Towarzyski Mecz Legend: Juventus 2-2 Torino (23.03.2011)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jakby ktoś szukał transmisji...
http://blinertv1.blogspot.com/p/tv.html
http://blinertv1.blogspot.com/p/tv.html
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Eric6666
- Juventino
no ciekaw jak w drugiej połowie będzie wyglądał skład Juve ;d Zidane Montero Nedved Davids to będzie coś pięknego;d chciałbym zobaczyć jeszcze kiedyś skład Lippiego w akcji;d
Ps. myślę, że 70% obecnych zawodników mogłoby się uczyć na dzisiejszym spotkaniu
Ps2. obecne Juve nie daje rady to dziadki muszą komuś dowalić w imię zasad;d albo i nie
Ps. myślę, że 70% obecnych zawodników mogłoby się uczyć na dzisiejszym spotkaniu
Ps2. obecne Juve nie daje rady to dziadki muszą komuś dowalić w imię zasad;d albo i nie
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Nedved11rulez
- Juventino
po bramce zamiast jakąś finezyjną cieszynke odwalić to wyglądał jakby miał zejść 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dziwne uczucie....chwyta mnie mocno za serce widok prawdziwych w 100% Juventino. Brakuje mi tego...pełno wspomnień oglądając ten mecz...i jeszcze Lippi na ławce,ahhh.
Widzieliście przewrotkę Vialliego? Przeambitny bieg Gentile do piłki, ktora wychodziła na róg? Który z naszych teraz by do takiej pogiegł?
Mam nadzieję, że mimo wszystko wygramy ten mecz,który jak słychać, dla kibiców nie jest czysto towarzyski;>
Widzieliście przewrotkę Vialliego? Przeambitny bieg Gentile do piłki, ktora wychodziła na róg? Który z naszych teraz by do takiej pogiegł?
Mam nadzieję, że mimo wszystko wygramy ten mecz,który jak słychać, dla kibiców nie jest czysto towarzyski;>

- juventini22
- Juventino
Ogladam od chwili mecz i mimo ze przegrywamy to mysle ze z tym Juve dzis na boisku nasi by dostali swobodnie 2-3 0 widac pomysl na gre, swobode, luz pelny angaz i gfajna gre az wracaja wspomnienia
- Nedved11rulez
- Juventino
Nedved Come Back!

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...