Serie A (26): Lecce 2-0 JUVENTUS
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Martinez niewiele pokazał grając jako cofnięty napastnik, ale na skrzydle jest bardzo widoczny.lenor pisze:jeśli mam oglądać ducha Martineza na boisku, o którym tylko słychać, podczas podawania składów na początku meczu, to wolę Milosa.
- Castiel
- Juventino
To akurat racja. Martinez na skrzydle jest bardzo widoczny i stwarza kolegom dobre okazje do zdobycia gola. Wolę 100x jego na tej pozycji niż Marchisio, do którego określenie duch bardziej pasuje. Nie ratują go jakieś fajny bramki. Raz na rok to i wąż pierdnie.Ouh_yeah pisze:Martinez niewiele pokazał grając jako cofnięty napastnik, ale na skrzydle jest bardzo widoczny.lenor pisze:jeśli mam oglądać ducha Martineza na boisku, o którym tylko słychać, podczas podawania składów na początku meczu, to wolę Milosa.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja wystawiłbym mimo wszystko na lewej Marchisio, a na prawej Pepe (przy założeniu, że Milos odpoczywa).Castiel pisze:To akurat racja. Martinez na skrzydle jest bardzo widoczny i stwarza kolegom dobre okazje do zdobycia gola. Wolę 100x jego na tej pozycji niż Marchisio, do którego określenie duch bardziej pasuje. Nie ratują go jakieś fajny bramki. Raz na rok to i wąż pierdnie.Ouh_yeah pisze:Martinez niewiele pokazał grając jako cofnięty napastnik, ale na skrzydle jest bardzo widoczny.lenor pisze:jeśli mam oglądać ducha Martineza na boisku, o którym tylko słychać, podczas podawania składów na początku meczu, to wolę Milosa.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Google will tell ya - http://translate.google.pl/#it|it|lecceewerthon pisze:Mam jedno, nurtujące mnie pytanie. Jak poprawnie wymawia się nazwę naszego najbliższego rywala? Jest to "Leczcze", a może "Lekje"? Nigdy nie wiedziałem jak to czytać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Brzmi jak Rosjanka mówiąca "lejcie".Antichrist pisze: Google will tell ya - http://translate.google.pl/#it|it|lecce
A żeby nie było offtopu dodam, że w ataku powinien zagrać Matri.
- Loremaster
- Juventino
Prawda jest taka, że musimy koniecznie zdobyć 3 punkty z Lecce, Bologną, Ceseną, Brescią i postarać się wywalczyć co najmniej remis w meczu z Milanem. Jeżeli w tych 5 meczach zdobędziemy 13-15 punktów będziemy na bardzo dobrej drodze do kwalifikacji LM. Tymbardziej że potem mamy już ciężki kalendarz - Roma, Genoe, Fiorentina, Lazio, Napoli i teoretycznie słabsze Catania i Parma.
Ale jeżeli teraz zaczniemy wygrywać możliwe, że chłopaki nabiorą dużej pewności siebie i ta ciężka końcówką bardzo dobrze nam pójdzie. Dlatego każdy z kolejnych pięciu meczów jest bardzo ważny.
Ale jeżeli teraz zaczniemy wygrywać możliwe, że chłopaki nabiorą dużej pewności siebie i ta ciężka końcówką bardzo dobrze nam pójdzie. Dlatego każdy z kolejnych pięciu meczów jest bardzo ważny.
- dzidzia
- Juventino
Leszcze :lol:Mam jedno, nurtujące mnie pytanie. Jak poprawnie wymawia się nazwę naszego najbliższego rywala? Jest to "Leczcze", a może "Lekje"? Nigdy nie wiedziałem jak to czytać.
Krasic ostatnio lepiej zagrał i niech nie gada, że jest zmęczony, bo akurat po odpoczynku (koniec grudnia) zaczął grać jak d... Dla mnie skład identyczny jak w meczu z Interem jest optymalny tylko zmiany inne. Del Piero za Toniego lub Matriego w drugiej połowie, ew. Pepe lub Martinez. Momo nie chcę oglądać, bo doprowadza mnie do zawału.
Boję się tego meczu bardzo, bo nasi udowadniali już wielokrotnie, że po zwycięstwie z dobrym zespołem czas zremisować z ciapkami. Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie, bo to co się zmieniło to Maaaaaatri Tatatatatatta. Stawiam 2-0 lub 3-1 dla naszych. Toni coś strzeli

- johny55552
- Juventino
4 podstawowych zawodników Lecce nie zagra z juve ,bo są zawieszeni. Także inny wynik jak zwycięstwo i hattrick Matriego nie wchodzi do głowy>:)
- pakman
- Juventino
Ktorzy zawodnicy sa zawieszeni ?
Dobra juz wiem :
Giacomazzi , Neves , Schiavolin i Ruben O. - Lecce
Dobra juz wiem :
Giacomazzi , Neves , Schiavolin i Ruben O. - Lecce
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2011, 14:52 przez pakman, łącznie zmieniany 1 raz.
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- pakman
- Juventino
Ruben i Jeda - obaj po 3 bramki , Giacomazzi - 2 wiec sila ataku Lecce bedzie bardzo powaznie oslabiona - nie wyobrazam sobie innego wyniku jak wygrana Juve ! Skromne 2-0 i bedzie dobrze - jak sie uda strzelic wiecej to tez bede happy
:-D

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
- nowik92
- Juventino
Pewno w takim meczu zobaczymy Matrineza, Pepe na pomocy, a w ataku Del Piero z Matrim...
Martinez wydaje się być technicznym zawodnikiem, fajnie macha nogami (on chociaż macha nogami, a nie łapami jak VI) tylko brak wykończenia, ew. podania piłki na tzw. 'setkę'. Komentatorzy z C+ sceptycznie podchodzący do komentowania meczy Juve chwalą go za poprzedni sezon, więc i ja mam nadzieję, że się ogarnie i pokaże na co go stać
Martinez wydaje się być technicznym zawodnikiem, fajnie macha nogami (on chociaż macha nogami, a nie łapami jak VI) tylko brak wykończenia, ew. podania piłki na tzw. 'setkę'. Komentatorzy z C+ sceptycznie podchodzący do komentowania meczy Juve chwalą go za poprzedni sezon, więc i ja mam nadzieję, że się ogarnie i pokaże na co go stać
- Juventino79
- Juventino
Wygramy, nie wyobrażam sobie walki o LM bez wygrywania takich spotkań jak to. Do końca sezonu 13 meczów - najlepiej będzie wygrać co najmniej 9 z nich ,by liczyć się w walce o LM - Lecce nie powinno więc stanowić problemów. Niech Krasić odpocznie a w razie ewentualnych problemów wskoczy na ostatnie 25 minut. Podejrzewam ,że Matri pyknie dla nas ze 2 brameczki dlatego stawiam 2-0 
FORZA JUVE!

FORZA JUVE!