Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza wspólne wypady na mecz
- blads
- Juventino
jak będzie stała paczka, minimalnie powiedzmy te 10 osób chętnych do gry to ja załatwię u siebie na osiedlu. Do ząbkowic nie jest daleko trasą moment autem podskoczycie. Bedziemy mieli stały termin jeden dzień w tygodniu 2 godziny, wszystko zależy od tego jak będziemy ogarnięci. Jeżeli macie inną halę to żaden problem ja też dojadę
- Kingofthehill
- Juventino
ja tam wiadomosci nie dostalem haha ;Dstecik pisze:No to widzę że wysyłanie wiadomości na priv nie było głupie bo jest nas już 10 więc może coś z tego wyjdzie![]()
a co do wyboru hali to niech każdy popyta w okolicy w szkołach to na pewno coś wybierzemymożemy raz w Dąbrowie raz w Sosnowcu po próbować kliku i wybrać już jakąś na stałe
- Mateo21
- Juventino
Wczoraj grałem 2 godziny w szkole podstawowej nr 20 i oprócz tego ze w szatniach nie ma dostępu do wody oraz to ze było zimno na hali to może być. Bardzo fajna hala jest w szkole nr 9 na ulicy konopnickiej, wyremontowana i szatnia z prysznicami.
- Bany_DG
- Juventino
Tam jest albo bardzo zimno, albo duszno tak że nie ma czym oddychać, nie lubie tej hali. Skłaniałbym się ku propozycji blads'aMateo21 pisze:nie ma dostępu do wody oraz to ze było zimno na hali to może być.
- stecik
- Juventino
Pytam bo kawałeczek będę miał
a jak tam się da dojechać komunikacją
no to panowie ja proponuje żebyśmy się umówili na hale zaproponowaną przez Blads'a i najwyżej potem będziemy oceniać
tylko teraz musiałbyś się dowiedzieć kiedy tam będzie ewentualnie jakiś termin wolny i wtedy wszyscy się dopasują do tego albo innego terminu

- blads
- Juventino
Jutro przejdę się do szkoły jak wstanę po nocce jakoś o normalnej porze. Być może coś uda mi się załatwić już na tę niedziele z tym że nie obiecuję. Za tydzień już bardziej realnie by to wyglądało...nie ma co gdybać widzę że odzew jest, więc będę myślał i informował na bieżąco
nie polecam dojazdu komunikacją
najlepiej żebyście się umówili gdzieś na wspólny dojazd z Dąbrowy autem. Busem dostać się na Z-ce tragedia, wiem z doświadczenia bo kiedyś się z komunikacji korzystało
sprawa wygląda tak...na ten tydzień wszystko jest zajęte, do samego końca nie da się nic urwać. Jest bardzo prawdopodobne że za tydzień na niedziele uda mi się załatwić także puki co pozostaje czekać. Koło wtorku się odezwę powiem co i jak

sprawa wygląda tak...na ten tydzień wszystko jest zajęte, do samego końca nie da się nic urwać. Jest bardzo prawdopodobne że za tydzień na niedziele uda mi się załatwić także puki co pozostaje czekać. Koło wtorku się odezwę powiem co i jak
- Michael900
- Juventino
No ja też grałem parę razy na 20Mateo21 pisze:Wczoraj grałem 2 godziny w szkole podstawowej nr 20 i oprócz tego ze w szatniach nie ma dostępu do wody oraz to ze było zimno na hali to może być. Bardzo fajna hala jest w szkole nr 9 na ulicy konopnickiej, wyremontowana i szatnia z prysznicami.

- Michael900
- Juventino
A jak się nazywasz. Jeszcze się okaże się znamyMateo21 pisze:Michael900 ja tez na mydlicach, 20 nie jest zła wiele razy na niej grałem i znajomi póki co nie chcą zmieniać. 60 zł godzinę to nie wiem czy dużo?

- stecik
- Juventino
Panowie skontaktował się ze mną jeszcze 2 osoby
także może ktoś z was skontaktować co do tej hali na 20 ? to zobaczymy jaki jest termin i blads też miał w miarę wolnego czasu podskoczyć zapytać
to może uda się jakoś zagrać