Liga Europejska 2010/2011
- Gandalf8
- Juventino
Obie te druzyny nie są pewnie wiele lepsze od takiego Al Nassr, więc awans powinien byc szybki, łatwy i przyjemy a zawodnicy nie powinni się jakoś bardzo przemęczyc
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- rafal-1897
- Juventino
No tylko żeby ich nie zlekceważyli. Coś się spodziewam, że może być tak jak z Artmedią. U siebie gładko 4:0, a na wyjeździe 1:1 (jeśli dobrze pamiętam). Szkoda, że Juventus nie ma w tym roku meczu u siebie...Gandalf8 pisze:Obie te druzyny nie są pewnie wiele lepsze od takiego Al Nassr, więc awans powinien byc szybki, łatwy i przyjemy a zawodnicy nie powinni się jakoś bardzo przemęczyc
- Gandalf8
- Juventino
mat01 pisze:Szkoda, że Juventus nie ma w tym roku meczu u siebie...
Hę?
Wtedy, kiedy miałby byc mecz w Turynie to na Stadio Olimpico jest koncert U2
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- rafal-1897
- Juventino
Dla mnie to większego znaczenia nie miało... I tak trzeba to wygrac :!:ohyd pisze:No Panowie jedziemy do Irladnii :-D
Bnei Yehuda Tel Aviv 0 - 1 Shamrock Rovers
Mam nadzieję, że Juve przejdzie Irlandczyków bez większych problemów. Dobrze, że nie trafili na Bnei Yehuda, bo podróż tam jest nieciekawa i trudne warunki sprawiają częste niespodzianki...
- Supernova
- Juventino
I te bomby..rafal-1897 pisze:Dla mnie to większego znaczenia nie miało... I tak trzeba to wygrac :!:ohyd pisze:No Panowie jedziemy do Irladnii :-D
Bnei Yehuda Tel Aviv 0 - 1 Shamrock Rovers
Mam nadzieję, że Juve przejdzie Irlandczyków bez większych problemów. Dobrze, że nie trafili na Bnei Yehuda, bo podróż tam jest nieciekawa i trudne warunki sprawiają częste niespodzianki...
- Pajo1906
- Juventino
Dla Ciekawostki. By Tvsportowe.pl
Plan transmisji:
2010-07-29 czwartek
18.00 el. LE: Ruch Chorzów - Austria Wiedeń POLSAT SPORT
20.00 el. LE: Wisła Kraków - Qarabag POLSAT/POLSAT FUTBOL
20.45 el. LE: Jagiellonia Białystok - Aris POLSAT SPORT
2010-08-04 środa
20.00 el. LM: Lech Poznań - Sparta Praga POLSAT/POLSAT FUTBOL
2010-08-05 czwartek
20.00 el. LE: Austria Wiedeń - Ruch Chorzów POLSAT SPORT
2010-08-06 piątek
17.00 el. LE: Qarabag - Wisła Kraków POLSAT/POLSAT FUTBOL
Telewizja Polsat nie umieściła w ramówce spotkania - Sparta Praga - Lech Poznań. Najprawdopodobniej trwają negocjacje Polsatu ze stroną czeską.
Na chwilę obecną brak jest informacji odnośnie transmisji spotkań na
antenie TV4. Aktualizacja niebawem.
Plan transmisji:
2010-07-29 czwartek
18.00 el. LE: Ruch Chorzów - Austria Wiedeń POLSAT SPORT
20.00 el. LE: Wisła Kraków - Qarabag POLSAT/POLSAT FUTBOL
20.45 el. LE: Jagiellonia Białystok - Aris POLSAT SPORT
2010-08-04 środa
20.00 el. LM: Lech Poznań - Sparta Praga POLSAT/POLSAT FUTBOL
2010-08-05 czwartek
20.00 el. LE: Austria Wiedeń - Ruch Chorzów POLSAT SPORT
2010-08-06 piątek
17.00 el. LE: Qarabag - Wisła Kraków POLSAT/POLSAT FUTBOL
Telewizja Polsat nie umieściła w ramówce spotkania - Sparta Praga - Lech Poznań. Najprawdopodobniej trwają negocjacje Polsatu ze stroną czeską.
Na chwilę obecną brak jest informacji odnośnie transmisji spotkań na
antenie TV4. Aktualizacja niebawem.
- maco203
- Juventino
siemka. a wiec nasz kochany klub gra w irlandii a dokladnie w dublinie. napewno wielu polskich kibicow Juve wtym ja mieszka w dublinie albo w okolicach. juve przyjezdza do nas wiec trzeba sie wybrac na ten mecz, problem bedzie z biletami poniewaz stadion miesci zaledwie o ile sie nie myle okolo 5000 miejsc to troszke malo jak na taki klub jak juve. bilety w wolnej sprzedazy od wtorku dzien wczesniej moga kupowac tylko membersi shamrock... mam nadzieje ze uda mi sie dostac na ten mecz ze znajomymi niekoniecznie kibicmi juve ale skoro wielki klub jest obok nas to dlaczego nie...forza juve
maco203
- ReinerJuve
- Juventino
Aha, a Shift masz?maco203 pisze:siemka. a wiec nasz kochany klub gra w irlandii a dokladnie w dublinie. napewno wielu polskich kibicow Juve wtym ja mieszka w dublinie albo w okolicach. juve przyjezdza do nas wiec trzeba sie wybrac na ten mecz, problem bedzie z biletami poniewaz stadion miesci zaledwie o ile sie nie myle okolo 5000 miejsc to troszke malo jak na taki klub jak juve. bilety w wolnej sprzedazy od wtorku dzien wczesniej moga kupowac tylko membersi shamrock... mam nadzieje ze uda mi sie dostac na ten mecz ze znajomymi niekoniecznie kibicmi juve ale skoro wielki klub jest obok nas to dlaczego nie...forza juve
- deszczowy
- Juventino
Remis z jakimś tam szemrokiem, czy innym urokiem będzie porażką. Mam nadzieję, że chłopaki potraktują grę serio.
- ReinerJuve
- Juventino
Nie, ale to trochę razi w oczy.maco203 pisze:a musisz sie czepiac? z pisu jestes czy co??