Sparing (11.08): JUVENTUS 4-1 Juventus Primavera
- pumex
- Juventino
Rozpoczęli
Powiem Wam, że czuć trochę ten klimat z dawnych lat. Mnóstwo kibiców, na trybunach wielcy Juventusu: Pavel Nedved, John Elkann, Andrea Agnelli, Franzo Grande Stevens, chyba gdzieś mi mignął Gianpiero Boniperti, ale nie jestem pewny. Nie ma to jak Villar Perosa 
Pazienza jest już zdrowy bo śmiga po boisku.
Składy:
JUVENTUS A
Storari; Motta, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Ruggiero, Marrone, Pazienza, Pasquato; Del Piero, Vucinic
JUVENTUS B
Branescu; Carfora, Rubin, Di Dio Pol Garcia; Lanini Schiavone, Corticchia, Spinazzola; Margiotta, Libertazzi

Pazienza jest już zdrowy bo śmiga po boisku.
Składy:
JUVENTUS A
Storari; Motta, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Ruggiero, Marrone, Pazienza, Pasquato; Del Piero, Vucinic
JUVENTUS B
Branescu; Carfora, Rubin, Di Dio Pol Garcia; Lanini Schiavone, Corticchia, Spinazzola; Margiotta, Libertazzi

- pumex
- Juventino
Pierwsze wrażenia po 25 minutach.
- Vucinic najlepszy na boisku, bawi się z obrońcami Primki
- Ruggero najsłabszy na boisku, gra jakby mu mózg wyparował
- Motta i De Ceglie grają w kółko to samo, długa piłka na afere z pominięciem drugiej linii
- dobry jest prawy obrońca z Primavery. Już 2 razy zatrzymał Del Piero i raz Vucinica
- Vucinic najlepszy na boisku, bawi się z obrońcami Primki
- Ruggero najsłabszy na boisku, gra jakby mu mózg wyparował
- Motta i De Ceglie grają w kółko to samo, długa piłka na afere z pominięciem drugiej linii
- dobry jest prawy obrońca z Primavery. Już 2 razy zatrzymał Del Piero i raz Vucinica

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bardzo dobre zawody Vucinicia. Jestem szczerze pod wrażeniem jego gry. Zdaję sobie sprawę z faktu, że naprzeciw siebie ma zawodników Primavery, ale i tak jest najlepszy na boisku. W sposób niebywały wręcz radzi sobie z opanowaniem piłki, dzisiaj pokazał też kilka ciekawych uderzeń z wcale łatwych pozycji. Jedynie raz nie spodobało mi się, że po przejściu całej defensywy będąc sam na sam z bramkarzem strzelił prosto w niego, ale ogólne wrażenie bardzo dobre.
Tak naprawdę niewiele tego Juventusu A w tym 'pierwszym' składzie...
Tak naprawdę niewiele tego Juventusu A w tym 'pierwszym' składzie...
- Wesoł
- Juventino
A mnie irytuje, że Vucinic co jakiś czas ma pretensje do sędziego lub któregoś z młodych. Faktycznie jest najlepszy na boisku, ale mimo to nie życzę sobie, żeby wieloletni romanista psuł mi ten biało-czarny piknik. :snooty:

"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- Ponte999
- Juventino
ogólnie pierwsza połowa słaba ... co do Vucinicia jestem zadowolony i jak byłem anty sprowadzeniu jego do Juve to coraz więcej zyskuje w moich oczach poparcia. Pasquato też coś tam pokazuje się w miarę dobrze w porównaniu do innych ... Bo reszta gra bardzo słabo... Każdy z nas uwielbia Alexa ale chyba powinnien był zakończyć karierę po poprzednim sezonie bo jest coraz słabiej jeżeli chodzi o niego, a szkoda...
Cmteam.pl Grupa Zachodniopomorska
- Nedved4life
- Juventino
A jak strzelił brame w Stanach? To jest jakiś sparindżek a nie wielkie zawody. Gra na pół gwizdka po prostu.
- Wojtek
- Juventino
Quagliarelli wogóle nie ma na liście zawodników na ten mecz. Pewnie leczy jeszcze uraz i nie chcą niepotrzebnie ryzykować!Dravil pisze:Fabio chyba rzeczywiście jest na wylocie, kolejny sparing w którym nie bierze udziału biorąc pod uwagę, że teraz Matri i Vicek weszli.
W sobote debiut Vidala :lol:
- nowik92
- Juventino