Juventus w Polsce
- meda11
- Juventino
Wierzysz JaPs w to, że Lech kupuje przez neta flagę, by potem ją wywiesić do góry kołami? Znam wiele żenujących ekip ale żadna do tego stopnia by się nie posuneła, a my mówimy o Kolejorzu.JaPs pisze:Ktoś wywiesił flagę, którą kupić można w necie (najpewniej dystrybuowana przez klub) . Żadna z flag JPC nie zawisła bądź nie zostało to zarejestrowane.
Z drugiej strony nie było widać żadnego zainteresowania kibiców Lecha flagami Włochów; chyba pogoda POZnań*akom wybiła z głowy całą hooligankę.
Niech głos zabierze ktoś z Lecha - inaczej sam zrobie wywiad u znajomych.
- JaPs
- Juventino
Na centralnym w Wawie dosiadło się trzech rusków - poobwieszani jak sprzedawcy na targu - koszulki, plecaki, czapki. Flagę pewnie też mieli. Dragon był łaskaw im obrazowo wytłumaczyć, że "bluza niet, bum bum bum", ale nikt nie sprawdzał czy zrozumieli
Flaga nie była własnością członów JPC z sektora gości.
A co do kibiców Kolejorza: nie był to jeden konkretny skład ludzi ogarniętych i zorientowanych w polskim świecie kibicowskim; duża część wyglądała jakby pierwszy raz na mecz przyjechali, sam wracałem przedział w przedział z ludźmi z Lublina, którzy kupili 12 biletów od koników. Kibice Lecha to nie 40 tyś. ultrasów...

A co do kibiców Kolejorza: nie był to jeden konkretny skład ludzi ogarniętych i zorientowanych w polskim świecie kibicowskim; duża część wyglądała jakby pierwszy raz na mecz przyjechali, sam wracałem przedział w przedział z ludźmi z Lublina, którzy kupili 12 biletów od koników. Kibice Lecha to nie 40 tyś. ultrasów...
- meda11
- Juventino
Poproszę o foto z flagą JPC, bo tylko w takiej sytuacji możemy mówić o wtopie. Z tego co JaPs napisał (a mam więcej powodów, by uwierzyć jemu, a nie Tobie) to Nasi (JPC i zorganizowane grupy) byli przytomni. Stratę normalnej flagi przez jakiegoś nastoletniego gamonia, który poszedł na mecz z "kuzynem i kolegą" na sektor inny niż gości mnie/nas nie obchodzi.wiesław pisze:dla mnie na koniec tematu, ostatnie pytanie:
kiedy się rozwiązujecie?
- Skibil
- Redaktor
Jakich podstaw, człowieku?! Jak ktoś kibicuje to robi to tak jak potrafi i lubi, a nie, że mu jakieś "cfaniaki" będą wciskać jak ma kibicować. Nie każdy jest na tyle "fajny" żeby bawić się w jakieś zgody i kosy, bicie po mordach i kradzieże cudzych flag czy szalików.meda11 pisze: PS2. Skąd Wy się urywacie. Bawicie się w kibiców, a nie znacie podstaw... :doh:
- meda11
- Juventino
- wiesław
- Juventino
tyle, że to wy powinniście się dostosować do "podstaw", a nie "podstawy" do was
swoją drogą - kto mieczem wojuje od miecza ginie vide "kradzione flagi" i zdjęcie sygnaturki kogoś tam wyżej
innym tematem jest pozowanie przy fladze zawierających narodowe elementy do góry kołami - trzeba być skończonym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
swoją drogą - kto mieczem wojuje od miecza ginie vide "kradzione flagi" i zdjęcie sygnaturki kogoś tam wyżej
innym tematem jest pozowanie przy fladze zawierających narodowe elementy do góry kołami - trzeba być skończonym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
- meda11
- Juventino
Nie uwalnia to jednak od myślenia - czyt. nie łazi się w barwach rywala (i do tego zgody wroga) na ziemi w tym przypadku Lecha. Tak więc albo ten ktoś ma braki w "kibicowaniu" albo jest idiotą szukającym guza. Tak trudno to zrozumieć?Skibil pisze:Jakich podstaw, człowieku?! Jak ktoś kibicuje to robi to tak jak potrafi i lubi, a nie, że mu jakieś "cfaniaki" będą wciskać jak ma kibicować. Nie każdy jest na tyle "fajny" żeby bawić się w jakieś zgody i kosy, bicie po mordach i kradzieże cudzych flag czy szalików.meda11 pisze: PS2. Skąd Wy się urywacie. Bawicie się w kibiców, a nie znacie podstaw... :doh:
- D-Rose
- Juventino
No wiec jezeli nie jest na tyle "fajny" to niech sie nie bawi w kibicowanie. Reguły sa takie a nie inne, i zadne płacze okradzionych chlopczyków tego nie zmienią. :lol: Jezeli nosisz barwy jakiegos klubu(nie chodzi mi tu stricte o Juve)to miej chociaz pojęcie ze mozesz w dziąsło za nie wyłapać.Skibil pisze:Jakich podstaw, człowieku?! Jak ktoś kibicuje to robi to tak jak potrafi i lubi, a nie, że mu jakieś "cfaniaki" będą wciskać jak ma kibicować. Nie każdy jest na tyle "fajny" żeby bawić się w jakieś zgody i kosy, bicie po mordach i kradzieże cudzych flag czy szalików.meda11 pisze: PS2. Skąd Wy się urywacie. Bawicie się w kibiców, a nie znacie podstaw... :doh:

- wiesław
- Juventino
poziom kumatości tego forum jest jaki jestmeda11 pisze:
Po wycięciu przez Ciebie połowy poprzedniego (własnego!) posta i tej "odpowiedzi" na moją prośbe... Nastoletni troll jesteś i do tego bajkopisarz. :rotfl:
natomiast zanim zaczniesz obrażać wykaż gdzie napisałem bajkę

na prv poproszę
- Wiatrak
- Juventino
Wiesiowi się coś grubo pomyliło. Idź już lepiej spać.Abi pisze:Sory Wiesiu, ale pierd.olisz bzdury: to stewardzi w szalikach lecha użyli gazu na Włochach.wiesław pisze: wczoraj włosi użyli gazu podczas małego spięcia - to tyle jeśli chodzi o "chuliganów" z Italii