 14:05

Klasyk to będziemy mieli z nimi w LM bo zapewne na nich trafimy ;D

Fino Alla Fine Forza Juventus!
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2012, 23:15

info ze strony Herty dotyczące meczu z Juventusem

Berlin - Im Rahmen der Vorstellung der AOK Nordost als neuer Exklusiv Partner hatte Gerlinde König, stellvertretende Vorstandsvorsitzende der AOK Nordost, ein besonderes Highlight im Gepäck. Die AOK Nordost präsentiert anlässlich des 120. Geburtstags von Hertha BSC das Freundschaftsspiel gegen Juventus Turin. Die Partie steigt am Samstag (28.07.12) im Olympiastadion - die genaue Anstoßzeit steht noch nicht fest.

Die Begegnung zwischen den beiden Traditionsvereinen aus Deutschland und Italien findet im Rahmen des Summer of Champions statt. Die Eventreihe von TSP • The Sports Promoters GmbH, einem Tochterunternehmen des Vermarkters SPORTFIVE, ist den Hertha-Fans noch aus dem letzten Jahr bekannt, als Real Madrid über 72.000 Fans ins ausverkaufte Berliner Olympiastadion lockte.

Vorverkauf startet am 10.07.12 um 14.00 Uhr

„Es ist großartig, dass wir mit Juventus Turin den amtierenden italienischen Meister ins Olympiastadion locken können. Dieses Spiel ist ein Highlight für jeden Hertha-Fan“, freut sich Ingo Schiller, Geschäftsführer Hertha BSC. „Mit Juventus Turin können wir Hertha BSC ein weiteres Highlight zum 120-jährigem Jubiläum präsentieren“, sagt TSP-Geschäftsführer Olaf Bauer. „Wir würden uns sehr freuen, wenn wir mit der Begegnung der beiden „alten Damen“ den Startschuss für einen sofortigen Wiederaufstieg der Hertha abgeben können, denn dieser Verein gehört ohne Zweifel in die erste Bundesliga.“

Die Tickets ab 10 Euro gibt es in den Hertha BSC-Fanshops (Geschäftsstelle, Hauptbahnhof Berlin, Europa-Center, Gropius Passagen, Olympiastadion, Ostbahnhof, Forum Steglitz) über die Servicehotline 01805-1892 00 (0,14 Euro/min aus dem Festnetz, Mobilfunk max. 0,42 Euro/min), im Tageskarten-Onlineshop sowie an allen bekannten VVK-Stellen.

w skrócie bilety od dziś w sprzedaży od 10euro! godzina jeszcze nie ustalona, mecze ma uświetnić 120 rocznice założenie Herty. rok temu gdy przyjechał Real był komplet wiec chyba będzie trzeba pomyśleć wcześniej o biletach jeśli ktoś zamierza się wybrać
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012, 16:49 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 00:26

Oooo cholera. Dzięki za info. Blisko mam do Berlina, a i termin wolny, takżeeee... Chętnie.

Trzeba zobaczyć Pirlo w akcji przed śmiercią, póki kasa na wyjazd w kieszeni :think:

murarz89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 15:30

tez mam zamiar wybrac sie z bratem ale nie wiem gdzie kupowac bilety :| szukajac przez neta znalazlem np od 25$ do ok 80$, w innym ok 70Euro a tu w watku dowiaduje sie ze bilety sa za 10 euro. jak to w koncu jest? zna ktos dobra metode zamowienia? do Berlina mam blisko i do bedzie jedna z nielicznych okazji to zobaczenia Juve na zywo bez wydawania kosmicznych pieniedzy na podroz i bilet.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 16:53

murarz89 pisze:tez mam zamiar wybrac sie z bratem ale nie wiem gdzie kupowac bilety :| szukajac przez neta znalazlem np od 25$ do ok 80$, w innym ok 70Euro a tu w watku dowiaduje sie ze bilety sa za 10 euro. jak to w koncu jest? zna ktos dobra metode zamowienia? do Berlina mam blisko i do bedzie jedna z nielicznych okazji to zobaczenia Juve na zywo bez wydawania kosmicznych pieniedzy na podroz i bilet.
doczytałem bilety są od 10 do 42euro kupić można w kilku punktach w Berlinie i chyba na oficjalnej stronie Herty http://www.3dtickets.de/hertha/hertha-3 ... talter.php choć nie znam Niemieckiego więc nie wiem jak to jest z odbiorem może wieczorem spróbuje dojść z translatorem jak to jest.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
murarz89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 17:24

