Serie A (33): Fiorentina 0-0 JUVENTUS
- Messi10Ronaldo7
- Juventino
ej jak wygląda sytuacja fiorentiny z Mutu już może graĆ?
- Sajan
- Juventino
Mam nadzieje że nie sprawdzi się mój sen bo musimy ten mecz wygrać a przyśniło mi się 2:2
PS. 300 post KOCHAM Was Wszystkich i pozdrawiam Mamę
PS. 300 post KOCHAM Was Wszystkich i pozdrawiam Mamę

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- karosznurek
- Juventino
Trzeba to spotkanie wygrać. Najbardziej obawiam się Boruca i mam nadzieje, że Motta nie wystąpi. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Azazel
- Juventino
Trudny mecz, ale takie mecze często przychodziły nam z łatwością, a przynajmniej przyzwoicie się dla nas kończyły. Nie ukrywam że obawiam się trochę Boruca, polski bramkarz zagrał w ostatniej kolejce bardzo ładne zawody i w raz z Vargasem był najlepszy z Violi. Drugim zawodnikiem, który wymaga od naszych zawodników podwójnej uwagi (boczni obrońcy poczwórnej) jest wymieniony już Vargas, oby i jego udało się przechytrzyć
.

- Corcky
- Juventino
Frey prawdopodobnie wraca do bramki. Dla nas to lepiej. Dobra wiadomość. Chociaż pewnie szykuje się trudny mecz, to słabsi od Fiorentiny nie jesteśmy. Na pewno są duże szanse na zwycięstwo, trzeba tylko zagrać z jajem.

Alessandro Del Piero ole!
- zahor
- Juventino
To pewne info? Oni też tacy mądrzy jak Delneri, żeby pakować do bramki bramkarza w ważnym meczu po półrocznej kontuzji, kiedy zmiennik jest w świetnej formie?Corcky pisze:Frey prawdopodobnie wraca do bramki. Dla nas to lepiej. Dobra wiadomość. Chociaż pewnie szykuje się trudny mecz, to słabsi od Fiorentiny nie jesteśmy. Na pewno są duże szanse na zwycięstwo, trzeba tylko zagrać z jajem.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A mnie ciekawi cholernie, czy Buffon stanie między słupkami... Ostatnio zrobiło się trochę głośno, potem napięciowo i wreszcie miło oraz spokojnie 
Miejmy nadzieję, że jednak Storari...

Miejmy nadzieję, że jednak Storari...
- Don Tom
- Juventino
Roma gra dla nas Panowie, '80 min i remis z Palermo. Nie można tego zmarnować jutro.
Jest chęć do gry miejmy nadzieję, że to na Violę wystarczy.
Forza Juventus !
[edit]
Roma już 1-2 ! Więc gramy jutro o awans na 6 miejsce ;]
Jest chęć do gry miejmy nadzieję, że to na Violę wystarczy.
Forza Juventus !
[edit]
Roma już 1-2 ! Więc gramy jutro o awans na 6 miejsce ;]
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- Dybala 4ever
- Juventino
Przed chwilą Roma przegrała 2:3 z Palermo, w życiu bym się tego nie spodziewał. Jutro się okaże czy to będzie dobra dla nas wiadomość. Nie ma się jeszcze co jarać tym wynikiem, bo teraz my musimy zwyciężyć we Florencji. Bardzo boję się tego meczu, większość ludzi mówi, że Viola już praktycznie o nic nie gra. Ja wolę być ostrożniejszy w przesądach. Bowiem Viola spina się na Juve tak jak my na mecze z interem, romą etc. Trzeba będzie uważać na Mutu, Gilardino, Montolivo i.... Vargas, ten kolo ma patent na Juve i umie nam strzelać gole, dlatego defensywa musi uważać na tą czwórkę. Wierzę, że jutro wygramy i zrobimy kolejny krok w walce o Champions League, Forza Juve!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nieprawdopodobny wynik spotkania w Rzymie. Absolutnie nie oddaje rzeczywistej sytuacji na boisku, bo Roma marnowała na potęgę, nawet sytuacje 100%-owe. Tak słabego Palermo z kolei już daaawwwnnno nie widziałem - kompletnie nic im nie wychodziło i to świadczy tylko o fakcie, że Roma jest pod formą. Taki wynik oczywiście znakomicie otwiera nam tę kolejkę, nadal jednak priorytetem pozostaje jutrzejsze zwycięstwo z Violą. Ta kolejka, jeśli Bóg da, przybliży nas do tego wymarzonego IV miejsca, ale zachowajmy spokój.
Pojedynek z Fiorentiną trzeba wygrać i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości. 3 punkty pozwoliłyby na przeskoczenie w tabeli Romy i prawdopodobnie zbliżenie się do Udinese (osobiście nie wierzę, że podołają wyzwaniu, jakim jest mecz z Napoli). Bardzo wiele zależy od nas samych i mam nadzieję, że dzisiejsza porażka rzymian tylko wpłynie motywująco na nasz zespół. Będzie trudniej niż w meczu z Genoą, ale na pewno nie tak bardzo jak w Rzymie. Jesteśmy w stanie zdobyć tam 3 punkty, trzeba do tego jednak podejść odpowiednio.

Pojedynek z Fiorentiną trzeba wygrać i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości. 3 punkty pozwoliłyby na przeskoczenie w tabeli Romy i prawdopodobnie zbliżenie się do Udinese (osobiście nie wierzę, że podołają wyzwaniu, jakim jest mecz z Napoli). Bardzo wiele zależy od nas samych i mam nadzieję, że dzisiejsza porażka rzymian tylko wpłynie motywująco na nasz zespół. Będzie trudniej niż w meczu z Genoą, ale na pewno nie tak bardzo jak w Rzymie. Jesteśmy w stanie zdobyć tam 3 punkty, trzeba do tego jednak podejść odpowiednio.

- Wojtek
- Juventino
Chyba Bóg chce byśmy grali w LM, ostatnio ciągle wyniki pod nas
Napoli raczej wygra bo grają o majstra, a co do Lazio to może Catania wywalczy remis wkońcu grają u siebie. No ale najpierw trzeba wygrać jutro
PS.450 mecz Alexa w Serie A

Napoli raczej wygra bo grają o majstra, a co do Lazio to może Catania wywalczy remis wkońcu grają u siebie. No ale najpierw trzeba wygrać jutro

PS.450 mecz Alexa w Serie A