Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- Inzaghi320
- Juventino
Z Napoli będzie bardzo ciężko o 3p moze i graja w LM ale jeśli wygrają z Bayernem to mogą pójść za ciosem i mogą to spotkanie wygrać ;/. Licze, że tak się nie stanie i pełna pula pojedzie to Turynu typ.2:0 Matri x2 
Może to byc 3 zwycięstwo z rzędu
nie pamiętam kiedy taką passą mogliśmy sie chwalić :twisted:

Może to byc 3 zwycięstwo z rzędu

- paul636
- Juventino
Nieważne z jakim wynikiem Napoli wróci z Monachium, to ekipa Mazzariego z pewnością podejdzie do tego pojedynku z solidnym ładunkiem emocjonalnym, nie ma co do tego wątpliwości. Cóż, jedno z tych bardziej elektryzujących spotkań, zadecydują detale, każdy wynik jest możliwy. Dzięki Conte możemy z pewnością liczyć na walkę o każdy centymetr kwadratowy murawy na San Paolo, a wywiezienie stamtąd 3 punktów byłoby czymś magicznym
FORZA JUVE!!

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- petre
- Juventino
Napoli - Juve będzie również na Ictimai TV. Być może będzie będzie w przekaznie FTA. Chociaż ostatnie mecze o tej godzinie na tym kanale były kodowane. Ale może nie zakodują.
PS. Mecz Inter - Juve był w całości FTA
PS. Mecz Inter - Juve był w całości FTA
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Mecz bardzo ważny ze względu na konsekwencje dla układu tabeli w górnej części. Jeśli Juve przegra tabela się jeszcze bardziej spłaszczy niż to mamy teraz. Ścisk jest widoczny, to dobrze i żle dla ligi, bo albo reszta słabszych w ubiegłym sezonie drużyn się podciągneła, albo... co bardziej prawdopodobne liga jest słabsza niż przed rokiem.
Nie mi wyrokować, ale powinniśmy się cieszyć że taka chociażby Atalanta dostała minusowe punkty, gdyby nie to byliby w czubie zwiekszając grono potencjalnych liderów.
Jestem ciekaw jak JUVE sobie poradzi po takich meczach jak z Interem i Napoli, gdy przyjdzie nam zagrać z ogórkami. Bo co do tego meczu mam mimo wszystko pozytywne przeczucie.
Nie mi wyrokować, ale powinniśmy się cieszyć że taka chociażby Atalanta dostała minusowe punkty, gdyby nie to byliby w czubie zwiekszając grono potencjalnych liderów.
Jestem ciekaw jak JUVE sobie poradzi po takich meczach jak z Interem i Napoli, gdy przyjdzie nam zagrać z ogórkami. Bo co do tego meczu mam mimo wszystko pozytywne przeczucie.
- Mate.G
- Juventino
Jak znalazłeś ten kanał na cyfrowym polsacie ? Ja skanowałem 12015 i 27500 i dalej tego kanału nie było ...petre pisze:Napoli - Juve będzie również na Ictimai TV. Być może będzie będzie w przekaznie FTA. Chociaż ostatnie mecze o tej godzinie na tym kanale były kodowane. Ale może nie zakodują.
11 lat nie wygraliśmy u nich może w końcu się to uda

Może zagrali Elia i Fabio.Q
- ketraB
- Juventino
Jeśli chodzi o prestiż, to dla mnie oczywiście spotkanie z interem jest wyjątkowe. W tym sezonie Napoli jest silniejszym rywalem niż inter. Mimo wszystko nawet remis będzie dla mnie rozczarowaniem. Oczekuję dominacji na boisku i skuteczności. 2-1 dla nas
- @Maras@
- Juventino
Aż tak bym się nie rozpędzał... mino wszystko myślę (takie samo wrażenie miałem przed Interem), że przynajmniej zremisujemyketraB pisze:Jeśli chodzi o prestiż, to dla mnie oczywiście spotkanie z interem jest wyjątkowe. W tym sezonie Napoli jest silniejszym rywalem niż inter. Mimo wszystko nawet remis będzie dla mnie rozczarowaniem. Oczekuję dominacji na boisku i skuteczności. 2-1 dla nas

