Paul Pogba

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2012, 21:52

deszczowy pisze:Swoją drogą: płaczecie tak nad tym Verrattim, płaczecie, a trafia do nas gość w tym samym wieku, który zdążył już zakosztować Premiership. I to za jakieś relatywnie nieduże pieniądze.

Nie chcę wyjść na złośliwca, ale mam nadzieję, że ten młody Murzynek dostanie jednak szansę. I że z czasem okaże się, że dobrze wyszliśmy kupując jego, a nie płacą grube miliony na trochę niepoważnego chłopaczka z Serie B.
Pogba gość, Verratti niepoważny chłopaczek. Pogba zakosztował Premiership (całe 67 minut), Verratti niepoważny chłopaczek z Serie B (lider drużyny, która awansowała do Serie A, debiutował w Pescarze w wieku 16 lat, rozegrał już 74 mecze). Dziennikarz w formie. Wiadomo, "przy Pastore sobie pogra".

StaryDobryNedved pisze:A żeby było jeszcze milej Pogba jest o rok młodszy od Verrattiego.
O 4 miesiące.

Obrazek
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2012, 22:01

Kicek7 pisze:No i proszę, Pogba strzelił bramkę na 3-3 w dogrywce :)
Dosyć szczęśliwą, bo piłka nie powinna do niego dojść.
Ale mało aktywny był (od 2 połowy bo 1 nie oglądałem jbc) . Jednak gdy był przy piłce to podejmował dobre decyzje . Ale zostanie mi w głowie jedno zagranie (w dogrywce i juz przy stanie 3:3 ) , kiedy to Pogba zgrał górną piłkę za obronców ,napastnik wyszedł sam na sam ,ale nie strzelił. Mogli wygrać ,ale nie wykorzystali szansy.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2012, 22:03

Il Fenomeno pisze:
deszczowy pisze:Swoją drogą: płaczecie tak nad tym Verrattim, płaczecie, a trafia do nas gość w tym samym wieku, który zdążył już zakosztować Premiership. I to za jakieś relatywnie nieduże pieniądze.

Nie chcę wyjść na złośliwca, ale mam nadzieję, że ten młody Murzynek dostanie jednak szansę. I że z czasem okaże się, że dobrze wyszliśmy kupując jego, a nie płacą grube miliony na trochę niepoważnego chłopaczka z Serie B.
Pogba gość, Verratti niepoważny chłopaczek. Pogba zakosztował Premiership (całe 67 minut), Verratti niepoważny chłopaczek z Serie B (lider drużyny, która awansowała do Serie A, debiutował w Pescarze w wieku 16 lat, rozegrał już 74 mecze). Dziennikarz w formie. Wiadomo, "przy Pastore sobie pogra".
StaryDobryNedved pisze:A żeby było jeszcze milej Pogba jest o rok młodszy od Verrattiego.
O 4 miesiące.
Czy Ty masz kompleks dziennikarzy, czy tylko pracujesz w sosnowieckiej fabryce koców? :)

A tak btw: SAF się starzeje. Kiedyś rzucał korkami w Becksa a teraz nie radzi sobie z jednym młodym kogucikiem z Francji. Signum temporis.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2012, 23:12

Kto mieczem wojuje od miecza ginie. SAF jest zły, bo gracza podprowadzili Lens, teraz im gracza podprowadza Juventus.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2012, 23:34

wloski pisze:SAF jest zły, bo gracza podprowadzili Lens, teraz im gracza podprowadza Juventus.
Zatem prawem serii już niedługo ktoś podprowadzi Pogbę nam. Mam nadzieję, że przy okazji coś na nim zarobimy. Poza tym, Balotellim mu z gęby patrzy, więc już go nie lubię.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 08:52

wloski pisze:Kto mieczem wojuje od miecza ginie. SAF jest zły, bo gracza podprowadzili Lens
Z Le Havre :wink:

...i tak dalej nie bardzo wierzę, że on kiedyś będzie liczącym się graczem Juve, ale daj mu Boże

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 11:01

Vimes pisze:Zatem prawem serii już niedługo ktoś podprowadzi Pogbę nam. Mam nadzieję, że przy okazji coś na nim zarobimy. Poza tym, Balotellim mu z gęby patrzy, więc już go nie lubię.
Spokojnie, dostaliśmy go za darmo, możemy tylko zyskać

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 12:32

To bedzie w koncu ten Pogba u nas czy nie? Nie za bardzo sie orientuje w jego sprawie, ale skoro niby ma do nas zawitac to czemu od trzech tygodni sie tylko o tym mowi a oficjalnego potwierdzenia, jak nie ma, tak nie ma?

