Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma
- fruwajacy
- Juventino
- Angelu
- Juventino
Inter zwycięża.
Wielka szkoda mi Napoli. Oglądałem dogrywkę tylko niestety i zależało im cholernie na zwycięstwie. Nie wiem jak reszta meczu, ale dogrywka wg mnie toczyła się w szybkim tempie, z wielką przewagą Napoli, która fajnie konstruowała akcje, w przeciwieństwie do Interu.
Lecz patrząc na mecze pomiędzy nami a tymi dwiema drużynami, chyba lepiej, że Inter wygrał. Mówię tu w kontekście jutrzejszego meczu, bo uważam, że damy sobie radę
Wielka szkoda mi Napoli. Oglądałem dogrywkę tylko niestety i zależało im cholernie na zwycięstwie. Nie wiem jak reszta meczu, ale dogrywka wg mnie toczyła się w szybkim tempie, z wielką przewagą Napoli, która fajnie konstruowała akcje, w przeciwieństwie do Interu.
Lecz patrząc na mecze pomiędzy nami a tymi dwiema drużynami, chyba lepiej, że Inter wygrał. Mówię tu w kontekście jutrzejszego meczu, bo uważam, że damy sobie radę

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wspominając o perfidnej łapie Lucio z dogrywki w polu karnym. Oczywiście każdy wie jak się to skończyło, karnego nie było 
Uważam, że wygramy z Romą. Wróci Melo a to dla nas skarb w środku.
Oby nie grał Marchisio.
Uważam, że wygramy z Romą. Wróci Melo a to dla nas skarb w środku.
Oby nie grał Marchisio.
- Angelu
- Juventino
A mi jakoś serducho mówi, że i Aqua i Krasić siądą sobie na początku na ławce. Krasić niech sobie siądzie, ale Aqua niestety musi zagrać, bo jeśli nie on w środku pola to właśnie Marchisio, wtedy to nam nawet Felipe nie pomoże 

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kurde, napaliłem się bardzo na te trofeum ( srebrna gwiazdka zmienia postać rzeczy ). Do 2006 roku nie zawracaliśmy sobie tym pucharem głowy, ale od farsopoli nic nie wygraliśmy, więc dla piłkarzy, a na pewno dla kibiców głód zwycięstw jest wielki. Taki puchar na ten sezon to byłby sukces
Mecz z Romą zapewne przemęczymy, boje się trochę. Ostatnio w tych rozgrywkach to dominacja między innymi dzisiejszego naszego rywala i interu. Dziś będę szczęśliwy jak nawet po karnych awansujemy.
Do boju!
Na kogo trafimy jak awansujemy ? Jak ogólnie drabinka się przedstawia, bo nie mogę znaleźć.
Mecz z Romą zapewne przemęczymy, boje się trochę. Ostatnio w tych rozgrywkach to dominacja między innymi dzisiejszego naszego rywala i interu. Dziś będę szczęśliwy jak nawet po karnych awansujemy.
Do boju!
Na kogo trafimy jak awansujemy ? Jak ogólnie drabinka się przedstawia, bo nie mogę znaleźć.
- pawełek89
- Romanista
W pierwszej polowie to Inter lepiej sobie radzil.Cambiasso zmarnowal setke z 5metrow.Druga odslona i jak wspomniales dogrywka to dominacja Napoli.Gospodarze sami sobie winni nie wykorzystujac swoich dogodnych sytuacji (Hamsik,Cannavaro).Szkoda zawsze jest jak lepiej grajaca druzyna odpada w loterii rzutow karnych,ale z Interem Romie powinno byc latwiej w polfinaleAngelu pisze:Inter zwycięża.

- rosomak
- Juventino
juz sa sklady
zagramy
Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Manninger, Grygera, Motta, Marchisio, Sissoko, Krasic, Iaquinta.
All. Del Neri
Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta; Menez, Vucinic.
A disposizione: Lobont, Juan, Castellini, Rosi, F. Simplicio, Greco, Borriello.
wkoncu milos odpocznie
musi sie naladowac na mecze w lidze
teraz bedziemy miec pod gorke
jak najszybciej wrocic na 3,4 miejsce to najwazniejsze
wtakim skladzie jak dzisiaj mozemy wygrac tym bardziej ze gramy u siebie
szczerze to patrzac na obie jedenastki to sa porownywalne
zagramy
Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Manninger, Grygera, Motta, Marchisio, Sissoko, Krasic, Iaquinta.
All. Del Neri
Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Perrotta; Menez, Vucinic.
A disposizione: Lobont, Juan, Castellini, Rosi, F. Simplicio, Greco, Borriello.
wkoncu milos odpocznie
musi sie naladowac na mecze w lidze
teraz bedziemy miec pod gorke
jak najszybciej wrocic na 3,4 miejsce to najwazniejsze
wtakim skladzie jak dzisiaj mozemy wygrac tym bardziej ze gramy u siebie
szczerze to patrzac na obie jedenastki to sa porownywalne
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
O Chrystusie... nie dość że Martinez od pierwszej minuty to jeszcze gramy dwoma skrzydłami!rosomak pisze: Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Amauri, Del Piero.
- jsduga
- Juventino
Narzekacie, że Martinez nie gra, bo jest kontuzjowany, a jak już jest okazja, to też nie pasi. :roll:Ouh_yeah pisze:O Chrystusie... nie dość że Martinez od pierwszej minuty to jeszcze gramy dwoma skrzydłami!rosomak pisze: Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Amauri, Del Piero.
Te jego kilka minut z ostatniego meczu na pewno dają światełko w jego karierze u nas. Jak najbardziej jestem za tym, by Martinez się wreszcie pokazał w spotkaniu z silniejszym rywalem. Nie warto go przekreślać.
Myślę, że mimo wszystko stać nas na triumf w PW i liczę na zwycięstwo, tym bardziej, że szkoleniowiec Romy jest nam bardzo znany.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Corcky
- Juventino
Powiem tyle: uważać na Meneza i nie dać się mu rozpędzić :naughty: Tutaj duża rola Melo.
Zobaczymy na ile minut sił starczy Martinezowi. Na ewentualną dogrywkę jest gotowy Krasic. Dość obiecująco to wygląda. Nic, tylko grać.
Zobaczymy na ile minut sił starczy Martinezowi. Na ewentualną dogrywkę jest gotowy Krasic. Dość obiecująco to wygląda. Nic, tylko grać.

Alessandro Del Piero ole!