Serie A (3): Udinese 0-4 JUVENTUS
- Meraviglioso
- Juventino
Co prawda Udinese wciąż posiada zawodników mogących grać w klasowych zespołach, to jednak to my powinniśmy wygrać ten mecz. W końcu w poprzednich meczach byliśmy lepszą drużyną, zabrakło tylko trochę szczęścia, doświadczenia, cwaniactwa i zimnej krwi.
Heh tylko ? Właśnie dlatego nie jesteśmy teraz klasowym zespołem tylko przeciętną drużyną.Meraviglioso pisze:zabrakło tylko trochę szczęścia, doświadczenia, cwaniactwa i zimnej krwi.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- furiaceca11
- Juventino
Spoko^FAZZI^ pisze:Heh tylko ? Właśnie dlatego nie jesteśmy teraz klasowym zespołem tylko przeciętną drużyną.

Co do składu

Quaglia DP
Krasić Aqua Sissoko Pepe
Innej opcji nie widze. Obrona wiadomo

- jarmel
- Redaktor
Stawiam jednak na Marchisio w środku. Mam tylko nadzieję, że Del Neri pójdzie po rozum do głowy i na bokach obrony nie będzie Motta <=> Grygera, tylko za Zdenka wejdzie Hasan.
Trochę trudno uwierzyć w 3 punkty. Jak o atak się za bardzo nie martwię, a i skrzydła wyglądają coraz porządniej, to o obrone cały drże..
Trochę trudno uwierzyć w 3 punkty. Jak o atak się za bardzo nie martwię, a i skrzydła wyglądają coraz porządniej, to o obrone cały drże..
#AllegriOut
- blackadder
- Juventino
Czemu do jasnej cholery uparliście się na tego Marchisio. Facet nie pokazuje nic w ostatnich meczach i może najwyższy czas sprawdzić Aquilaniego?jarmel pisze:Stawiam jednak na Marchisio w środku.
Hasan nie trenuje z drużyną, jest odsunięty od składu i sam Del Neri to potwierdza. Poza tym z Hasana taki lewy obrońca jak i z Grygery.jarmel pisze:Mam tylko nadzieję, że Del Neri pójdzie po rozum do głowy i na bokach obrony nie będzie Motta <=> Grygera, tylko za Zdenka wejdzie Hasan.
Jeśli wątpisz w 3 pkt to może mały zakład?jarmel pisze: Trochę trudno uwierzyć w 3 punkty. Jak o atak się za bardzo nie martwię, a i skrzydła wyglądają coraz porządniej, to o obrone cały drże..
Ja stawiam na pewne zwycięstwo. W środku razem z Aquilanim powinien zagrać Melo. Na skrzydłach Pepe i Krasić, Lanzafame na trybunach.
Na ataku Quagliarella i Iaquinta.

- jarmel
- Redaktor
Przecież chodzi mi o skład jaki wystawi trener. Sam na pewno dałbym szansę Aquilaniemu.blackadder pisze:Czemu do jasnej cholery uparliście się na tego Marchisio. Facet nie pokazuje nic w ostatnich meczach i może najwyższy czas sprawdzić Aquilaniego?jarmel pisze:Stawiam jednak na Marchisio w środku.
Na pewno lepszy.blackadder pisze:Hasan nie trenuje z drużyną, jest odsunięty od składu i sam Del Neri to potwierdza. Poza tym z Hasana taki lewy obrońca jak i z Grygery.jarmel pisze:Mam tylko nadzieję, że Del Neri pójdzie po rozum do głowy i na bokach obrony nie będzie Motta <=> Grygera, tylko za Zdenka wejdzie Hasan.
Nie jestem taki, żeby stawiać na przegraną mojego zespołu. To, że boję się o wynik to co innego.blackadder pisze:Jeśli wątpisz w 3 pkt to może mały zakład?jarmel pisze: Trochę trudno uwierzyć w 3 punkty. Jak o atak się za bardzo nie martwię, a i skrzydła wyglądają coraz porządniej, to o obrone cały drże..
#AllegriOut
- SirRose
- Juventino
Moim zdaniem powinniśmy wyjść w składzie z Grygerą na lewej (moim zdaniem radził tam sobie lepiej niż DeCeglie), Motta na prawej, w środku Bonucci i Chiellini. W Pomocy Krasic, Aqulani, Melo, Pepe a w ataku Iaquinta i Quagliarella. DP na ławce nie dla tego, że słabo gra tylko dla tego, że jeśli chcemy grać skrzydłami to potrzebujemy wysokich napastników - nasz kapitan raczej z dyńki nic nie ustrzeli choć pamiętam, że mu się zdarzało
.
Udine mnie nie przeraża - jeśli nie nadziejemy się na kontry to powinniśmy to wygrać. Ja nadal mam wiarę w ten zespół.
Na koniec jeszcze o Marchisio - wszedł z Lechem żeby przetrzymać piłkę w środkowej strefie, stworzyć przewagę - moim zdaniem bardzo mądra zmiana - ale koleś znów uciekał przed grą i był kompletnie niewidoczny. Nie wiem o co z nim chodzi, w przeszłości zdarzały mu się takie mecze ale teraz zdarzeniem to będzie dobry występ
Mam nadzieje, że usiądzie na ławce.

