Mats Hummels
- Arbuzini
- Juventino
Nie zagra do końca roku z powodu kontuzji.
Faktycznie Hummels potrafi grać bardzo dobrze, ale zdarzają mu się słabe spotkania. Nie słabsze - po prostu słabe. Przeważnie w LM lub reprezentacji. Ciekawe, jak wpłynąłby na niego transfer do Juventusu? W BVB nie ma za bardzo kogo podpatrywać, zresztą w samej Bundeslidze niewielu lepszych stoperów od niego. W Juventusie i Serie A sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej. Mówi się, że alternatywą dla Hummelsa jest Dede. Duży Brazol, nic o nim nie wiem poza tym, co było w kompilacji, która trwała kilkanaście minut. Pokazano w niej 2-3 wślizgi więc jak na obrońcę to trochę słabo...
Chyba już nie robią takich obrońców, jak Cannavaro i Nesta
Faktycznie Hummels potrafi grać bardzo dobrze, ale zdarzają mu się słabe spotkania. Nie słabsze - po prostu słabe. Przeważnie w LM lub reprezentacji. Ciekawe, jak wpłynąłby na niego transfer do Juventusu? W BVB nie ma za bardzo kogo podpatrywać, zresztą w samej Bundeslidze niewielu lepszych stoperów od niego. W Juventusie i Serie A sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej. Mówi się, że alternatywą dla Hummelsa jest Dede. Duży Brazol, nic o nim nie wiem poza tym, co było w kompilacji, która trwała kilkanaście minut. Pokazano w niej 2-3 wślizgi więc jak na obrońcę to trochę słabo...
Chyba już nie robią takich obrońców, jak Cannavaro i Nesta

- Castiel
- Juventino
Nie jestem za jakimiś wynalazkami. Teraz kiedy musimy mieć pewną defensywę to postawiłbym na kogoś już sprawdzonego. Gdyby to Juve było murowanym faworytem do Scudetto i zamiast takiego Bonucciego był gracz na poziomie Barzagliego to można spróbować jakiegoś beztwarzowca. Tak czy siak przynajmniej teraz taki Bruno Alves wydaje mi się bezpieczniejszą opcją. Hummels? Od biedy może może być, ale nie wiadomo co mu przyjdzie do głowy, a Alves to raczej gracz, któremu jakieś większe babole się nie przydarzają.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Że niby Hummels ma 30 na karku?:DArbuzini pisze:Z nim jest ten problem, że raczej na krótszy kontrakt niż na 4 lata się nie zgodzi, a ma już 30 lat na karku.
O 8 lat sie pomyliłeś kolego ; ]
- pan Zambrotta
- Juventino
[']iltalismano pisze:Że niby Hummels ma 30 na karku?:DArbuzini pisze:Z nim jest ten problem, że raczej na krótszy kontrakt niż na 4 lata się nie zgodzi, a ma już 30 lat na karku.
że niby Bruno Alves.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Potrzebujemy uksztaltowanego obronce ktory z miejsca bedzie podpora nie ma czasu na ogrywanie sie. Wiec tylko fdswiadczony obronca w wieku 26-29 lat. Mats sie zapowiada na wielkiego obronce ale popelnia jeszcze zbyt duzo bledow, a patrzac na to jakie bledy popelnia nasza defensywa, mogla by byc ciekawa mieszanka...
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Błedy popełnia w 90% reszta obrony BVB a Hummels musi to wszystko ogarniać.Alexinhio-10 pisze:Potrzebujemy uksztaltowanego obronce ktory z miejsca bedzie podpora nie ma czasu na ogrywanie sie. Wiec tylko fdswiadczony obronca w wieku 26-29 lat. Mats sie zapowiada na wielkiego obronce ale popelnia jeszcze zbyt duzo bledow, a patrzac na to jakie bledy popelnia nasza defensywa, mogla by byc ciekawa mieszanka...
A no tak, nie zwróciłem uwagi że temat brzmi "Bruno Alves".pan Zambrotta pisze:[']iltalismano pisze:Że niby Hummels ma 30 na karku?:DArbuzini pisze:Z nim jest ten problem, że raczej na krótszy kontrakt niż na 4 lata się nie zgodzi, a ma już 30 lat na karku.
że niby Bruno Alves.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2011, 11:53 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
- FalsoVero
- Juventino
Dlatego uwielbiam Twoje postyiltalismano pisze:Że niby Hummels ma 30 na karku?:DArbuzini pisze:Z nim jest ten problem, że raczej na krótszy kontrakt niż na 4 lata się nie zgodzi, a ma już 30 lat na karku.

