NOWE AKCJE !!
- Piotr21
- Juventino
Popieram^FAZZI^ pisze:to 5 do 10%dav3d pisze:no to takiej akcji faja na pewno nie zorganizujeKiper69 pisze:Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealnemyślę ,że 10 % to trochę za dużo.. z drugiej strony wtedy na pewno by się znalazło wielu chętnych do organizacji najprzeróżniejszych akcji
ale ta złotówka czy dwa złote od np jednej koszulki dla organizatora to już coś
w zależności od wartości fantów
- dav3d
- Juventino
Na pewno będzie info na stronie głównej JuvePoland w wydarzeniach,więc ciężko będzie przeoczyć
poza tym wystarczy regularnie śledzić pokój "Kibice"
Tutaj zawsze są informacje i zapisy na temat wszelakich akcji organizowanych na forum 

- ZZX
- Juventino
Choć akcja z koszulkami się dopiero co skończyła, a w zasadzie zmierza do końca, teraz się szykuje ta niespodziewajka oficjalna JuvePoland, to raczej kolejna akcja szybko nie nadejdzie, ale myślę o przyszłości, czy nie dało by rady zrobić jakiejś akcji z nawiązaniem do Nedveda? Patrzy się na to aktualne Juve i płakać się chce, w sumie miło było by mieć jakiś akcent nawiązujący do naszego kochanego wojującego "knedliczka" :roll: Sam nawet pomysłu nie mam jak to miałoby wyglądać, kwestia umieszczenia twarzy czy profilu np na koszulce byłaby ciężka od strony graficznej (ale gdyby ktoś obyty pobawił się w grafikach?), może ktoś ma większą wyobraźnie niż ja, i jakieś ciekawe pomysły
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Prawdopodobnie pod koniec sierpnia/na początku września ruszy tego typu akcja z koszulkami Alexa czy NedvedaZZX pisze:Choć akcja z koszulkami się dopiero co skończyła, a w zasadzie zmierza do końca, teraz się szykuje ta niespodziewajka oficjalna JuvePoland, to raczej kolejna akcja szybko nie nadejdzie, ale myślę o przyszłości, czy nie dało by rady zrobić jakiejś akcji z nawiązaniem do Nedveda? Patrzy się na to aktualne Juve i płakać się chce, w sumie miło było by mieć jakiś akcent nawiązujący do naszego kochanego wojującego "knedliczka" :roll: Sam nawet pomysłu nie mam jak to miałoby wyglądać, kwestia umieszczenia twarzy czy profilu np na koszulce byłaby ciężka od strony graficznej (ale gdyby ktoś obyty pobawił się w grafikach?), może ktoś ma większą wyobraźnie niż ja, i jakieś ciekawe pomysły

- macius1
- Juventino
Ewentualnie można by było jakieś wiosenno-jesienne bluzy zapinane albo zakładane przez głowę. Jeśli nie byłyby drogie to pewnie cieszyłyby się sporym zainteresowaniem. mogłyby być czarne z białymi paskami na rękawach(coś w stylu adidasa) no i logo na sercu albo czarne lub białe i na rękawach paski w kolorach flagi Włoch.
- kdzr
- Juventino
Witam. Niejednokrotnie na Naszej stronce organizowane były, są i zapewne będą akcje mające na celu sprzedaż różnego rodzaju gadżetów związanych z Juventusem. Do czego zmierzam? Chciałem zapytać, czy ludzie, którzy na co dzień zajmują się organizacją takich właśnie akcji byliby w stanie ruszyć z kolejną - tym razem Smycze do kluczy. Jakiś fajny napis, wzór, myślę, że rozeszłyby się raz-dwa. Czekam na wypowiedzi, pozdrawiam, FLJ !
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- alex_KiNiO
- Juventino
Smycze jakiś czas temu były. Ale to już z 3 albo i 4 latka chyba minęły od tego czasu. Świetna była ta smycz. Ja już niestety jej nie mam, jako że moja była sobie przywłaszczyła...
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- kdzr
- Juventino
Nadam dodatkowego smaku, albo i niesmaku tematowi. Spójrzcie jaki napis na swoich smyczach umieścili interowcy :
Io non rubo il campionato e in serie b non son mai stato, co oznacza - Ja nie kradnę mistrzostwa i w Serie B nie byłem.
Io non rubo il campionato e in serie b non son mai stato, co oznacza - Ja nie kradnę mistrzostwa i w Serie B nie byłem.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.