Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
bladzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 05:27

matej pisze:
tabo89 pisze: Wracając do twojego pytania:
Cyfra - tak - kanał 241
Polsat - tak - kanał 219
N - tak - kanał 398
Sky - tak - kanał 105
niestety to wszystko pięknie tak wygląda na stronie cyfry ale nijak ma się do rzeczywistości. Chyba że ktoś mnie oświeci że nie mam racji i że on normalnie odbiera Canale 5
Ja na N mam ten kanal i odbiera normalnie, sprawdzalem jeszcze wczoraj zeby poogladac Juve, wiec na Cyfrze tym bardziej powinien byc.

Obrazek
klous17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 10:42

Monte Cristo pisze:
<<W@jTEk>> pisze:Powołani na Trofeo TIM:
Bramkarze: 13 Manninger, 32 Storari, 31 Costantino.

Obrońcy: 2 Motta, 3 Chiellini, 19 Bonucci, 21 Grygera, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero,

Pomocnicy:4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 25 Martinez

Napastnicy:
10 Del Piero, 11 Amauri, 17 Trezeguet, 28 Diego
Jak widać jest już Melo więc chyba zagra swoje pierwsze minuty w nowym sezonie ;)
Dla mnie ten turniej nie ma większego znaczenia ale oczekuje że wygramy go 8)
Slabo ta kadra wyglada, oj slabo...
nie jest najgorzej ale wzmocnienia są konieczne

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 10:45

matej pisze:
Cyfra - tak - kanał 241
Polsat - tak - kanał 219
N - tak - kanał 398
Sky - tak - kanał 105
niestety to wszystko pięknie tak wygląda na stronie cyfry ale nijak ma się do rzeczywistości. Chyba że ktoś mnie oświeci że nie mam racji i że on normalnie odbiera Canale 5
Nie masz racji. Bardzo dobrze się to ma do rzeczywistości ^^

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 11:02

stahoo pisze:
matej pisze:
Cyfra - tak - kanał 241
Polsat - tak - kanał 219
N - tak - kanał 398
Sky - tak - kanał 105
U mnie z kolei nie ma tego kanału w spisie w ogóle (CANALE 5). Mam cyfrę, dekoder strong, lecz tego kanału nie posiadam. Wie ktoś dlaczego?

Obrazek
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 11:09

Marian. pisze:
stahoo pisze:
matej pisze: niestety to wszystko pięknie tak wygląda na stronie cyfry ale nijak ma się do rzeczywistości. Chyba że ktoś mnie oświeci że nie mam racji i że on normalnie odbiera Canale 5
U mnie z kolei nie ma tego kanału w spisie w ogóle (CANALE 5). Mam cyfrę, dekoder strong, lecz tego kanału nie posiadam. Wie ktoś dlaczego?
Podbijam, mam ten sam problem. Z bananem na twarzy z ciekawości sprawdzam kanał, z myślą że to już dziś ten turniej... a tu zonk :(
Ktoś wie coś na ten temat ? Może cyfra wycofała canale 5 ze swojej listy kanałów ...

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 11:18

Kanał jest na listach wszystkich operatorów także C+.Jak ktoś go nie posiada to musi zrobić aktualizację listy.

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 11:18

ja ma TNK i mam ten program. To kanał FTA, tak więc każdy kto korzysta z HOT BIRDA powinien go łapać bez problemu. Aczkolwiek na stronie http://liveonsat.com/footy_today.php, tam gdzie widnieje nasz turniej jest informacja o jakims kodowaniu. Mam nadzieję że Mediasat nie zrobi psikusa. W tamtym roku dali niekodowany

FORZA JUVE !!!
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 11:32

Ja mam C+ własnie aktualizowałem liste i nie mam dalej więc nie wiem o co chodzi...

A co do turnieju to ciekawe jak się nasz Malaka zaprezentuje, mam nadzieje że wyjdzie w pierwszym składzie w którymś meczu.

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 11:38

Alex_10 pisze:Ja mam C+ własnie aktualizowałem liste i nie mam dalej więc nie wiem o co chodzi...

