Eljero Elia
- Giacobbneri
- Juventino
Jestem ciekaw czy ci którzy tak krytykują Elię chociaż raz widzieli go w akcji. To że jest regularnie powoływany do kadry chyba o czymś świadczy ? On ma potencjał by być wielką gwiazdą. 9 mln to świetny transfer. Napewno lepszy niż Vargas lub inni wiązani z nami skrzydłowi.
Końcówkę miał fatalną ale podobnie jak Krasić. Nie mniej z takimi skrzydłami można już się "pobawić". Jakby jeszcze Farfan doszedł
Końcówkę miał fatalną ale podobnie jak Krasić. Nie mniej z takimi skrzydłami można już się "pobawić". Jakby jeszcze Farfan doszedł

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wie ktoś ile będzie zarabiał?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Pan Mietek
- Juventino
Na początku września będzie wykaz zarobków całej ligi ale póki co chyba nie ma żadnych informacji. Nawet niepotwierdzonychMaly pisze:wie ktoś ile będzie zarabiał?

- Gość
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Witamy na pokładzie, choć z bardzo mieszanymi uczuciami. Oby nie walił fochów i wrócił do formy z mundialu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
13:14 Mario Balotelli zniknął ze składu na oficjalnej stronie Manchesteru City. Spekuluje się o jego powrocie do Włoch.jarecki.k pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,96012,10203 ... ZYWO_.html
pewnie ktoś ich zhakował bo teraz Mario jest na oficjalnej, albo w ogóle ktoś puścił plotkę i tyle
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- nowik92
- Juventino
A już miałem ciche nadzieje, że dojdzie do Juve :CMaly pisze:13:14 Mario Balotelli zniknął ze składu na oficjalnej stronie Manchesteru City. Spekuluje się o jego powrocie do Włoch.jarecki.k pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,96012,10203 ... ZYWO_.html
pewnie ktoś ich zhakował bo teraz Mario jest na oficjalnej, albo w ogóle ktoś puścił plotkę i tyle
Nawet kolegom linki powysyłałem...
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
No i co to za usprawiedliwienie? Powinniśmy kupować kogoś kto jest na szczycie, a nie korzystać z braku zainteresowania innych klubów i kupować łajzę, która kiedyś coś tam grała.Giacobbneri pisze:Jestem ciekaw czy ci którzy tak krytykują Elię chociaż raz widzieli go w akcji. To że jest regularnie powoływany do kadry chyba o czymś świadczy ? On ma potencjał by być wielką gwiazdą. 9 mln to świetny transfer. Napewno lepszy niż Vargas lub inni wiązani z nami skrzydłowi.
Skończy się tak, że Giaccherini posadzi go na ławie, a Elia obrażony po roku odejdzie, bo przecież taki gwiazdor na ławce siedzieć nie będzie. Nie lubię takich piłkarzy.
FORZA JUVE!!!
- FalsoVero
- Juventino
"17:41
Obrońca reprezentacji Czech Zdenek Grygera przechodzi do londyńskiego Fulham - poinformował w środę agent zawodnika. Dzień wcześniej 30-letni piłkarz rozwiązał kontrakt z Juventusem Turyn. Fulham będzie rywalem Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej."
Jak miło.
Co do Holendra nie jestem do niego przekonany
Obrońca reprezentacji Czech Zdenek Grygera przechodzi do londyńskiego Fulham - poinformował w środę agent zawodnika. Dzień wcześniej 30-letni piłkarz rozwiązał kontrakt z Juventusem Turyn. Fulham będzie rywalem Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej."
Jak miło.
Co do Holendra nie jestem do niego przekonany
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Gotti
- Juventino
Krasić to miał fatalny cały sezon poza kilkoma spotkaniami, które na palcach jednej ręki idzie policzyć.Końcówkę miał fatalną ale podobnie jak Krasić.
Nie jestem fanem Elii, a po jego wypowiedziach tym bardziej, ale to może być dobry transfer - zobaczymy.
- Tata
- Juventino
Patrząc na dzisiejszy Juve mam wrażenie że widzę tanią szynkę gdzie jest mały procent mięcha za to dużo uzupełniaczy. Mam nadzieję że zawodnicy, którzy ostatnio do nas trafili zrobią cos dobrego dla drużyny. Głównie liczę tu na Pirlo, który być może dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnością będzie miał pozytywny wpływ na resztę pomocników zwłaszcza te skrzydła, które są wielką niewiadomą.
- @Maras@
- Juventino
Do Vucinica też mało kto był przekonany a już od pierwszych meczy pokazywał się na prawdę z dobrej strony. Tak na dobrą sprawę to Matriego też nikt nie chciał bo przecież "co to jest za piłkarz w ogóle"FalsoVero pisze:Co do Holendra nie jestem do niego przekonany

Powiem tyle. Dajmy mu szansę. Potencjał ma naprawdę duży. Ile będzie w chciał go pokazać (lub będzie w stanie) to się dopiero okaże. Nie zdziwię się jak niedługo wszyscy będą się nad nim zachwycać i pisać jaki to nie jest świetny

- Vimes
- Juventino
Vucinić od czterech sezonów utrzymuje równą formę w Serie A:@Maras@ pisze:Do Vucinica też mało kto był przekonany a już od pierwszych meczy pokazywał się na prawdę z dobrej strony.FalsoVero pisze:Co do Holendra nie jestem do niego przekonany
2010/11: 23 mecze 10 goli i 2 asysty
2009/10: 32 mecze 14 goli i 6 asyst
2008/09: 24 mecze 11 goli i 3 asysty
2007/08: 24 mecze 9 goli i 8 asyst
Jeżeli utrzyma podobną dyspozycję w tym sezonie to będziemy mogli być zadowoleni. A co do tej pory pokazał w rogrywkach ligowych Elia? Powiedz, kiedy on rozegrał udany sezon?
- Bruce Badura
- Juventino
Makumba
Szybkonogi, błyskotliwy, efektowny, a u nas będzie (hehe) efektywny. To jest Serie A. Niech walczy. Potencjał ma ogromny. To czym mamy grać z Eliją? Wypadałoby 4/3/3.
Szybkonogi, błyskotliwy, efektowny, a u nas będzie (hehe) efektywny. To jest Serie A. Niech walczy. Potencjał ma ogromny. To czym mamy grać z Eliją? Wypadałoby 4/3/3.
- @Maras@
- Juventino
Na razie chyba nie zaliczył takiego, więc przyjdzie na to pora w JuveVimes pisze:Vucinić od czterech sezonów utrzymuje równą formę w Serie A:@Maras@ pisze:Do Vucinica też mało kto był przekonany a już od pierwszych meczy pokazywał się na prawdę z dobrej strony.FalsoVero pisze:Co do Holendra nie jestem do niego przekonany
2010/11: 23 mecze 10 goli i 2 asysty
2009/10: 32 mecze 14 goli i 6 asyst
2008/09: 24 mecze 11 goli i 3 asysty
2007/08: 24 mecze 9 goli i 8 asyst
Jeżeli utrzyma podobną dyspozycję w tym sezonie to będziemy mogli być zadowoleni. A co do tej pory pokazał w rogrywkach ligowych Elia? Powiedz, kiedy on rozegrał udany sezon?