Eljero Elia

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 11:11

Jestem ciekaw czy ci którzy tak krytykują Elię chociaż raz widzieli go w akcji. To że jest regularnie powoływany do kadry chyba o czymś świadczy ? On ma potencjał by być wielką gwiazdą. 9 mln to świetny transfer. Napewno lepszy niż Vargas lub inni wiązani z nami skrzydłowi.

Końcówkę miał fatalną ale podobnie jak Krasić. Nie mniej z takimi skrzydłami można już się "pobawić". Jakby jeszcze Farfan doszedł :pray:

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 11:58

wie ktoś ile będzie zarabiał?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 12:01

Maly pisze:wie ktoś ile będzie zarabiał?
Na początku września będzie wykaz zarobków całej ligi ale póki co chyba nie ma żadnych informacji. Nawet niepotwierdzonych :)

Gość

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 12:44

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 12:58

Witamy na pokładzie, choć z bardzo mieszanymi uczuciami. Oby nie walił fochów i wrócił do formy z mundialu.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 14:45

13:14 Mario Balotelli zniknął ze składu na oficjalnej stronie Manchesteru City. Spekuluje się o jego powrocie do Włoch.

pewnie ktoś ich zhakował bo teraz Mario jest na oficjalnej, albo w ogóle ktoś puścił plotkę i tyle

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 14:52

Maly pisze:
13:14 Mario Balotelli zniknął ze składu na oficjalnej stronie Manchesteru City. Spekuluje się o jego powrocie do Włoch.

pewnie ktoś ich zhakował bo teraz Mario jest na oficjalnej, albo w ogóle ktoś puścił plotkę i tyle
A już miałem ciche nadzieje, że dojdzie do Juve :C
Nawet kolegom linki powysyłałem...

Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 16:52

Giacobbneri pisze:Jestem ciekaw czy ci którzy tak krytykują Elię chociaż raz widzieli go w akcji. To że jest regularnie powoływany do kadry chyba o czymś świadczy ? On ma potencjał by być wielką gwiazdą. 9 mln to świetny transfer. Napewno lepszy niż Vargas lub inni wiązani z nami skrzydłowi.

Końcówkę miał fatalną ale podobnie jak Krasić. Nie mniej z takimi skrzydłami można już się "pobawić". Jakby jeszcze Farfan doszedł :pray:
No i co to za usprawiedliwienie? Powinniśmy kupować kogoś kto jest na szczycie, a nie korzystać z braku zainteresowania innych klubów i kupować łajzę, która kiedyś coś tam grała.
Skończy się tak, że Giaccherini posadzi go na ławie, a Elia obrażony po roku odejdzie, bo przecież taki gwiazdor na ławce siedzieć nie będzie. Nie lubię takich piłkarzy.

FORZA JUVE!!!
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 17:47

"17:41
Obrońca reprezentacji Czech Zdenek Grygera przechodzi do londyńskiego Fulham - poinformował w środę agent zawodnika. Dzień wcześniej 30-letni piłkarz rozwiązał kontrakt z Juventusem Turyn. Fulham będzie rywalem Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej."

Jak miło.

Co do Holendra nie jestem do niego przekonany

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 17:50

Końcówkę miał fatalną ale podobnie jak Krasić.
Krasić to miał fatalny cały sezon poza kilkoma spotkaniami, które na palcach jednej ręki idzie policzyć.

Nie jestem fanem Elii, a po jego wypowiedziach tym bardziej, ale to może być dobry transfer - zobaczymy.

Tata

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 18:06

Patrząc na dzisiejszy Juve mam wrażenie że widzę tanią szynkę gdzie jest mały procent mięcha za to dużo uzupełniaczy. Mam nadzieję że zawodnicy, którzy ostatnio do nas trafili zrobią cos dobrego dla drużyny. Głównie liczę tu na Pirlo, który być może dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnością będzie miał pozytywny wpływ na resztę pomocników zwłaszcza te skrzydła, które są wielką niewiadomą.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 21:21

FalsoVero pisze:Co do Holendra nie jestem do niego przekonany
Do Vucinica też mało kto był przekonany a już od pierwszych meczy pokazywał się na prawdę z dobrej strony. Tak na dobrą sprawę to Matriego też nikt nie chciał bo przecież "co to jest za piłkarz w ogóle" :) a teraz chyba każdy ma inne zdanie na ten temat.
Powiem tyle. Dajmy mu szansę. Potencjał ma naprawdę duży. Ile będzie w chciał go pokazać (lub będzie w stanie) to się dopiero okaże. Nie zdziwię się jak niedługo wszyscy będą się nad nim zachwycać i pisać jaki to nie jest świetny :D Czas pokażę....

ObrazekObrazekObrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 21:50

@Maras@ pisze:
Do Vucinica też mało kto był przekonany a już od pierwszych meczy pokazywał się na prawdę z dobrej strony.
Vucinić od czterech sezonów utrzymuje równą formę w Serie A:
2010/11: 23 mecze 10 goli i 2 asysty
2009/10: 32 mecze 14 goli i 6 asyst
2008/09: 24 mecze 11 goli i 3 asysty
2007/08: 24 mecze 9 goli i 8 asyst

Jeżeli utrzyma podobną dyspozycję w tym sezonie to będziemy mogli być zadowoleni. A co do tej pory pokazał w rogrywkach ligowych Elia? Powiedz, kiedy on rozegrał udany sezon?

Obrazek
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 22:11

Makumba

Szybkonogi, błyskotliwy, efektowny, a u nas będzie (hehe) efektywny. To jest Serie A. Niech walczy. Potencjał ma ogromny. To czym mamy grać z Eliją? Wypadałoby 4/3/3.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 00:42

Vimes pisze:
@Maras@ pisze:
Do Vucinica też mało kto był przekonany a już od pierwszych meczy pokazywał się na prawdę z dobrej strony.
Vucinić od czterech sezonów utrzymuje równą formę w Serie A:
2010/11: 23 mecze 10 goli i 2 asysty
2009/10: 32 mecze 14 goli i 6 asyst
2008/09: 24 mecze 11 goli i 3 asysty
2007/08: 24 mecze 9 goli i 8 asyst

Jeżeli utrzyma podobną dyspozycję w tym sezonie to będziemy mogli być zadowoleni. A co do tej pory pokazał w rogrywkach ligowych Elia? Powiedz, kiedy on rozegrał udany sezon?
Na razie chyba nie zaliczył takiego, więc przyjdzie na to pora w Juve ;) Miejmy nadzieję, że będzie i efektywny i efektowny, bo chciałbym pooglądać trochę ładnych zagrań, udanych dryblingów i wygranych pojedynków 1 na 1 w nadchodzącym sezonie ;)

ObrazekObrazekObrazek
Zablokowany