A co do turnieju to ciekawe jak się nasz Malaka zaprezentuje, mam nadzieje że wyjdzie w pierwszym składzie w którymś meczu.
powinieneś mieć to na kanale 241. Z tego co sie orientuje to chyba można jakoś ręcznie szukać i ustawiać te kanały, ale nie wiem za bardzo jak to sie robi

Edit.
Przejrzałem niektóre fora na temat satelity i coś ludziska piszą że jest jakiś wałek z niektórymi włoskimi kanałami na Cyfrze, ale dalej pod drugim linkiem coś podali o wyszukiwaniu tego kanału. Przeczytałem tylko pobieżnie, ale mam nadzieję że pomoże. Poczytajcie co i jak

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1541839.html

http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php ... 4&p=380322

FORZA JUVE !!!
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 12:02

sprawdzałem to wyszukiwanie już wczoraj i u mnie pupa ...

Obrazek
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 12:06

no to może faktycznie cos jest nie tak z ta cyfrą +. Ja wczoraj u siebie na TNK patrzyłem to mi Canale 5 śmiga aż miło. Boje się tylko że mogą zakodować dziś turniej...

FORZA JUVE !!!
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 12:23

Co się tyczy ustawień i składów wszystkich drużyn na dzisiejszy turniej, to znalazłem coś takiego:
Obrazek
Jedyne co mnie dziwi to obecność w tych schematach Grosso czy Hasana, którzy podobno byli niepowołani.

Widać, że Juventus szykuje silniejszy skład na pierwszy mecz z Interem - głównie obrona i pomoc wygląda solidniej. Mimo wszystko mam nadzieję, że wygramy w regulaminowym czasie gry oba mecze, bo - jak już wcześniej pisałem - jako jedyna z tych trzech drużyn, graliśmy już mecze o stawkę i teoretycznie powinniśmy być w najlepszej formie. Jeśli w ten sposób nie będziemy w stanie pokonać Interu i Milanu, to ja nie wróżę dobrych wyników w regularnym sezonie.

Pozdrawiam!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 13:11

Azrael pisze:Co się tyczy ustawień i składów wszystkich drużyn na dzisiejszy turniej, to znalazłem coś takiego:
Obrazek
Jedyne co mnie dziwi to obecność w tych schematach Grosso czy Hasana, którzy podobno byli niepowołani.

Widać, że Juventus szykuje silniejszy skład na pierwszy mecz z Interem - głównie obrona i pomoc wygląda solidniej. Mimo wszystko mam nadzieję, że wygramy w regulaminowym czasie gry oba mecze, bo - jak już wcześniej pisałem - jako jedyna z tych trzech drużyn, graliśmy już mecze o stawkę i teoretycznie powinniśmy być w najlepszej formie. Jeśli w ten sposób nie będziemy w stanie pokonać Interu i Milanu, to ja nie wróżę dobrych wyników w regularnym sezonie.
Tak samo bylo w poprzednim roku, Iago tez nie byl powolany, a gral. Mysle ze tak naprawde nie ma wiekszego znaczenia kto zostal powolany a kto nie, kazdy pewnie moze grac w takim turnieju. Fajnie ze zagra Ferrero.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 17:48

Eee, a co z Malaką? Został powołany, a nie ma go w żadnym ustawieniu. Coś mi się obiło o uszy, że jakąś kontuzję złapał, ale na ile to prawda, to nie wiem, poza tym, jak wczesniej pisałem, został powołany. Ktoś oświeci?

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2010, 18:14

Juve może wygrać te dwa mecze. Są w stanie jeśli zagrają tak jak dotychczas... Z Interem może być trochę ciężko, ale będę optymistą i stawiam na skromne 1:0 dla Juve. Milan może mieć problem z Interem, ale tu wyniku nie obstawie, bo to jednak derby i inaczej do tego meczu podejdą. W meczu Juventus - Milan powinno być jakieś 2:0 dla Juve, ale tu też ie jestem pewien... Miło byłoby coś wygrać, ale chciałbym zobaczyć też dobrą grę Juventusu.

Zablokowany