juz jestem po zakupie przez strone Herthy :) jako ze z niemieckim nie jestem za pan brat to translator zostal moim tlumaczem i wszystko mozna bezproblemowo zalatwic. bardzo fajnie wybiera sie miejsce na stadionie z podgladem w 3d. jedynie mialem klopot z zaplata moja karta Visa i na szczescie Mastercard, ktorego zamowilem niedawno dal rade. do ceny biletu doliczane jest 4 euro ze wzgledu na zamowienie zagraniczne.
w dniu meczu mam odebrac bilety ok 2h przed spotkaniem we wschodniej kasie wraz z druczkiem otrzymanym na maila.
jesli ktos waha sie czy boi stronki Herthy to nie ma czego. gdyby na Lecha kupowanie biletow bylo wowczas tak latwe :wink:

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 21:20

Conte wybral graczy, jadacych na pierwszy oboz - do Val d'Aosta. Brakuje Juventinich, bioracych udzial w Euro - maja wolne. Jedzie dziesieciu graczy z sektora mlodziezowego.

Bramkarze: Leali, Storari
Obroncy: Caceres, De Ceglie, Lichtsteiner, Lucio (od 14.07), Masi, Ziegler
Pomocnicy: Asamoah, Isla, Marrone, Padoin, Pepe, Vidal
Napastnicy: Boakye, Matri, Quagliarella, Vucinic

Mlodziez: Branescu, Citti, Rugani, Garcia Tena Pol, Magnusson, Untersee, Appelt, Bouy, Schiavone, Padovan

Ciekawe, czy nazwisko Zieglera jest po to, zeby bylo, czy rzeczywiscie Antek chce mu dac druga szanse.

Obrazek
Szarancz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 21:26

murarz89 pisze:juz jestem po zakupie przez strone Herthy :) jako ze z niemieckim nie jestem za pan brat to translator zostal moim tlumaczem i wszystko mozna bezproblemowo zalatwic. bardzo fajnie wybiera sie miejsce na stadionie z podgladem w 3d. jedynie mialem klopot z zaplata moja karta Visa i na szczescie Mastercard, ktorego zamowilem niedawno dal rade. do ceny biletu doliczane jest 4 euro ze wzgledu na zamowienie zagraniczne.
w dniu meczu mam odebrac bilety ok 2h przed spotkaniem we wschodniej kasie wraz z druczkiem otrzymanym na maila.
jesli ktos waha sie czy boi stronki Herthy to nie ma czego. gdyby na Lecha kupowanie biletow bylo wowczas tak latwe :wink:
płaciłeś kartą kredytową, czy normalną płatniczą?

daderga

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 21:26

bendzamin pisze: Mlodziez: Branescu, Citti, Rugani, Garcia Tena Pol, Magnusson, Untersee, Appelt, Bouy, Schiavone, Padovan
A gdzie Cisbah?? Imo Nasz najbardziej obiecujący gracz

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 21:52

daderga pisze:
bendzamin pisze: Mlodziez: Branescu, Citti, Rugani, Garcia Tena Pol, Magnusson, Untersee, Appelt, Bouy, Schiavone, Padovan
A gdzie Cisbah?? Imo Nasz najbardziej obiecujący gracz
A nie nazywal sie on Chipsah ?

Btw. bardziej mnie interesuje co z drugim bratem Appeltem.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 21:56

Chibsah naprawdę w trakcie meczów młodzieżówki (fakt, oglądałem ze trzy) wydawał się chyba jedynym zawodnikiem na pewnym poziomie. Dziwię się, że Conte go nie włączył. Dziwna decyzja.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2012, 21:57

Szikit pisze:Chibsah naprawdę w trakcie meczów młodzieżówki (fakt, oglądałem ze trzy) wydawał się chyba jedynym zawodnikiem na pewnym poziomie. Dziwię się, że Conte go nie włączył. Dziwna decyzja.
Nie jestem pewien na sto procent, ale chyba został już wypożyczony do jakiegoś zespołu.
http://www.ghanasoccernet.com/ghana-you ... ins-parma/ :ok:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany