Liga Mistrzów 2010/11
- Wojtek
- Juventino

zależy na jakiej ? Na ,,N'' są wszystkie mecze LM do wyboru do koloru^Slim^ pisze:Będą dziś w telewizji jakieś mecze? Szukam już dobre pół godziny i nic nie mogę znaleźć.
Na otwartym Polsacie jutro mecz Milan-Auxerre
- stahoo
- Juventino

Chcę Bale'a w Juve :shock: Szkoda, że po tym meczu chce go też Real, Chelsea, Manchester, Liverpool, Jagielonia, Barcelona, Manchester City i przedewszystkim Inter, któremu zapakował 3 takie same bramki
Baj de łej- sędzia przesadził z czerwem. Faul Gomeza był na żółta kartkę.
Baj de łej- sędzia przesadził z czerwem. Faul Gomeza był na żółta kartkę.
- steru
- Qualità Juventino

Wczoraj włączyłem mecz dosłownie na 5 ostatnich minut i mi się udało obadać 2 brameczki. Powiem tylko, że po tym co w te 5 minut wiedziałem wyciągnałem następujące wnioski:
- Bale jest za dobry na Tottenham (za rok pewnie będzie w Realu)
- obrońcy interu to idioci skoro dali się 3 razy nabrać na taki sam myk tego samego piłkarza :C
- Bale jest za dobry na Tottenham (za rok pewnie będzie w Realu)
- obrońcy interu to idioci skoro dali się 3 razy nabrać na taki sam myk tego samego piłkarza :C
- Łukasz
- Juventino

Wątpliwe. Di Maria prezentuje się chyba nawet nieźle, więc Mou raczej nie zdecyduje się na Walijczyka.steru pisze: - Bale jest za dobry na Tottenham (za rok pewnie będzie w Realu)
Bardziej mnie zafascynowała bramkarza. Cesar po prostu stał...steru pisze:- obrońcy interu to idioci skoro dali się 3 razy nabrać na taki sam myk tego samego piłkarza :C
- steru
- Qualità Juventino

Coś mi się wydaje, że widziałem jakieś doniesienia bądź bezpośrednią wypowiedź Mourinho o zainteresowaniu Balem.Łukasz pisze:Wątpliwe. Di Maria prezentuje się chyba nawet nieźle, więc Mou raczej nie zdecyduje się na Walijczyka.steru pisze: - Bale jest za dobry na Tottenham (za rok pewnie będzie w Realu)
Szczególnie przy pierwszej i ostatniej bramce, bo przy drugiej to jakiś tam "ruch" zrobił...Łukasz pisze:Bardziej mnie zafascynowała bramkarza. Cesar po prostu stał...steru pisze:- obrońcy interu to idioci skoro dali się 3 razy nabrać na taki sam myk tego samego piłkarza :C
- Wojtek
- Juventino

Kiedy włączyłem mecz było już 1:0 po 13 minutach kiedy było już 3:0 chciałem już wyłączyć ten mecz ale...dobrze że nie wyłączyłem 
Tottenham nie umiał nic stworzyć w ataku...dwa identyczne rajdy i dwie bramki, kiedy trafili na 4:3 wiedziałem że już nie trafią a szkoda...
Gareth Bale genialny obrońca w dodatku młody 21 lat przydałby się w Juve
Tottenham nie umiał nic stworzyć w ataku...dwa identyczne rajdy i dwie bramki, kiedy trafili na 4:3 wiedziałem że już nie trafią a szkoda...
- deszczowy
- Juventino

Ja jeszcze poweim, że jest Walijczykiem, i ze razem ustaliliśmy powody, dla których raczej go w Juve NIE zobaczymy.<<W@jTEk>> pisze: 4:3 wiedziałem że już nie trafią a szkoda...
- Skibil
- Redaktor

A Ty zwróciłeś uwagę, kiedy on to napisał?deszczowy pisze:
A kolega to przez ostatnie miesiące pod ziemią siedział....?
Co do Bale'a... Po takim sezonie (jeśli utrzyma swoją formę) rzucą się na niego wszystkie firmy, ale jeśli nie będziemy bazować na takich zawodnikach to nie doczołgamy się do przyzwoitych wyników. Po za tym, kto wie czy Gareth nie kibicuje Juve od małego brzydala... ;d
- deszczowy
- Juventino

A rzeczywiścieSkibil pisze:A Ty zwróciłeś uwagę, kiedy on to napisał?deszczowy pisze: A kolega to przez ostatnie miesiące pod ziemią siedział....?![]()
Naprawdę marne` szĄse` (jak mawiają Francuzi) są na jego sprowadzenie. Ja bym się skupił na Vargasie i tyle.Skibil pisze:Co do Bale'a... Po takim sezonie (jeśli utrzyma swoją formę) rzucą się na niego wszystkie firmy, ale jeśli nie będziemy bazować na takich zawodnikach to nie doczołgamy się do przyzwoitych wyników. Po za tym, kto wie czy Gareth nie kibicuje Juve od małego brzydala... ;d
- marek.siedlce
- Juventino

jak ktoś nie ma nsport to na azerskim LiderTV jest mecz Tottenham - Inter niekodowany
FORZA JUVE !!!
- Marian.
- Juventino

Oglądałem dzisiaj mecz Spurs - Inter od 15 minuty spotkania. Praktycznie przez cały mecz przeważała drużyna z Londynu. Inter wręcz nie istniał, a pojedynki Bale z obrońcami Interu, szczególnie z Maiconem powodowały u mnie taki zachwyt, że chcę widzieć tego gracza w przyszłym sezonie w Juve, nawet za 40 milionów!
Jeżeli Walijczyk przez cały sezon utrzyma formę, to może konkurować z Messim, Ronaldo, czy innymi o złotą piłkę, naprawdę. Chłopak jest kapitalny.
Trochę o meczu jeszcze. Był taki moment, że Inter przez kilka minut nie mógł wyjść z własnej połowy. Takiemu Interowi może być ciężko obronić Scudetto w tym sezonie.
Jeszcze o Van der Vaarcie. Za ile on poszedł do Tottenhamu? 8 milionów? 10? 12? W każdym razie nie więcej. Do teraz żałuje, że do nas nie dołączył.
Czekam na komentarz Lukerka
Jeżeli Walijczyk przez cały sezon utrzyma formę, to może konkurować z Messim, Ronaldo, czy innymi o złotą piłkę, naprawdę. Chłopak jest kapitalny.
Trochę o meczu jeszcze. Był taki moment, że Inter przez kilka minut nie mógł wyjść z własnej połowy. Takiemu Interowi może być ciężko obronić Scudetto w tym sezonie.
Jeszcze o Van der Vaarcie. Za ile on poszedł do Tottenhamu? 8 milionów? 10? 12? W każdym razie nie więcej. Do teraz żałuje, że do nas nie dołączył.
Czekam na komentarz Lukerka
- bendzamin
- Redaktor