Serie A (8): Bologna 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 12:41

Po dosyć przeciętnym spotkaniu w Lidze Europy w Salzburgu czas na Serie A. Mecz z Bologną jest o tyle ważny, że nie możemy zapominać jak się wygrywa i koniecznie trzeba zdobyć komplet punktów. Teraz trzeba się piąć w górę tabeli i z takimi przeciwnikami jak gracze z Bolonii musimy sobie radzić bez problemu. Nie zagra Grygera, za to w składzie najpewniej zobaczymy Marco Mottę. Nie jest to zły piłkarz, ale trzeba pamiętać, że z pierwszego składu na ławkę rezerwowych wysłał go krytykowany wcześniej Grygera. Mimo wszystko jestem dobrej myśli, choć kontuzji w tym sezonie coraz więcej.

KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 12:57

zdecydowanie ten mecz musimy wygrać, nie możemy sobie pozwolić na tracenie pkt-ów w takich meczach, myślę że wszyscy w klubie to wiedzą, a tak a propo meczu z Bologną, gra tam Di Vaio, ma już swoje lata, ale jak patrzę na skróty czy to z tego sezonu czy z tamtego i widząc jego bramki, z jaką lekkością i pewnością siebie je strzela; to nasz Amauri wygląda przy nim gorzej niż blado, to też pokazuje jakim niewypałem póki co jest naturalizowany Włoch

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 12:58

Negri pisze:
Kubba pisze:Jesteśmy w czarnym tyłku przez kontuzję Grygery i Rinaudo. Dlatego przydałby się teraz "wszechstronny" Sali, ale... no właśnie gdzie łun jest?
Z tego co mi wiadomo to w ogóle nie jest zgłoszony do rozgrywek, podobnie jak "człowiek dwóch strzałów i jednego wymuszonego karnego" Fabio Grosso. Będziemy próbowali ich zimą wypchnąć, bo przed rundą jesienną nie zdążyliśmy, albo nie było chętnych :lol:
myślę, że chętni byli, a grosso i sali się postawili, kręcąc nosami. Marotta usilnie próbował ich sprzedać, jednak ci szli w zaparte. Z tego powodu Del Neri ich tak ukarał.
Salihali podobno jeszcze przed wrześniem wyjechał z rodziną na wakacje :lol:

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 13:05

pan Zambrotta pisze:myślę, że chętni byli, a grosso i sali się postawili, kręcąc nosami. Marotta usilnie próbował ich sprzedać, jednak ci szli w zaparte. Z tego powodu Del Neri ich tak ukarał
Znowu mnie poprawiasz i znowu masz rację ;>
Chętni byli, ale pewnie nie na odpowiednim poziomie finansowym, gdyby tylko któryś z nich chciał odejść, nie byłoby problemu.
Nikomu nie chce się odchodzić z ciepłej posadki w Juve.
pan Zambrotta pisze:Salihali podobno jeszcze przed wrześniem wyjechał z rodziną na wakacje :lol:
To tylko potwierdza moją hipotezę, że nie został zgłoszony do żadnych rozgrywek - ani do Serie A, ani do LE.

Najgorzej wkurzające jest to, że prawdopodobnie panowie dalej pobierają niemałą pensję.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 13:15

Negri pisze:Najgorzej wkurzające jest to, że prawdopodobnie panowie dalej pobierają niemałą pensję.
Po 2 miliony euro rocznie na glowe ; )

pcpcpc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 13:19

15:00 24.10.2010 Bologna FC - Juventus Turyn - Liga Włoska w necie Piłka Nożna
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewt ... ?p=261#261
lub
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 1&nr_str=1

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 13:40

Liczę na zwycięstwo Juve. Chciałbym, żeby było przynajmniej 2:0 dla Juventusu, ale nie obrażę się, jeśli padnie więcej bramek :wink: . Mam nadzieję, że strzeli coś Amauri, bo na prawdę na to zasługuje. Ale najważniejsze są 3pkt...

kubafanjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 13:53

Alex w pierwszym powinien pomykać, po połowie co najwyżej mógłby się zmienić, po chu...olere Amauri skoro gra padake? Nagradzać słabą formę? To coś nie tak by było.

Fan Juve, ta.
Tharp

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 13:59

1:0 dla nas bralbym w ciemno, a czy brameczke by strzelil Amauri, Krasic, czy Bonucci, Storari lub Di Vaio do wlasnej bramki - nie ma zadnego znaczenia

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 14:16

Tak teraz liczą się zwycięstwa, Juventus nadal jest nie stabilny co udowodniliśmy w czwartek. Przed tamtym mecze byłe bardzo pewny i przewidywałem 3-1 lub 4-1 dal Starej Damy, teraz nie bawię się we wróżkę a proszę jedynie o zwycięstwo.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 14:17

K.M. pisze:Tak teraz liczą się zwycięstwa, Juventus nadal jest nie stabilny co udowodniliśmy w czwartek. Przed tamtym mecze byłe bardzo pewny i przewidywałem 3-1 lub 4-1 dal Starej Damy, teraz nie bawię się we wróżkę a proszę jedynie o zwycięstwo.
Tamten mecz odpuściliśmy, w lidze gramy pierwszym składem i na 100%.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 14:18

Łukasz pisze:
K.M. pisze:Tak teraz liczą się zwycięstwa, Juventus nadal jest nie stabilny co udowodniliśmy w czwartek. Przed tamtym mecze byłe bardzo pewny i przewidywałem 3-1 lub 4-1 dal Starej Damy, teraz nie bawię się we wróżkę a proszę jedynie o zwycięstwo.
Tamten mecz odpuściliśmy, w lidze gramy pierwszym składem i na 100%.
Wiadomo ale ziarnko nie pewności zostało zasiane czy jak to się tam mówi...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 14:21

obawiam, się tego, że pociśniemy Bolognę 3 czy 4:0 i wszyscy będą mówić, że jest ok a w następnym meczu znowu będzie do tyłu. oby z grą obudzili się na dobre, a wtedy wyniki przyjdą same.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 14:24

no i zobaczymy wreszcie ile się Ekdal nauczył... Można przetestować Martineza na szpicy, bo na skrzydełku średnio mu wychodzi. Widziałbym go w drugiej połowie przy dwubramkowym prowadzeniu ;)

KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 14:45

skład taki jaki proponowała gazzetta, więc w sumie powracamy do jedenastki sprzed tygodnia poza kontuzjowanym Czechem, teoretycznie wszystko powinno pasować, ale po tamtym sezonie kiedy niejedna niedziela po 17 godzinie była gorzka wstrzymuje się do 90 minuty z przewidywaniami

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Zablokowany