Co do Niemca, jeżeli by się szybko wkomponował w zespół byłby najlepszym ŚO.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- pan Zambrotta
- Juventino
raczej nie zwróciłeś uwagi, że Arbuzini odpowiadał na powyższą wypowiedź Castiela.iltalismano pisze:A no tak, nie zwróciłem uwagi że temat brzmi "Bruno Alves".
gościu, jesteś niezły.
Nie chcę Hummelsa, chcę doświadczonego stopera.
- pumex
- Juventino
Kogo na przykład?pan Zambrotta pisze:Nie chcę Hummelsa, chcę doświadczonego stopera.
Ja Hummelsa chciałbym bardzo. Nie zgadzam się do końca z tymi, którzy twierdzą, że zdarza mu się aż tak dużo błędów. W tym sezonie został bodaj 4 razy graczem meczu w Bundeslidze plus najlepszy piłkarz w pierwszym meczu z Arsenalem. Potrafi, potrzeba mu tylko rutyny.

- pan Zambrotta
- Juventino
Bruno Alvesa.pumex pisze:Kogo na przykład?pan Zambrotta pisze:Nie chcę Hummelsa, chcę doświadczonego stopera.
Tańszy, solidniejszy, ograny, w sile wieku.
- Vimes
- Juventino
Kręcisz nosem na Hummelsa? Przecież to bardzo dobry zawodnik. Powtórka z Bonucciego raczej nie wchodzi tutaj w grę. Nie dostrzegam w nim większych wad, no może poza tą, że jest Niemcem.pan Zambrotta pisze:Bruno Alvesa.pumex pisze:Kogo na przykład?pan Zambrotta pisze:Nie chcę Hummelsa, chcę doświadczonego stopera.
Tańszy, solidniejszy, ograny, w sile wieku.
- pan Zambrotta
- Juventino
Sam mówiłeś kiedyś, że Elię oceniałeś po statystykach Kickera, bo bundeskopankę nie oglądasz. A teraz nagle wielki zwolennik Hummelsa?
so true...

Vimes pisze:Nie dostrzegam w nim większych wad, no może poza tą, że jest Niemcem.

- Vimes
- Juventino
A czy w przypadku Elii się pomyliłem 8)? Równie dobrze mogę zapytać, dlaczego jesteś zwolennikiem Bruno Alvesa? Czyżbyś regularnie śledził rozgrywki ruskiej Priemjer Ligipan Zambrotta pisze:Sam mówiłeś kiedyś, że Elię oceniałeś po statystykach Kickera, bo bundeskopankę nie oglądasz. A teraz nagle wielki zwolennik Hummelsa?

PS Mecz Borussia-Schalke oglądałem

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Pytanie tylko czy ktoś w ogóle widział przez ostatnie sezony Alvesa w akcji? Bo on poszedł do tego Zenitu i zniknął z horyzontu.
Barzagli to profesor [zastrzeliłbym za napisanie czegoś takiego rok temu jak przychodził]. On nie potrzebuje obok siebie cracka, który sam będzie krył trzech piłkarzy i jeszcze szedł do przodu jak będzie trzeba. Wystarczy solidny partner, który nie będzie walił gaf.
Jeśli Alves daje radę to jak najbardziej. Rhodolfo podobno zaczął się kopać po czole i Marotta dał sobie z nim spokój.
Barzagli to profesor [zastrzeliłbym za napisanie czegoś takiego rok temu jak przychodził]. On nie potrzebuje obok siebie cracka, który sam będzie krył trzech piłkarzy i jeszcze szedł do przodu jak będzie trzeba. Wystarczy solidny partner, który nie będzie walił gaf.
Jeśli Alves daje radę to jak najbardziej. Rhodolfo podobno zaczął się kopać po czole i Marotta dał sobie z nim spokój.