LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
1. Chyba możesz napisać skrót nazwy swojej drużyny z dużej litery?Szymek140993 pisze:Obstawiam że przegramy 2 do 0. Choć oczywiście wierze w przebłysk geniuszu, jaki stać piłkarzy juve ale niestety coraz zadziej jest nam dane go ujrzeć.
2. Słownik się kłania
Jak można obstawiać ,że zespół, któremu się kibicuje przegra?! Ja rozumiem, MC obecnie jest lepszy, ma bardzo dobrych piłkarzy i kupę kasy, no ale bez przesady.
WYGRAMY!
- Gandalf8
- Juventino
Po tym remisie z Lechem pasuje teraz wygrać z z City. Ja obstawiam 3:2 dla Juve i oczywiście bochaterem meczu będzie Krasić 

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- woyteknl
- Juventino
Obstawiać można, owszem. U bukmachera niestety też bym postawił na City, ale jako kibic Juventusu będę cały mecz trzymał kciuki żebyśmy wygrali.Smok-u pisze:1. Chyba możesz napisać skrót nazwy swojej drużyny z dużej litery?Szymek140993 pisze:Obstawiam że przegramy 2 do 0. Choć oczywiście wierze w przebłysk geniuszu, jaki stać piłkarzy juve ale niestety coraz zadziej jest nam dane go ujrzeć.
2. Słownik się kłania
Jak można obstawiać ,że zespół, któremu się kibicuje przegra?! Ja rozumiem, MC obecnie jest lepszy, ma bardzo dobrych piłkarzy i kupę kasy, no ale bez przesady.
WYGRAMY!
Na pewno będzie to bardzo trudne spotkanie... Skrzydłowi jak i napastnicy City to zawodniki klasy światowej (Silva, Tevez, Milner). Ekipa z Manchesteru na szczęście nie jest jeszcze w pełni kolektywem, popełnia sporo błędów i w tym dopatrywałbym szansy.
FORZA JUVE!
- Kubba
- Juventino
Strasznie obawiam się tego meczu. Obawiam się kompromitacji w Manchaterze. Oglądałem mecz Man City - Chelsea i musze powiedzieć, że Nasz najbliższy rywal gra bardzo dobrze, w każdej formacji. Są bardzo groźni w ataku i mają silną defensywę. Walczyli jak równy z równym z londyńczykami i wykorzystali okazję do strzelenia gola...
Co do Naszej postawy... Wiadomo, gramy w kratkę. Z Cagliari nie zagraliśmy dobrze, nie przeważaliśmy jakoś szczególnie nad nimi, a przecież to "tylko" średniak z Serie A.
Mam nadzieję, że Del Neri ostro pracuje nad defensywą, bo ta jest tragiczna w tym sezonie...
Liczę na remis. Nie chce być pesymistą, ale także nie mam podstaw aby być optymistą i myśleć o wygranej na wyspach.
Mam nadzieję, że zagramy dobrze i wywieziemy chociaż ten jeden punkcik.
Co do Naszej postawy... Wiadomo, gramy w kratkę. Z Cagliari nie zagraliśmy dobrze, nie przeważaliśmy jakoś szczególnie nad nimi, a przecież to "tylko" średniak z Serie A.
Mam nadzieję, że Del Neri ostro pracuje nad defensywą, bo ta jest tragiczna w tym sezonie...
Liczę na remis. Nie chce być pesymistą, ale także nie mam podstaw aby być optymistą i myśleć o wygranej na wyspach.
Mam nadzieję, że zagramy dobrze i wywieziemy chociaż ten jeden punkcik.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja bym się nie zgodził. Z Cagliari zagraliśmy całkiem dobrze, nie licząc fatalnych błędów w defensywie. Z takimi średniakami gra się właśnie najciężej - największy problem to odnalezienie odpowiedniej motywacji oraz fakt, że takie drużyny nie mają nic do stracenia i mogą jedynie zyskać. Nasi na pewno odpowiednio zmotywują się na City. Z wielkimi zespołami nigdy nie mieliśmy problemów - mam tu na myśli odpowiednie podejście i chęć uzyskania odpowiedniego wyniku.Kubba pisze: Co do Naszej postawy... Wiadomo, gramy w kratkę. Z Cagliari nie zagraliśmy dobrze, nie przeważaliśmy jakoś szczególnie nad nimi, a przecież to "tylko" średniak z Serie A.
- Kubba
- Juventino
I vice versa 8) Moim zdaniem to jedynie pomoc zagrała dobrze... Obrona wiadomo, fatalnie, a atak praktycznie nie istanił.mrozzi pisze:Ja bym się nie zgodził. Z Cagliari zagraliśmy całkiem dobrze, nie licząc fatalnych błędów w defensywie.Kubba pisze: Co do Naszej postawy... Wiadomo, gramy w kratkę. Z Cagliari nie zagraliśmy dobrze, nie przeważaliśmy jakoś szczególnie nad nimi, a przecież to "tylko" średniak z Serie A.
Ale fakt, ze słabszymi rywalami nigdy nie gramy cudownie, a za to z lepszymi potrafimy się zmobilizować. Tyle, że to nie jest już to samo Juve. To całkowicie inny zespół, składający się z większości nowych piłkarzy. Dlatego raczej nie byłbym taki pewien tej mobilizacji. Oczywiście bardzo na to liczę.
Najbardziej boli to, że w ataku nie mamy zbytnio pola do popisu. Mamy tylko Del Piero i Iaquinte... Będzie ciężko.
Ostatnio zmieniony 27 września 2010, 20:53 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- kdzr
- Juventino
Znów muszę wypowiedzieć się w tym temacie
Panowie, rozumiem, że Krasić przypadł Wam do gustu, tak, to na prawdę świetny zawodnik i duże wzmocnienie, ale nie popadajcie w hurraoptymizm! "Bohaterem meczu zostanie oczywiście Krasić" - przecież On dopiero wdrąża się do tej drużyny, nie "rzucajcie na jego barki" aż tak wielkiej odpowiedzialności. Dajmy mu się spokojnie rozwinąć !

