Sparing (05.08): JUVENTUS 8-0 Cuneo
- ewerthon
- Juventino
Nawet jeśli jest, to pewnie nie będzie miało to żadnego znaczenia jesienią, bo De Ceglie w drugim meczu dozna kontuzji i wróci na boisko w marcu.Ouh_yeah pisze: Ale dlaczego Zigler kolejny raz zaczyna na ławce tego to nie wiem. Czyżby Antonio był fanem Kutchera?
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Według moich obliczeń, nasz boski De Ceglie ma łącznie na koncie 4 wrzutki w okolice pola karnego, z czego żadna nie dotarła do celu. To chyba najlepiej oddaje poziom tego kopacza...
- Wojtek
- Juventino
Bez sensu jest debatować o wyjściowym składzie z ogórami!deszczowy pisze:Macie swojego ukochanego Kąte.szczypek pisze:Patrząc na skład zastanawiam się czy grać (znowu) będziemy tylko prawą stroną? De Ceglie + Pasquato, wiem, że to tylko sparing, ale bez przesady, to jest dno dna.
I połowy nie wiedziałem, mamy 2-0. Drugą zobacze i czekam na Mirka i Reto

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Tak, De Czelje jest szykowany na pierwszy skład razem z Paskłuato zamiast Vargasa. Nie którym to na prawdę odwala, po to są sparingi żeby sprawdzić różnych piłkarzy. W drugiej pewnie wejdzie Ziegler.Po tym jak Conte ustawia Juve można już szukać trenera na przyszły sezon. Widać ze szykuje De Ceglie na 1 skład, dziwne ze Lichsteinera wystawia zamiast Motty Think Fani Fabio Q. mogą już sie z nim żegnać , robia to w lepszy sposób niż z Diego rok temu.
Conte jeśli tak kochasz Juventus zrób to i odejdź teraz póki można coś zmienić. 7 miejsce z nim będzie sukcesem
Podoba mi się Rysio z Klanu, oby trzymał taki poziom w lidze.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Naaa Bogaaa !!! sparing z byle ogórkami, sklad zalezny pewnie najbardziej od kondycji i kontuzji lub mniejszego czy wiekszzego ryzyka ich zlapania , a wy już co poniektórzy uznajjecie ze conte nie chce Fabio Q. czy też , że De Ceglie do pierwszego
:D zmiech tylko przychodzi na usta jak sie te wasze wypociny czyta , za duzo gracie w FM'a, teraz i tak Conte wpuści calkiem inna jedenastke BO TO JEST KOMERCYJNY SPARINGGGGG !!!!!! NIC WIECEJ !!! GIERKA TRENINGOWA

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nazywanie wrzutkami te zagrania, które on wykonuje, to grzech. Nie wiem, czy aż tak trudno jest chociaż raz celnie dośrodkować w pole karne? Raz podczas całej połowy, albo niech ta wrzutka chociaż wygląda na przyzwoitą..mateelv pisze:Według moich obliczeń, nasz boski De Ceglie ma łącznie na koncie 4 wrzutki w okolice pola karnego, z czego żadna nie dotarła do celu. To chyba najlepiej oddaje poziom tego kopacza...
Zaskakuje mnie Marchisio. Wreszcie go widać i to dobrze widać.
- rh
- Juventino
heh jestescie nienormalni. zwykly sparing a juz przed meczem jeden zwalnia Conte a reszta narzeka ze Cegla gra.. taaaaaaa po to sa sparingi zeby gral.
wy jeczycie a mecz sie fajnie oglada. ciekawe co pokaze mirek.
marudzcie sobie
wy jeczycie a mecz sie fajnie oglada. ciekawe co pokaze mirek.
marudzcie sobie

- jakku1
- Juventino
Ogladalem od 20 minuty i w sumie na pewno kilku zawodnikow sie bardzo pozytywnie wyroznia. Ale najpierw zaczniemy od minusow. Slabo De Ceglie, Del Piero (bardzo malo widoczny) i Matri (momentami zbyt szybko traci). Buffon takze nie jest zupelnie widoczny, ale trudno miec o to do niego pretensje
Na plus na pewno znow prawa strona - Lichtsteiner i Krasic. W sumie, najgrozniejsze akcje ida wlasnie prawa manka. Na pewno bardzo dobrze gra takze srodek obrony i srodek pomocy. Swietne zawody Marchisio - chyba naprawde przestraszyl sie, ze moze stracic miejsce w podstawowej jedenastce ; ) Pasquato takze nie gra jakos zle, mial kilka przeblyskow, ale brakuje mu wsparcia, bo De Ceglie potrafi dzisiaj tylko zamknac oczy i wrzucic/biec z pilka do przodu.
No ale, jak powtarzam to za kazdym razem, to tylko sparing w dodatku ze slabiakami, wiec nie ma co wyciagac jakichs powaznych wnioskow. Czekam na Vucinicia i Zieglera. Aha, Bonucci juz ktorys mecz z rzedu gra bardzo przyzwoicie ; )

Na plus na pewno znow prawa strona - Lichtsteiner i Krasic. W sumie, najgrozniejsze akcje ida wlasnie prawa manka. Na pewno bardzo dobrze gra takze srodek obrony i srodek pomocy. Swietne zawody Marchisio - chyba naprawde przestraszyl sie, ze moze stracic miejsce w podstawowej jedenastce ; ) Pasquato takze nie gra jakos zle, mial kilka przeblyskow, ale brakuje mu wsparcia, bo De Ceglie potrafi dzisiaj tylko zamknac oczy i wrzucic/biec z pilka do przodu.
No ale, jak powtarzam to za kazdym razem, to tylko sparing w dodatku ze slabiakami, wiec nie ma co wyciagac jakichs powaznych wnioskow. Czekam na Vucinicia i Zieglera. Aha, Bonucci juz ktorys mecz z rzedu gra bardzo przyzwoicie ; )
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przepraszamszczypek pisze: Nazywanie wrzutkami te zagrania, które on wykonuje, to grzech.

Zgadzam się. Dzisiaj chyba najaktywniejszy zawodnik Juventusu.szczypek pisze:Zaskakuje mnie Marchisio. Wreszcie go widać i to dobrze widać.
Podoba mi się ponownie współpraca Licht - Krasic. Mają kupę energii.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Co się dzieje z Quagliarellą?? Oby na prawdę miał lekki uraz i nie było żadnej ściemy,ma zostać.
@kamilu_87-pani w studio <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
@kamilu_87-pani w studio <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

- Raaja
- Juventino
Tak, De Czelje jest szykowany na pierwszy skład razem z Paskłuato zamiast Vargasa. Nie którym to na prawdę odwala, po to są sparingi żeby sprawdzić różnych piłkarzy. W drugiej pewnie wejdzie Ziegler.
Podoba mi się Rysio z Klanu, oby trzymał taki poziom w lidze.[/quote]
Prędzej Motta zagra na LP niż Vargas. Lich i Krasic ładnie walczą, De Ceglie grzałby ławe w tym Cuneo :rotfl: Del Piero to tylko na końcówki bo grał gorzej niż Amałri. Vucinic w ataku czyli żegnaj Fabio i nie mam na myśli Groso
Podoba mi się Rysio z Klanu, oby trzymał taki poziom w lidze.[/quote]
Prędzej Motta zagra na LP niż Vargas. Lich i Krasic ładnie walczą, De Ceglie grzałby ławe w tym Cuneo :rotfl: Del Piero to tylko na końcówki bo grał gorzej niż Amałri. Vucinic w ataku czyli żegnaj Fabio i nie mam na myśli Groso