- petre
- Juventino
Tylko na tej częstotliwości jest ten kanał 12015 H(pozioma) sr: 27500. Powinno odszukać. Ja mam ten kanał bez problemu na Hotbirdzie i na Turksacie.Mate.G pisze: Jak znalazłeś ten kanał na cyfrowym polsacie ? Ja skanowałem 12015 i 27500 i dalej tego kanału nie było ...
Co do meczu będzie niezwykle ciężko. Ale mam nadzieję na zmęczone Napoli po meczu w Monachium
- michal1897
- Juventino
obydwie drożyny wygrały z Interem i Milanem,podobny stosunek bramek. Z tym ze Juve jeszcze nie przegrało w tym sezonie mam nadzieje że tak zostanie jeszcze przez jakiś czas. Fakt ze przez tyle lat nie możemy wygrać na wyjeździe może studzić trochę oczekiwania co do 3 punktów, ale na pewno nie co do emocji meczu. Myślę ze Juventus wygra i pokaże na co go stać. Z taka grą jaką prezentuje jest w stanie, a o meczu może zdecydować jedna akcja. Liczę na Pirlo że to dzięki jego podaniom Stara Dama wywiezie zwyciesto z Neapolu a Marchisio znowu strzeli z groźnym rywalem.
- Gość
Zabawie się w Łukasza ;Dmichal1897 pisze:obydwie drożyny wygrały...
Co do meczu, fajnie było by wygrać, jestesmy w gazie, ale będzie remis...
- acolu
- Juventino
Prawdopodobnie najtrudniejszy mecz tej rundy, który pokaże, czy możemy mówić o powrocie Juve na stare tory.
Na tą chwilę rywal silniejszy niż Inter - to na pewno. Jutrzejszy mecz Napoli z Bayernem będzie mieć kolosalne znaczenie dla niedzielnego pojedynku. Drużyna z Monachium prezentuje w tym sezonie wyborną formę ale Napoli w żadnym wypadku nie odpuści.
I boiskowej zawziętości im życzę. Niech poczują podczas meczu z nami trudy środowej rywalizacji. A czego jak czego, ale dobrego przygotowania fizycznego drużynie Conte nie można odmówić. Mam nadzieję, że ta przewaga istotnie wpłynie na wynik meczu.
Współpraca Vucinica z Matrim układa się do tej pory świetnie. Nie należy zmieniać tego, co działa, mimo wszystko zatęskniłem trochę za Fabio i chętnie zobaczyłbym go w wyjściowej jedenastce.
Na tą chwilę rywal silniejszy niż Inter - to na pewno. Jutrzejszy mecz Napoli z Bayernem będzie mieć kolosalne znaczenie dla niedzielnego pojedynku. Drużyna z Monachium prezentuje w tym sezonie wyborną formę ale Napoli w żadnym wypadku nie odpuści.
I boiskowej zawziętości im życzę. Niech poczują podczas meczu z nami trudy środowej rywalizacji. A czego jak czego, ale dobrego przygotowania fizycznego drużynie Conte nie można odmówić. Mam nadzieję, że ta przewaga istotnie wpłynie na wynik meczu.
Współpraca Vucinica z Matrim układa się do tej pory świetnie. Nie należy zmieniać tego, co działa, mimo wszystko zatęskniłem trochę za Fabio i chętnie zobaczyłbym go w wyjściowej jedenastce.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dziwne, bo ja też właśnie w tym sezonie jakoś bardziej obawiam się drużyn Napoli, Palermo czy Udinese niż Romy, Milanu a nawet Interu.acolu pisze:Prawdopodobnie najtrudniejszy mecz tej rundy...
Nie liczę tu na wiele, skromne zwycięstwo będzie tutaj w pełni satysfakcjonujące

1:0
PS. Apeluję do grupy trzymającej władzę o uzupełnienie kalendarza sezonu na głównej.
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2011, 20:39 przez Vanquish, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Jeżeli przegramy, to będzie oznaczało, że jesteśmy dokładnie tam gdzie rok temu? Paradoksalnie to mecze z tymi najsłabszymi będą udowodniały, czy jesteśmy w formie, czy też nie.To, że UTD przegrali z City oznacza, że są słabi? Wszystkie mecze z średniakami będą tak na prawdę wyznacznikiem naszej jakości.acolu pisze:Prawdopodobnie najtrudniejszy mecz tej rundy, który pokaże, czy możemy mówić o powrocie Juve na stare tory.
Liczę na świetny mecz w naszym wykonaniu, no i oczywiście zwycięstwo ;]