NOWE AKCJE !!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 23:34

^FAZZI^ pisze:
dav3d pisze:
Kiper69 pisze:Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealne :)
no to takiej akcji faja na pewno nie zorganizuje :smile: myślę ,że 10 % to trochę za dużo.. z drugiej strony wtedy na pewno by się znalazło wielu chętnych do organizacji najprzeróżniejszych akcji :think: ale ta złotówka czy dwa złote od np jednej koszulki dla organizatora to już coś ;)
to 5 do 10% ;) w zależności od wartości fantów ;)
Popieram

Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2011, 12:30

i wiadomo coś nowego o tej akcji co ma przeprowadzić juvepoland ??

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2011, 12:39

Dopracowujemy szczegóły ;)

Obrazek
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 12:40

a czy pokażecie tą aukcje przed Świętami ?? bo sie napaliłem na nią :)

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 12:47

Nie, pojawi później. Chcemy dać sobie i czytelnikom w spokoju spędzić święta :)

Dostaniesz ode mnie PW, jak akcja wystartuje ;)

Obrazek
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 16:45

Na pewno będzie info na stronie głównej JuvePoland w wydarzeniach,więc ciężko będzie przeoczyć ;) poza tym wystarczy regularnie śledzić pokój "Kibice" :P Tutaj zawsze są informacje i zapisy na temat wszelakich akcji organizowanych na forum ;)

ZZX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 19:07

Choć akcja z koszulkami się dopiero co skończyła, a w zasadzie zmierza do końca, teraz się szykuje ta niespodziewajka oficjalna JuvePoland, to raczej kolejna akcja szybko nie nadejdzie, ale myślę o przyszłości, czy nie dało by rady zrobić jakiejś akcji z nawiązaniem do Nedveda? Patrzy się na to aktualne Juve i płakać się chce, w sumie miło było by mieć jakiś akcent nawiązujący do naszego kochanego wojującego "knedliczka" :roll: Sam nawet pomysłu nie mam jak to miałoby wyglądać, kwestia umieszczenia twarzy czy profilu np na koszulce byłaby ciężka od strony graficznej (ale gdyby ktoś obyty pobawił się w grafikach?), może ktoś ma większą wyobraźnie niż ja, i jakieś ciekawe pomysły

Obrazek
LOL2i8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2011, 21:36

Może na lato z ręcznikami coś zrobić ;D?
Koszulek mamy już tyle ; p Może zrobić spodenki ?xD

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 maja 2011, 21:40

ZZX pisze:Choć akcja z koszulkami się dopiero co skończyła, a w zasadzie zmierza do końca, teraz się szykuje ta niespodziewajka oficjalna JuvePoland, to raczej kolejna akcja szybko nie nadejdzie, ale myślę o przyszłości, czy nie dało by rady zrobić jakiejś akcji z nawiązaniem do Nedveda? Patrzy się na to aktualne Juve i płakać się chce, w sumie miło było by mieć jakiś akcent nawiązujący do naszego kochanego wojującego "knedliczka" :roll: Sam nawet pomysłu nie mam jak to miałoby wyglądać, kwestia umieszczenia twarzy czy profilu np na koszulce byłaby ciężka od strony graficznej (ale gdyby ktoś obyty pobawił się w grafikach?), może ktoś ma większą wyobraźnie niż ja, i jakieś ciekawe pomysły
Prawdopodobnie pod koniec sierpnia/na początku września ruszy tego typu akcja z koszulkami Alexa czy Nedveda :ok:

macius1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2011, 18:12

Ewentualnie można by było jakieś wiosenno-jesienne bluzy zapinane albo zakładane przez głowę. Jeśli nie byłyby drogie to pewnie cieszyłyby się sporym zainteresowaniem. mogłyby być czarne z białymi paskami na rękawach(coś w stylu adidasa) no i logo na sercu albo czarne lub białe i na rękawach paski w kolorach flagi Włoch.

zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2011, 13:52

Mnie interesowała by akcja typu smycze na klucze albo pościel.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2011, 11:44

Witam. Niejednokrotnie na Naszej stronce organizowane były, są i zapewne będą akcje mające na celu sprzedaż różnego rodzaju gadżetów związanych z Juventusem. Do czego zmierzam? Chciałem zapytać, czy ludzie, którzy na co dzień zajmują się organizacją takich właśnie akcji byliby w stanie ruszyć z kolejną - tym razem Smycze do kluczy. Jakiś fajny napis, wzór, myślę, że rozeszłyby się raz-dwa. Czekam na wypowiedzi, pozdrawiam, FLJ !

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2011, 11:58

Ja również byłbym bardzo mocno zainteresowany takową smyczą.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2011, 12:12

Smycze jakiś czas temu były. Ale to już z 3 albo i 4 latka chyba minęły od tego czasu. Świetna była ta smycz. Ja już niestety jej nie mam, jako że moja była sobie przywłaszczyła...

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2011, 12:23

Nadam dodatkowego smaku, albo i niesmaku tematowi. Spójrzcie jaki napis na swoich smyczach umieścili interowcy :

Io non rubo il campionato e in serie b non son mai stato, co oznacza - Ja nie kradnę mistrzostwa i w Serie B nie byłem.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
ODPOWIEDZ