Pożeganie Neville'a: Manchester Utd 1-2 Juventus (24.05.11)
- probeert
- Juventino
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... neville_a/Oprócz Gary'ego o sile Czerwonych Diabłów będą stanowić również m.in David Beckham, Nicky Butt, Phil Neville, Paul Scholes czy Ryan Giggs.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Bedzie na Sky Sports 2.PaulCone pisze:będzie to gdzieś w TV
- ewerthon
- Juventino
http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=28079
Kto rozpuścił takie ploty, że w meczu zagra m.in. Zidane i Inzaghi? Nie rozumiem w ogóle kto wpadł na pomysł, żeby wystawiać nasz żałosny skład, jeszcze z DN na ławce.
Oh Man :lol: ...Inne gwiazdy, takie jak Marco Motta, Hasan Salihamidžić, Alberto Aquilani i Miloš Krasić również polecą do Manchesteru.
Kto rozpuścił takie ploty, że w meczu zagra m.in. Zidane i Inzaghi? Nie rozumiem w ogóle kto wpadł na pomysł, żeby wystawiać nasz żałosny skład, jeszcze z DN na ławce.
- Brutalo
- Juventino
Pełny skład Juventusu na ten mecz:ewerthon pisze:http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=28079Oh Man :lol: ...Inne gwiazdy, takie jak Marco Motta, Hasan Salihamidžić, Alberto Aquilani i Miloš Krasić również polecą do Manchesteru.
Buffon, Motta, Chiellini, Melo, Salihamidzic, Marchisio, Del Piero, Manninger, Aquilani, Barzagli, Traore, Bonucci, Toni, Pepe, Martinez, Krasic, De Ceglie, Storari, Matri, Giandonato, Boniperti, Sorensen.
:doh:
A ja już się ucieszyłem na stare gwiazdy Juve

PS. Cytat z devilpage:
"Gary, zapytany przez dziennikarza, ktory z klubow, przeciwko ktorym gral, byl najlepszy odpowiedzial:
"Juventus z 1996", napewno chodzilo o Juve, nie jestem pewien co do roku:)"
- esteban
- Juventino
Starych i przereklamowanych gwiazd to my trochę mamyBrutalo pisze:Pełny skład Juventusu na ten mecz:ewerthon pisze:http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=28079Oh Man :lol: ...Inne gwiazdy, takie jak Marco Motta, Hasan Salihamidžić, Alberto Aquilani i Miloš Krasić również polecą do Manchesteru.
Buffon, Motta, Chiellini, Melo, Salihamidzic, Marchisio, Del Piero, Manninger, Aquilani, Barzagli, Traore, Bonucci, Toni, Pepe, Martinez, Krasic, De Ceglie, Storari, Matri, Giandonato, Boniperti, Sorensen.
A ja już się ucieszyłem na stare gwiazdy Juve![]()
Oby chociaż jakieś transmisje w necie były
Mam nadzieję że nie będzie pośmiewiska i będzie remis tak jak to zwykle ma miejsce;)
- Brutalo
- Juventino
Jak tak sobie popatrzyłem na ten nasz skład, to akurat "Starych i przereklamowanych" nie mogę znaleźć. Pod kategorię starzy podchodzi mi Buffon, Alex, Manninger (?), Toni, Storari (trzech bramkarzy) ...esteban pisze:Starych i przereklamowanych gwiazd to my trochę mamyBrutalo pisze:Pełny skład Juventusu na ten mecz:ewerthon pisze:http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=28079
Oh Man :lol: ...
Mam nadzieję że nie będzie pośmiewiska i będzie remis tak jak to zwykle ma miejsce;)
Starzy na szczęście jeszcze się ostali w miarę formie i fejmie. Gorzej z nabytkami w kwiecie wieku którzy nie zakwitają w obecnym Juventusie...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ten skład trochę zmienia postać rzeczy, ale obejrzę, bo to pewnie ostatni mecz w tym kalendarzowym roku z drużyną na światowym poziomie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- esteban
- Juventino
Chodziło mi o Toniego i Grosso(nie zauważyłem że go nie ma w składzie) i Hasana ale ogólnieBrutalo pisze:Jak tak sobie popatrzyłem na ten nasz skład, to akurat "Starych i przereklamowanych" nie mogę znaleźć. Pod kategorię starzy podchodzi mi Buffon, Alex, Manninger (?), Toni, Storari (trzech bramkarzy) ...esteban pisze:Starych i przereklamowanych gwiazd to my trochę mamyBrutalo pisze: Pełny skład Juventusu na ten mecz:
Starzy na szczęście jeszcze się ostali w miarę formie i fejmie. Gorzej z nabytkami w kwiecie wieku którzy nie zakwitają w obecnym Juventusie...

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Na 100%. Na JC bedzie chyba tylko radiowo live a potem retransmisja.macius1 pisze:Czy to pewne? Bo patrząc w program tego kanału to nigdzie nie ma wzmianki o tym meczu.JuveLethal pisze:Bedzie na Sky Sports 2.
- PrzemasJuve
- Juventino
no i bedzie w MUtv jak ktos przypadkiem ma...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!