Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- Mate.G
- Juventino
Jest EURO
A w wakacje się nie siedzi na kompie

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak to nie? Diablo 3 wychodzi, a ja mam 34dni urlopu w tym rokuMate.G pisze: A w wakacje się nie siedzi na kompie

Myślę, że nie powinno być z Lecce problemu, ale niedawna przeszłość nauczyła mnie pokory. Jeszcze nie jesteśmy mistrzami, ale brakuje już malutko...
Patrząc obiektywnie 3-5-2 to jednak dobra taktyka na ogórki, gdyż daje nam jedną super przewagę -> trzy wieże przy stałych fragmentach. Bonucci coś wepchnie

- czarny93
- Juventino
Ten mecz gramy u siebie więc myślę, że niesiona wspaniałym dopingiem nasza drużyna powinna zdobyć bez problemu 3 punkty. Ale z drugiej strony Lecce jest jak na siebie w niezłej formie. Na pewno będzie ciekawy mecz.
Chciałem jeszcze zapytać gdzie mogę znaleźć listę asyst w meczach z tego sezonu?
Chciałem jeszcze zapytać gdzie mogę znaleźć listę asyst w meczach z tego sezonu?

DejW
- Łoles
- Juventino
siłą rzeczy mając małe dziecko nie spędzasz zbyt wiele czasu na powietrzu, pomijając spacery także troche czasu będe miał wliczając w to urlopMate.G pisze:Jest EURO![]()

euro? bd oglądał napewno mecze italii z resztą spotkań się zobaczy

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- ww
- Juventino
A mecze Polaków ? Mam nadzieję, że naszą repre cenisz sobie bardziej. :roll:Łoles pisze:
Co do Juve, to liczę na szybkie, łatwe i przyjemne zwycięstwo. Obym się nie przeliczył, choć ile już było takich spotkań przed którymi sraliśmy po gaciach a poszło gładko...
- Qrczak
- Juventino
Ojj możesz się zawieść . Już kiedyś przy okazji meczu Polski z Włochami przekonałem ,że spora ilość użytkowników tego forum ma w dupie Polską reprezentacje ...ww pisze:A mecze Polaków ? Mam nadzieję, że naszą repre cenisz sobie bardziej. :roll:Łoles pisze:
Co do Juve, to liczę na szybkie, łatwe i przyjemne zwycięstwo. Obym się nie przeliczył, choć ile już było takich spotkań przed którymi sraliśmy po gaciach a poszło gładko...
A co do meczu to musimy go wygrać . Licze na to ,że Lecce zagra otwartą piłkę bo nic do stracenia nie mają i po prostu muszą zaryzykować , w takim wypadku naszym zawodnikom będzie łatwiej bo z autobusem sobie nie radzą

- pakman
- Juventino
Ja kibicuje Naszym i Naszym na rowni
dla mnie nie ma roznicy i podzialu 
Mecz z Lecce to dla nas teraz kolejny final
Nie ma czasu na pisanie co jak gdzie i po co - musimy wygrac !! Czy zagra Q , Matri czy Onufry Zagloba - Boriello to nie ma znaczenia . 3 pkt musza zostac w Turynie.

Mecz z Lecce to dla nas teraz kolejny final

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- bendzamin
- Redaktor
- Łoles
- Juventino
Jasne że kibicuje biało-czerwonym to chyba naturalne, nie wiem jak ktokolwiek mógłby pomyśleć że jest inaczej 
Italie uwielbiam z racji tego że Juventus heh i liczę na dobry występ naszych graczy na euro

Italie uwielbiam z racji tego że Juventus heh i liczę na dobry występ naszych graczy na euro

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pudełko21
- Juventino
Szczerze mówiąc, ja oficjalnie kibicowałem naszej, bo oglądałem mecz w towarzystwie, ale w moim sercu był ItalJuve, bo tak należy włoską reprę nazwaćQrczak pisze:Ojj możesz się zawieść . Już kiedyś przy okazji meczu Polski z Włochami przekonałem ,że spora ilość użytkowników tego forum ma w dupie Polską reprezentacje ...ww pisze:A mecze Polaków ? Mam nadzieję, że naszą repre cenisz sobie bardziej. :roll:Łoles pisze:

Żeby nie było offtopu - jakie szanse dajecie Atalancie? Bo według mnie nie ma co liczyć na niespodziankę w meczu z Milanem, z całym szacunkiem dla naszych ostatnich w sezonie rywali.
- Arty83
- Juventino
Lecce to taka drużyna która regularnie co kilka sezonów ląduje w Serie B by po sezonie wrócić z powrotem do Serie A. Na pewno w złym momencie mają ten wyjazd na JS, bo wrócą pewnie z bagażem kilku goli. Nie ma bata Juventus w tej chwili jest poza zasięgiem innych ekip i Lecce boleśnie się o tym przekona. Myślę, że takie 3-0 to będzie najniższy wymiar kary :C
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Obyśmy tylko szybko wykorzystali jakąkolwiek sytuacje i zamienili ją na bramkę. Novara gdyby nie dostała 1 to pewnie broniła by się o wiele lepiej.
Szybkie 1:0 i mysle że kolejne 3 pkt ląduja na naszym koncie, a wtedy.. wtedy tylko jedna wygrana dzieli nas od tego, o czym nie sniło się nikomu przed tym sezonem..
Szybkie 1:0 i mysle że kolejne 3 pkt ląduja na naszym koncie, a wtedy.. wtedy tylko jedna wygrana dzieli nas od tego, o czym nie sniło się nikomu przed tym sezonem..
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- juventusiak_94
- Juventino
Ziomki, szukajcie PL flagi na Lecce (na samym dole na środku).
3 pkt muszą być ! i czekamy do samego końca meczu milanu. Co prawda nie chce mi się wierzyć że Atalanta coś pogra, le kto wie.. Jak ostatnio mało do powiedzenia miała Siena i to u siebie tak teraz może być z Atalantą.
być w Turynie na fecie - bezcenne
Co do meczu Juve, mam nadzieję że ADP zagra przynajmniej 45 minut, jak nie 90
30 scudetti <3 
3 pkt muszą być ! i czekamy do samego końca meczu milanu. Co prawda nie chce mi się wierzyć że Atalanta coś pogra, le kto wie.. Jak ostatnio mało do powiedzenia miała Siena i to u siebie tak teraz może być z Atalantą.
być w Turynie na fecie - bezcenne
Co do meczu Juve, mam nadzieję że ADP zagra przynajmniej 45 minut, jak nie 90