Gość

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 12:34

Monte Cristo pisze:To bedzie w koncu ten Pogba u nas czy nie? Nie za bardzo sie orientuje w jego sprawie, ale skoro niby ma do nas zawitac to czemu od trzech tygodni sie tylko o tym mowi a oficjalnego potwierdzenia, jak nie ma, tak nie ma?
grał na ME U-19, więc nie było kiedy podpisać kontraktu, ale tak - jest już dawno nasz.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 13:14

Kompilacja z wystepu przeciwko Hiszpanii w polfinale ME. Podoba mi sie, jak umie sie utrzymac przy pilce i nie traci glowy. Do tego jest bardzo silny fizycznie. Widac, ze probuje sie brac za rozgrywanie - na razie z roznym skutkiem, ale niedlugo na treningach bedzie mial okazje obserwowac wzor idealny w postaci Pirlo.

Obrazek
binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2012, 09:31

bendzamin pisze:
Kompilacja z wystepu przeciwko Hiszpanii w polfinale ME. Podoba mi sie, jak umie sie utrzymac przy pilce i nie traci glowy. Do tego jest bardzo silny fizycznie. Widac, ze probuje sie brac za rozgrywanie - na razie z roznym skutkiem, ale niedlugo na treningach bedzie mial okazje obserwowac wzor idealny w postaci Pirlo.
No widać, że przez niego sporo akcji przechodzi, choć to pod niego kompilacja, i nie widać całego meczu. Myśli na boisku ale jeszcze musi poprawić dokładność podań, tych długich przede wszystkim. Jestem dobrej myśli.

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2012, 10:34

binio pisze:
bendzamin pisze:
No widać, że przez niego sporo akcji przechodzi, choć to pod niego kompilacja, i nie widać całego meczu. Myśli na boisku ale jeszcze musi poprawić dokładność podań, tych długich przede wszystkim. Jestem dobrej myśli.
On ma dopiero 19 lat :D Nie wymagajmy od niego gry na poziomie Pirlo :D Ma jeszcze dużo czasu, a perspektywy przed nim spore. Tym bardziej, że z jego wypowiedzi wynika chęć do pracy ;)

ObrazekObrazekObrazek
dama

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2012, 11:32

nie widziałem chłopaka w akcji, ale intrygujące z pewnością jest to, że wielu fanów MU, z którymi mam stały kontakt poobrażało się na mnie ze względu na ten transfer...

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2012, 11:50

dama pisze:nie widziałem chłopaka w akcji, ale intrygujące z pewnością jest to, że wielu fanów MU, z którymi mam stały kontakt poobrażało się na mnie ze względu na ten transfer...
"Tru" fani, ktorzy byli kiedys chociaz na meczu United, czy kibicuja od dobrych kilku/nastu lat, i pamietaja kiedy tam gral Cantona, albo chociaz zaczynal Beckham, czy moze tez gimbusiarnia, lub ekipa z podstawowki? Bo jesli sie wyobrażali z powodu POGBY, znaczy ze masz wsrod znajomych samych drama-queenow, dziewczyny (wiadomo, one obrazaja sie za byle co :prochno: ) albo wlasnie młodzieńców under 16 :prochno:
Szkoda ze nie zabralismy im Rooneya czy Evry, bo wtedy pewnie z siekierą by Cie gonili :smile:

A sam Pogba...wiadomo juz czy w 1 sezonie zostanie z nami, czy pojdzie na loan do jakiejs Genoi ?

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2012, 12:45

Dobry Mudżyn pisze:A sam Pogba...wiadomo juz czy w 1 sezonie zostanie z nami, czy pojdzie na loan do jakiejs Genoi ?
Na razie nic w jego sprawie nie ruszyło od miesiąca. A skoro wystawił MU to czemu w przypadku lepszej oferty nie miałby postąpić podobnie z nami?

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Zablokowany