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Monte Cristo
- Juventino
Dokladnie. Po meczu z Roma tez Diego mial nam sezon wygrac. Ale mam nadzieje ze Krasic utrzyma forme!kdzr pisze:Znów muszę wypowiedzieć się w tym temaciePanowie, rozumiem, że Krasić przypadł Wam do gustu, tak, to na prawdę świetny zawodnik i duże wzmocnienie, ale nie popadajcie w hurraoptymizm! "Bohaterem meczu zostanie oczywiście Krasić" - przecież On dopiero wdrąża się do tej drużyny, nie "rzucajcie na jego barki" aż tak wielkiej odpowiedzialności. Dajmy mu się spokojnie rozwinąć !
Ogolnie to moze byc niezle widowiska, jesli obie druzyny zagraja na miare swoich mozliwosci. Ciekawe czy w wyjsciowej jedenastce zagra Rinaudo czy Motta.
- KondzioJuveFans
- Juventino
W tym spotkaniu można wyjść 4-5-1 z 3 w środku. Tak by to wyglądało:
------------Storari-------------
Motta-Bonucci-Chiellini-Grygera
------------Sissoko--------------
--------Melo----Marchisio-------
Krasić-----------------------Pepe
-------------Iaquinta--------------
------------Storari-------------
Motta-Bonucci-Chiellini-Grygera
------------Sissoko--------------
--------Melo----Marchisio-------
Krasić-----------------------Pepe
-------------Iaquinta--------------
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- ToM.MaR
- Juventino
"Luciano Moggi stwierdził po wczorajszym meczu Juventusu z Cagliari, że Milos Krasić jest najlepszym zakupem Bianconerich tego lata. Były dyrektor generalny turyńskiego klubu jest pod wrażeniem gry Serba."
jest szybki i prezentuje się dobrze, może będzie z niego drugi Nedved.
co do meczu to zobaczymy jak JUVE spisze się w meczu z angielskim klubem. jestem optymistą i obstawiam 2:0 dla JUVE
jest szybki i prezentuje się dobrze, może będzie z niego drugi Nedved.
co do meczu to zobaczymy jak JUVE spisze się w meczu z angielskim klubem. jestem optymistą i obstawiam 2:0 dla JUVE
- woyteknl
- Juventino
Zdecydowanie tak! Tym bardziej, że paradoksalnie Krasić z Cagliari zagrał najsłabsze spotkanie (oczywiście moim zdaniem). Ale jak to się mówi zwycięzców się nie ocenia a Krasić zwycięzcą musi być jeśli strzela hat-tricka.kdzr pisze:Znów muszę wypowiedzieć się w tym temaciePanowie, rozumiem, że Krasić przypadł Wam do gustu, tak, to na prawdę świetny zawodnik i duże wzmocnienie, ale nie popadajcie w hurraoptymizm! "Bohaterem meczu zostanie oczywiście Krasić" - przecież On dopiero wdrąża się do tej drużyny, nie "rzucajcie na jego barki" aż tak wielkiej odpowiedzialności. Dajmy mu się spokojnie rozwinąć !
Mam nadzieje, że pierwszy raz zobaczę dobrze funkcjonujący kolektyw
- deszczowy
- Juventino
Trudno się nie zgodzić, dlatego właśnie ten wczorajszy mecz był dziwny. W ogóle ostatnio zaczyn się robić "gra w Krasicia". Tak, jak rok temu gra w Diego. Aczklwiek... ostatnie zdanie jakie napisałeś ma w sobie cholernie dużo zdrowego rozsądkuwoyteknl pisze:
Zdecydowanie tak! Tym bardziej, że paradoksalnie Krasić z Cagliari zagrał najsłabsze spotkanie (oczywiście moim zdaniem). Ale jak to się mówi zwycięzców się nie ocenia a Krasić zwycięzcą musi być jeśli strzela hat-tricka.

- dp10
- Juventino
dokładnie wielce prawdopodobny jest wynik jak przy naszej ostatniej wizycie na wyspach.Castiel pisze:Coś tak czuje, że przerżniemy ten mecz.
Oby tylko nie więcej jak róznicą 2 goli.
Ostatnio zmieniony 28 września 2010, 00:54 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Po pierwsze Anglicy, po drugie mają ofensywę pełną gwiazd.
Ale futbol jest przewrotny i mam nadzieję, że nasi w tym meczu osiągną szczyt swoich możliwości i osiągną korzystny rezultat... Przykro by było dostać lanie przed całą Europą... Ale z drugiej strony jeśli mam wybierać, w którym z dwóch najbliższych spotkań chcę zobaczyć Juventus u szczytu możliwości to wiadomo co jest ważniejsze.
Ozdobą meczu będą pojedynki Chielliniego z Tevezem :twisted:.
Ale futbol jest przewrotny i mam nadzieję, że nasi w tym meczu osiągną szczyt swoich możliwości i osiągną korzystny rezultat... Przykro by było dostać lanie przed całą Europą... Ale z drugiej strony jeśli mam wybierać, w którym z dwóch najbliższych spotkań chcę zobaczyć Juventus u szczytu możliwości to wiadomo co jest ważniejsze.
Ozdobą meczu będą pojedynki Chielliniego z Tevezem :twisted:.