Paul Pogba
- Il Fenomeno
- Juventino
Pogba gość, Verratti niepoważny chłopaczek. Pogba zakosztował Premiership (całe 67 minut), Verratti niepoważny chłopaczek z Serie B (lider drużyny, która awansowała do Serie A, debiutował w Pescarze w wieku 16 lat, rozegrał już 74 mecze). Dziennikarz w formie. Wiadomo, "przy Pastore sobie pogra".deszczowy pisze:Swoją drogą: płaczecie tak nad tym Verrattim, płaczecie, a trafia do nas gość w tym samym wieku, który zdążył już zakosztować Premiership. I to za jakieś relatywnie nieduże pieniądze.
Nie chcę wyjść na złośliwca, ale mam nadzieję, że ten młody Murzynek dostanie jednak szansę. I że z czasem okaże się, że dobrze wyszliśmy kupując jego, a nie płacą grube miliony na trochę niepoważnego chłopaczka z Serie B.
O 4 miesiące.StaryDobryNedved pisze:A żeby było jeszcze milej Pogba jest o rok młodszy od Verrattiego.

- Qrczak
- Juventino
Dosyć szczęśliwą, bo piłka nie powinna do niego dojść.Kicek7 pisze:No i proszę, Pogba strzelił bramkę na 3-3 w dogrywce
Ale mało aktywny był (od 2 połowy bo 1 nie oglądałem jbc) . Jednak gdy był przy piłce to podejmował dobre decyzje . Ale zostanie mi w głowie jedno zagranie (w dogrywce i juz przy stanie 3:3 ) , kiedy to Pogba zgrał górną piłkę za obronców ,napastnik wyszedł sam na sam ,ale nie strzelił. Mogli wygrać ,ale nie wykorzystali szansy.
- deszczowy
- Juventino
Czy Ty masz kompleks dziennikarzy, czy tylko pracujesz w sosnowieckiej fabryce koców?Il Fenomeno pisze:Pogba gość, Verratti niepoważny chłopaczek. Pogba zakosztował Premiership (całe 67 minut), Verratti niepoważny chłopaczek z Serie B (lider drużyny, która awansowała do Serie A, debiutował w Pescarze w wieku 16 lat, rozegrał już 74 mecze). Dziennikarz w formie. Wiadomo, "przy Pastore sobie pogra".deszczowy pisze:Swoją drogą: płaczecie tak nad tym Verrattim, płaczecie, a trafia do nas gość w tym samym wieku, który zdążył już zakosztować Premiership. I to za jakieś relatywnie nieduże pieniądze.
Nie chcę wyjść na złośliwca, ale mam nadzieję, że ten młody Murzynek dostanie jednak szansę. I że z czasem okaże się, że dobrze wyszliśmy kupując jego, a nie płacą grube miliony na trochę niepoważnego chłopaczka z Serie B.
O 4 miesiące.StaryDobryNedved pisze:A żeby było jeszcze milej Pogba jest o rok młodszy od Verrattiego.

A tak btw: SAF się starzeje. Kiedyś rzucał korkami w Becksa a teraz nie radzi sobie z jednym młodym kogucikiem z Francji. Signum temporis.
- Vimes
- Juventino
- Piti
- Juventino
Spokojnie, dostaliśmy go za darmo, możemy tylko zyskaćVimes pisze:Zatem prawem serii już niedługo ktoś podprowadzi Pogbę nam. Mam nadzieję, że przy okazji coś na nim zarobimy. Poza tym, Balotellim mu z gęby patrzy, więc już go nie lubię.
- Monte Cristo
- Juventino
To bedzie w koncu ten Pogba u nas czy nie? Nie za bardzo sie orientuje w jego sprawie, ale skoro niby ma do nas zawitac to czemu od trzech tygodni sie tylko o tym mowi a oficjalnego potwierdzenia, jak nie ma, tak nie ma?
- Gość
grał na ME U-19, więc nie było kiedy podpisać kontraktu, ale tak - jest już dawno nasz.Monte Cristo pisze:To bedzie w koncu ten Pogba u nas czy nie? Nie za bardzo sie orientuje w jego sprawie, ale skoro niby ma do nas zawitac to czemu od trzech tygodni sie tylko o tym mowi a oficjalnego potwierdzenia, jak nie ma, tak nie ma?
- bendzamin
- Redaktor
Kompilacja z wystepu przeciwko Hiszpanii w polfinale ME. Podoba mi sie, jak umie sie utrzymac przy pilce i nie traci glowy. Do tego jest bardzo silny fizycznie. Widac, ze probuje sie brac za rozgrywanie - na razie z roznym skutkiem, ale niedlugo na treningach bedzie mial okazje obserwowac wzor idealny w postaci Pirlo.
- binio
- Juventino
No widać, że przez niego sporo akcji przechodzi, choć to pod niego kompilacja, i nie widać całego meczu. Myśli na boisku ale jeszcze musi poprawić dokładność podań, tych długich przede wszystkim. Jestem dobrej myśli.bendzamin pisze:
Kompilacja z wystepu przeciwko Hiszpanii w polfinale ME. Podoba mi sie, jak umie sie utrzymac przy pilce i nie traci glowy. Do tego jest bardzo silny fizycznie. Widac, ze probuje sie brac za rozgrywanie - na razie z roznym skutkiem, ale niedlugo na treningach bedzie mial okazje obserwowac wzor idealny w postaci Pirlo.

- @Maras@
- Juventino
On ma dopiero 19 latbinio pisze:No widać, że przez niego sporo akcji przechodzi, choć to pod niego kompilacja, i nie widać całego meczu. Myśli na boisku ale jeszcze musi poprawić dokładność podań, tych długich przede wszystkim. Jestem dobrej myśli.bendzamin pisze:

- Dobry Mudżyn
- Juventino
"Tru" fani, ktorzy byli kiedys chociaz na meczu United, czy kibicuja od dobrych kilku/nastu lat, i pamietaja kiedy tam gral Cantona, albo chociaz zaczynal Beckham, czy moze tez gimbusiarnia, lub ekipa z podstawowki? Bo jesli sie wyobrażali z powodu POGBY, znaczy ze masz wsrod znajomych samych drama-queenow, dziewczyny (wiadomo, one obrazaja sie za byle codama pisze:nie widziałem chłopaka w akcji, ale intrygujące z pewnością jest to, że wielu fanów MU, z którymi mam stały kontakt poobrażało się na mnie ze względu na ten transfer...

Szkoda ze nie zabralismy im Rooneya czy Evry, bo wtedy pewnie z siekierą by Cie gonili
A sam Pogba...wiadomo juz czy w 1 sezonie zostanie z nami, czy pojdzie na loan do jakiejs Genoi ?
BESTER MANN, BESTEEER !

- francois
- Juventino
Na razie nic w jego sprawie nie ruszyło od miesiąca. A skoro wystawił MU to czemu w przypadku lepszej oferty nie miałby postąpić podobnie z nami?Dobry Mudżyn pisze:A sam Pogba...wiadomo juz czy w 1 sezonie zostanie z nami, czy pojdzie na loan do jakiejs Genoi ?
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”