Juventini na Woodstock
- Myzarel
- Juventino
Oj termin wybitnie kontrowersyjny
Jako że to mój pierwszy Woodstock to sorry ale raczej będę pod sceną w tym czasie 
Edit
Taka moja nieśmiała propozycja - środa?

Edit
Taka moja nieśmiała propozycja - środa?
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2011, 19:56 przez Myzarel, łącznie zmieniany 2 razy.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Alfa i Omega
- Juventino
Też przyjeżdżam w środę już.
- cybil
- Juventino
To już będzie mój czwarty wood ale po raz pierwszy jadę samochodem ( dość już 12 godzinnej jazdy pociągiem za stary na to jestem
) . Był ktoś już kiedyś autem ? Na stronach wośpu napisali że samochody wpuszczają do środy do godziny 12 , ja będę zapewne około 15 da rade wjechać wtedy jeszcze na pole ? Jak to wyglądało w poprzednich latach?

- Alfa i Omega
- Juventino
Także obyło się bez spotkania.
Tak czy inaczej, bardzo udany Woodstock 8)
Łąki Łan, Skindred i Kontrust - chyba najlepsze koncerty. Przynajmniej z tych, na których byłem.
Tak czy inaczej, bardzo udany Woodstock 8)
Łąki Łan, Skindred i Kontrust - chyba najlepsze koncerty. Przynajmniej z tych, na których byłem.
- Giovani
- Juventino
Ja nie byłem
, ale oglądałem filmiki na youtube. No i przyznam szczerze, że Dog eat Dog zrobił na mnie duże wrażenie. Basista z koszulką "Satan Rules" itd. Jednym słowem fajny klimat . A jak (moim zdaniem) największa gwiazda tegorocznego Wooda, Airboure ?