Udine mnie nie przeraża - jeśli nie nadziejemy się na kontry to powinniśmy to wygrać. Ja nadal mam wiarę w ten zespół.
Na koniec jeszcze o Marchisio - wszedł z Lechem żeby przetrzymać piłkę w środkowej strefie, stworzyć przewagę - moim zdaniem bardzo mądra zmiana - ale koleś znów uciekał przed grą i był kompletnie niewidoczny. Nie wiem o co z nim chodzi, w przeszłości zdarzały mu się takie mecze ale teraz zdarzeniem to będzie dobry występ

- nowik92
- Juventino
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
uhu, starcie tytanów nam się szykuję.
Dobrze, że urwaliśmy punkt Mistrzowi Polski. Teraz piłkarze naładowani pozytywną energią, że udało im się wywalczyć tak świetny rezultat, powinni również powalczyć o punkty z Udine. Nie będzie łatwo, bo zagramy w wyjazdowych strojach. To może źle wpłynąć na psychikę naszych chłopców. Mogą czuć się nieswojo i obco.
Jednak liczę na naszego najlepszego napastnika, zdobywcy dwóch bramek w meczu z utytułowanym czwartkowym rywalem.
Może coś uda się znów wepchnąć do bramki rywala.
W każdym razie, liczę również na Lanzafame. Liczę na to, że nie zagra.
Grygera na lewej obronie... Mam nadzieję, że zachowa chociaż uzębienie po tym meczu.

Cyrk na kolkach. Po heroicznej walce remisujemy z pograzaonym w kryzysie mistrzem Polski 3:3 na wlasnym stadionie i przystpujemy do spotkania z ostatnim zespolem ligowej tabeli z pozycji slabeusza. Grygera na lewej obronie, przed nim zapewne szalal bedzie Lanza. Komedia.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- furiaceca11
- Juventino
- Kostek
- Juventino
Chyba nie myśleliście że w środku zagra Aquilani? Przecież on zagrał u nas ledwie pare minut i pewne było że środek bedzie wygladał jak zwykle czyli Marchisio-Melo , najgorzej oczywiście sprawa ma się z obroną bo Zdenek na lewej oznacza kłopoty przy szybkich skrzydłowych (Sanchez i Di Natale) obrona niebedzie miała łatwego życia.Mam nadzieje że zagra już Amauri bo jeśli Krasić utrzyma swoja forme i dalej bedzie potrafił posłać kilka groźnych wrzutek w pole karne to Amauri powinien to wykorzystać.Mimo wszystko jestem optymistą i licze na ciężko wywalczone 2-1 dla nas

- Dybala 4ever
- Juventino
Powołania na Udinese
Bramkarze: Storari, Manninger, Constantino
Obrońcy: Chiellini, Bonucci, Grygera, Legrottaglie , Ferrero, Motta,Rinaudo
Pomocnicy: Melo, Sissoko, Marchisio, Aquilani, Lanzafame, Pepe, Krasić
Napastnicy: Del Piero, Amauri, Iaquinta, Quagliarella
Spodziewany powrót Amauriego potwierdził się .
- Klasyczna 10
- Juventino
Amauri i tak pewnie wejdzie w końcówce, ale powrót jednak cieszy.Elo Melo:) pisze: Powołania na Udinese